Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 03 фев 2012 22:36

El greco написа:Акули , как сте бе ??? Привет и от мен . Аз съм на път за Холандия . Знае ли някой дали има някакви мачове по това време там , да отида да изплакна окото ?
Ама като гледам и там е паднал сняг , да му е ... Хем ми се ходи , хем не ми се мръзни ...
Като гледам по снимките , имало е днес присъствие на мача . Яд ме е , че е малко след дъжд качулка .

Здрасти!!!Приятно пътуване!И поздрави на холандките!!!!Ся да питам аз тия пичове-Къде ни е транспаранта,бре ??Що сте с друг???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 фев 2012 22:51

Спортно-техническото ръководство на Черноморец-Бургас, както и всички от клуба честитят рожденните дни на вратарят на "акулите" Стоян Колев, както и на Родригес Асис. И двамата празнуват днес. Пожелаваме им много здраве, късмет и успехи на всички фронтове!
иви

Живи и здрави и късмет!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 фев 2012 23:36

Анисе получи някаква травма онзи ден и за това предполагам не е играл. А иначе това си ги докараха момчетата от фен клуба, даже в един от кадрите хванаха и Станимир Димитров зад транспаранта :) Поздрави на всички пътуващи :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 фев 2012 23:43

Утре мача е от 13:00, ако ви се ходи, пишете ми или се обадете до утре 11:30, за да се уговорим. Аз ще ида. Ще копна и в други теми офертата :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2012 00:53

Тука май само аз пиша :roll: Утре при Карбовски ако съм разбрал правилно ще е Херо, само не знам кога ще успее да отиде?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 фев 2012 03:06

Bourgas написа:Тука май само аз пиша :roll: Утре при Карбовски ако съм разбрал правилно ще е Херо, само не знам кога ще успее да отиде?

Дейба, знаеш, че е петък вечер и работя (макар че слабо тази вечер, нямаше ги любителите на караокето, те ходят само в Бургас, не че ние не сме Бургас), за моя приятел Ел Греко, ако има нужда да се обаждаме там да го посрещнат?! Не бяхме с нашия транспарант защото в тоя студ се бяхме събрали кой от където може! Иначе заставам зад гърба на Акаунта, на домакинствата нашият транспарант ще бъде там откъдето ние гледаме мачовете! Не ме включвайте в агитка където ме псуват, ултраси и т.н.! И без това симпатизирам и на "Черноморец" и на "Нефтохимик", просто обичам града си ( и неговите трудови хора!)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 фев 2012 04:59

Всички заспаха..., нормално, явно няма си купонджии в Бургас! )))) Нормално и форума не е така активен! Че се поразрових откъде съм започнал тук! Това май ми е 3-то мнение в този форум ( всеки може да ми погледне всички мнения!) Прочетох го, и мисля, че нищо, ама нищо не се е променило! Само дето форума стана по-добър...и то не благодарение на БФС!!! А на нас!

