Тонев преговаря за талант №1 на пловдивския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тонев преговаря за талант №1 на пловдивския футбол
И все пак си мисля, че и двата клуба нямат изгода от подобен трансфер.Те новинарчетата го пращат всеки трансферен прозорец ту в Левски, ту в ЦСКА, а за сега за официална оферта не съм чувал.А и Ботев ще има нужда от свежи пари ако се качи в А група, защото с този отбор трудно ще се задържи там.Точно с тази цел ще е добре за тях да задържат и налагат Тошко - отзивите за него по медиите са добри, ако се развие може и някой ден да донесе добри пари на Ботев.Но въпреки това трябва да признаете, че 1 милион за него в момента е смешно...
- Tribune East 1912
- Контакти:
Гара Дембеле написа:Пълна измислица, въобще не е нужен на Левски тоя анонимник.
Ти отивай да лапаш на "сър" гара дембеле и не се бъркай тука. Като е анонимник не се обаждай, ами си гледай бате и тампере и не се занимавай с нас.
WARrior написа:dodo7271 написа:Едни хора сигурно в момента четат този форум и си правят душевна ч....я![]()
![]()
Истината е, че Левски и Ботев имат един и същ собственик и където реши той там ще играе въпросния "талант". Както изведнъж Милен Радуканов "хареса" Мариян Огнянов, така утре Неделев ще заиграе в Левски. Ама вие си се карайте, няма проблем.
Ма ти верно ли си го мислиш това? Неделев в Левски.Какво ще търси там-Гонзо ли???Най-много и на него да му съсипят кариерата...
Аз не мисля нищо, но знам какво ще стане. Имам предвид, че ако собственикът реши, целия отбор на Левски, барабар с масажистите отива в Ботев. И обратното. Ние с вас нямаме думата, но за сметка на това се караме като каруцари. Което, всъщност е и целта на едни хора.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Ще го вземем лятото в Литекс за заместник на Миланов като го продадем на Запад 
Така и вълка сит, и агнето цяло, и левскарите с пръст в устата

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Ще го вземем лятото в Литекс за заместник на Миланов като го продадем на Запад
Колкото продадохте Ивелин Попов и Дока на Запад

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Нека да го взимат,без това не е показал нищо и то срещу смешни отбори.
Стига с тея безмислени теми !
Архив