Jesse Huta Galung - GRIGOR DIMITROV - 5:7 / 6:4 / 6:7
Ужасно трудна победа за Григор ,но много много сладка. Голям характер показа това момче. 310-тия в света Григор победи 212-ти Галунг ! Евала момче.
П.П. Втория сет при 5:4 за Галунг ,и негов сервиз ,холандеца водеше Григор с 40:0 и имаше три сет бола. Григор обаче реализира 4 поредни точки (на това му се възхищавам ,не се отказва нашето момче) ,спечели авантаж ,но Галунг реализира ас и си взе сета.
П.П.2. Страшно труден 3-ти сет ,без нито един пробив. Григор обаче направи 2 минипробива в тайбрека с/у един на Галунг и спечели тайбрека 7:4 точки.
Още веднъж ЕВАЛА ! Гордейте се българи !
Григор Димитров с поредна победа!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lord of memory
- Контакти:
Re: Григор Димитров с поредна победа!
Браво, другия мач е срещу 119-тия в света (бил е 88ми) хърватин на 26 години.
Последна промяна от Lord of memory на 04 авг 2009 14:28, променено общо 1 път.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Red_champions
Добра победа.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Ако всичко върви нормално, бавно и полека ще стане работата с Григор. Много хляб има в него, просто трябва да изчакаме да се случат нещата.
Lord of memory написа:Браво, другия мач е срещу 119-тия в света (бил е 88ми) хърватин.
За място на четвъртфиналите Димитров ще спори с поставения под номер 7 Роко Каранушич от Хърватия, който днес победи Грега Земля от Словения с 6:2, 6:2.
До колкото знам ,Гришо беше поставен под номер 5 в този турнир ,така че би следвало той да е фаворит.

-
- Контакти:
kanar4o написа:Lord of memory написа:Браво, другия мач е срещу 119-тия в света (бил е 88ми) хърватин.
За място на четвъртфиналите Димитров ще спори с поставения под номер 7 Роко Каранушич от Хърватия, който днес победи Грега Земля от Словения с 6:2, 6:2.
До колкото знам ,Гришо беше поставен под номер 5 в този турнир ,така че би следвало той да е фаворит.

Той е под номер 5 поставен , но в предварителните кръгове, а не в турнира! Турнира е много силен и няма как той да е номер 5 в основната схема!
Така е, беше 5-ти поставен в пресявките и взе 5 точки, за това че се класира за основната схема. Сега някой знае ли с тази си победа, колко точки зе?
Честито на Гришо и нека да продължава все така!
беше номер 5 в квалификациите взима 12 точки