"от kartago на 07 Окт 2008 00:28

До оня ден четях призиви за добро поведение между феновете, дрън-дрън, половината които го подкрепиха, сега си псуват на поразия!!!!....... Държавата ни виновна, футбола ни виновен, президентите ни виновни, футболистите също ......, а феновите какви са?!...... Задавате ли си въпроса, дали си заслужава пред такива фенове да се играе красив футбол?!..... Някой, аджеба, да каже : "Евала, на тоя левскар, как го направи!" или " Браво, страшно го изиграха цесекарите", никой от вас не ходи да гледа футбол, а да псува, да гледа другата агитка, да им го такова на майките на сите футболисти, на треньори, на съдиите, на момчетата дето подават топката, ........ абе на всички........ Да си излеем негативизма, че другаде не може, и сме "великите" фенове! Чета тука полуграмотни обиждания и от двата лагера, не че не ми писва, ама уж видях нещо и по-добро, ама не!... Сигурно ( междувпрочем тази дума се пише така, а не сигОрно ) и 1/3 не са си сваляли бикините по физическо, въобще не говоря за бутонки и за мириса на съблекалня, ама фенове та дрънкат! Разбират, псуват се, коментират играчи....., а повечето от тези които пишат са получавали контузия единствено когато са се навеждали да си вземат диска който са изпуснали, или докато си отварят биричката нещо ги е прищипало за плешката..... Смешно, смешно, че чак трагично...... Искам да питам по-големите любители на футбола, даже по-правилно истинските фенове, ще закарате ли детето си на стадион в България?! Защото по терените на Англия, Германия, Испания може да се видят сума ти деца с клубни принадлежности, ще го направите ли?!....Няма! И аз така!..... Някой "силно изнервен" от загубата "фен", може да не издържи ( все тая после, дали бил надрусан, пиян, че грам не видял кой играе на терена )....... Всички пишете, каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола! Не, пичове! Каквито са ни феновете, такъв ни е и футбола! Така е и в държавата! Какъвто е електората, такива и политиците! Нали уж ние ги избираме?!..... Не се псувайте взаимно, а се сплотете и махнете циреите от вашите клубове, от ВСИЧКИ!!!!..... Че като се плюете зад монитора, само ще отидете на следващия мач и ще се похвалите как сте наакали говедата ( респективно свинете ) и всички ще са доволни......а мач, а футбол ще гледаме ли?! Кога?!......"

П.П.: Ние днес аплодирахме хубави отигравания на футболистите на "Ботев"! По едно време скандирахме и "Сашо, Сашо, Сашо..." ( то повече калпазанчо скандираше де, много вика, дейба), но мисълта ми е друга, като видиш нещо хубаво, няма как да не го оцениш! Дори и да е противников отбор!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 фев 2012 05:24

С две думи Нейчо пасти да яде! :lol: :lol: :lol:
Пичове, не можете да повярвате и няма да ме разберете разбира се, каква е разликата между потребител и модератор! Като бях "свободен" пишех каквото мислех! Сега, не мога да си го позволя просто! Ще ви е интересно, ако ми прочетете "историята" мненията в този форум! Попаднах на едно, стана ми смешно, че ми затриха компа, когато го пуснах за първи път почти (това мнение), е не знам каква "висше сила" се появи, просто ми затриха компа! Но аз упорит, пак го написах! Те това е поуста:

"Имам питане!...
от kartago на 07 Ное 2008 01:20

Предния път започнах тази тема и ми изключиха компа! Дано този път не е така! Та питането ми е! Защо президент Първанов даде орден "Стара планина" на г-н Батков????..... Ако е за 50 годишнината му? Ами има сума ти юбиляри в България, но те са без орден! Ако е за това, че е адвокат на един международен престъпник, когото не пускат в САЩ, в собствената му Родина, и го изгониха и от България?! Ако е за това, извинявам се, ама си имаме, много по-читави мутри, та да ходим да даваме ордени на такива хора! По-добре дайте на нашите мутри, поне са наши!!!!!...... Това е орден! Български! "Стара планина" се казва, едно от най-уважаваните отличия! Май, май защото г-н Батков е спонсорирал президентската кампания?! Тц, тц, тц, с какви пари бе? Басси хонорарите получават адвокатите, щом един от тях, може да си позволи да е президент на един от най-великите български клубове?! Евала на нашата съдебна система, щом такива пари може там да се направят!.............Не, че съм прочел някъде, че адвокат Батков е бил на някакво дело!....... Да не помислят хората, че съм чорбар! Въпроса ми е, как такава мишка като Томов, може да е президент на друг велик български клуб?! С какви пари? От къде?................Боже, Боже, къде живеем?! В каква държава и кой ни управлява?!...........

kartago

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 фев 2012 09:38

Какво сте направили с форума бе пичове?!? Не мога да ви изчета !!! Камо ли да
се влюча. Еваларка!
И дръжте фронта! Не се давайте на червенушковците! Гонка до дупка!
Поздрави ......и малко слънчице от мен!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 фев 2012 16:02

Херо при Карбовски ще бъде след малко от стадиона в Поморие.

Върни се в “Черноморец”