Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2012 20:03

шивача написа:кашчей, в Бг зимния трансферен прозорец е до края на февруари, доколкото си спомням, че може да се купуват играчи и от други първенства, където вече е затворил. Но не съм сто процента сигурен.

Пробвайте да купите от Англия.. дори и от трета дивизия!Просто за опита, не за друго.
Могат да се купуват от първенства, които са пролет-есен, като Швеция, Норвегия, Финландия.Някой спомена, че може и от първенства, в които прозорецът все още не е затворен, но не съм запознат кои са те.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2012 20:08

Когато в дадена държава трансферният прозорец е отворен, отборите от тази държава могат да купуват или взимат под наем играчи от всички държави, независимо дали при тях прозорецът е отворен или затворен. В България все още е отворен.
Ако трансферният прозорец в дадена държава е затворен, отборите от тази държава не могат нито да купуват, нито да взимат играчи под наем.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 21:49

1. Картотекиране се извършва само в установените трансферни периоди:
а) летен трансферен период – от 1 юли до 31 август;
б) зимен трансферен период – от 1 до 28 февруари.

2. След изтичане на трансферния период може да бъде картотекиран само футболист, включен в трансферната листа и вписан в нея поради изтичане или прекратяване на договора му до края на изтеклия трансферния период;
3. Футболист, идващ от чужбина, в т.ч. и с българско гражданство, с редовен сертификат за международен трансфер (жълта карта) се вписва в трансферната листа само при условие, че договорът му с чуждестранния клуб е изтекъл или е прекратен до изтичането на трансферния период и са уредени взаимоотношенията между футболиста и клуба, от който идва.
4. Футболист, чийто договор е изтекъл или прекратен, извън трансферен период, има право да сключи договор с футболен клуб. Този футболист се картотекира в първия трансферен период, следващ след изтичането или прекратяването на договора му.

кашчей, така си е, има време до края на февруари. като и след края на месеца можем да привличаме, но св. агенти
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 фев 2012 23:17

Tommi написа:Когато в дадена държава трансферният прозорец е отворен, отборите от тази държава могат да купуват или взимат под наем играчи от всички държави, независимо дали при тях прозорецът е отворен или затворен. В България все още е отворен.
Ако трансферният прозорец в дадена държава е затворен, отборите от тази държава не могат нито да купуват, нито да взимат играчи под наем.

С една дума все още можем да вземем играчите от Удинезе, щом в България прозореца е отворен, може да се взимат отвсякъде.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 23:39

Янис Зику написа:
Tommi написа:Когато в дадена държава трансферният прозорец е отворен, отборите от тази държава могат да купуват или взимат под наем играчи от всички държави, независимо дали при тях прозорецът е отворен или затворен. В България все още е отворен.

С една дума все още можем да вземем играчите от Удинезе, щом в България прозореца е отворен, може да се взимат отвсякъде.

Абсолютно, дори и от 4 дивизия на Великобритания ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2012 23:47

Янис Зику написа:

Под наем можете да ги вземете винаги.Там няма ограничения за времето в един състезателен сезон, с изключение на това, че не могат да бъдат преотстъпвани два пъти за един сезон....или май беше повече от два пъти.. не съм съвсем сигурен в точната формулировка.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 фев 2012 23:57

Кашчей написа:
Янис Зику написа:

Под наем можете да ги вземете винаги.Там няма ограничения за времето в един състезателен сезон, с изключение на това, че не могат да бъдат преотстъпвани два пъти за един сезон....или май беше повече от два пъти.. не съм съвсем сигурен в точната формулировка.

един футболист няма право да играе в повече от два отбора за един сезон ;) примерно, лео белек , който е преотстъпен на аек, има право да играе за нас. Златков от Славия -не, щото има мачове и за Миньор, ако дойде, ние ще сме му третия отбор в една кал. футболна година.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 фев 2012 00:03

Кашчей написа:Под наем можете да ги вземете винаги.Там няма ограничения за времето в един състезателен сезон, с изключение на това, че не могат да бъдат преотстъпвани два пъти за един сезон....или май беше повече от два пъти.. не съм съвсем сигурен в точната формулировка.

Не е вярно. Под наем могат да бъдат взети само по време на трансферния период. :!:
Наемът на даден футболист не може да бъде по-кратък от периода между два трансферни периода (т.е. един полусезон), от което следва, че не може да бъде преотстъпван повече от два пъти. Но футболистът може да бъде преотстъпен в един отбор за есенния полусезон и в друг отбор за пролетния полусезон.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 фев 2012 00:14

Tommi написа:
Кашчей написа:Под наем можете да ги вземете винаги.Там няма ограничения за времето в един състезателен сезон, с изключение на това, че не могат да бъдат преотстъпвани два пъти за един сезон....или май беше повече от два пъти.. не съм съвсем сигурен в точната формулировка.

Не е вярно. Под наем могат да бъдат взети само по време на трансферния период. :!:
Наемът на даден футболист не може да бъде по-кратък от периода между два трансферни периода (т.е. един полусезон), от което следва, че не може да бъде преотстъпван повече от два пъти. Но футболистът може да бъде преотстъпен в един отбор за есенния полусезон и в друг отбор за пролетния полусезон.

:mrgreen: Да си призная без бой, но го написах на прима виста, без да проверя, защото ме мързеше, а и бях убеден, че ти ще дадеш точна информация :mrgreen: Понякога и така става ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 фев 2012 00:44

Кашчей написа: :mrgreen: Да си призная без бой, но го написах на прима виста, без да проверя, защото ме мързеше, а и бях убеден, че ти ще дадеш точна информация :mrgreen: Понякога и така става ;)

Добре, от мен да мине, простено ти е. ;)

Върни се в “Архив”