аз Балоните от много отдавна ги следя,не заради друго но имат много шпиони-футболери на които плащат и от там получават инфо.
Имам братовчед и работи в този сайт.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
LEVSKI_FOREVER
- bojo0o0o94
- Контакти:
Един център нападател и един център защитник и сме шампиони. 

Кристовао да Силва Рамос през сезон 2011/2012
11.09.11 Анортозис - НЕА Селамина 1:1 90 мин. 0 гола
17.09.11 ЕНП - Анортозис 0:1 31 мин. 0 гола
25.09.11 Анортозис - Омония 0:1 60 мин. 0 гола
17.10.11 Анортозис - Арис 2:2 46 мин 0 гола
28.10.11 АПОЕЛ - Анортозис 0:0 14 мин. 0 гола
07.11.11 Анортозис - Ермис 1:0 46 мин. 0 гола
07.01.12 НЕА Селамина - Анортозис 0:3 14 мин. 0 гола
14.01.12 Анортозис - ЕНП 1:0 11 мин. 0 гола
21.01.12 Омония - Анортозис 0:1 19 мин. 0 гола
27.01.12 Анортозис - АЛКИ 0:0 72 мин. 0 гола
http://www.sportline.bg/news/86338/levs ... a-ot-kipur
11.09.11 Анортозис - НЕА Селамина 1:1 90 мин. 0 гола
17.09.11 ЕНП - Анортозис 0:1 31 мин. 0 гола
25.09.11 Анортозис - Омония 0:1 60 мин. 0 гола
17.10.11 Анортозис - Арис 2:2 46 мин 0 гола
28.10.11 АПОЕЛ - Анортозис 0:0 14 мин. 0 гола
07.11.11 Анортозис - Ермис 1:0 46 мин. 0 гола
07.01.12 НЕА Селамина - Анортозис 0:3 14 мин. 0 гола
14.01.12 Анортозис - ЕНП 1:0 11 мин. 0 гола
21.01.12 Омония - Анортозис 0:1 19 мин. 0 гола
27.01.12 Анортозис - АЛКИ 0:0 72 мин. 0 гола
http://www.sportline.bg/news/86338/levs ... a-ot-kipur
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
В един сайт прочетох ,че Войводина са взели Стефан Апиа ,а ни още се чудим кой да пробваме. Яд ме е и ми е болно ,че такива тъпи отбори като Войводина правят добра селекция и вероятно ако ни хванат ще ни скъсат гащите .Работата в Левски хич не върви на добре.
Междоругото спортен директор на Войводина е Миодраг Пантелич,биш играч на Левски!А за мнението на Мъри аз съм убеден,че този играч ще ни помогне.....въпроса е дали ще вземем нападател.Гледах контролата със Стяуа и ми хареса начина на игра и движението на играчите по терена.Видя се,че отзад сме доста уязвими и задължително трябва да купим защитник.Аз все си мисля,че Иво Иванов трябва се гласува малко повече доверие.
ЕМИЛ написа:В един сайт прочетох ,че Войводина са взели Стефан Апиа ,а ни още се чудим кой да пробваме. Яд ме е и ми е болно ,че такива тъпи отбори като Войводина правят добра селекция и вероятно ако ни хванат ще ни скъсат гащите .Работата в Левски хич не върви на добре.
Къде сравняваш сърбите с нас те са със светлини години преди нас ...виж трансферите на сръбски играчи в чужбина Стефан Савич го продадоха за 10 млн.той не е сърбин естествено,но играеше в Партизан има още куп играчи като Адем Ляич,Зоран Тошич за тях пак Юнайтед броиха милионите...Стефан Йоветив също Милан Йованович също...абе няма място за сравнение между нас и тях

Този ще ги пори като риби.
Предполагам, че ще играе в средата на атаката, а ще вземем и един защитник.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Отиваме на зле с тия грандиозни трансфери от Кипър.Днес, Томислав като откриваше Гонга надул едни музики бълва суперлативи все едно, че Роналдо идва в България.Мъри и той - Рамос щял да прати Левски в друго измерение, а Присо щял да помогне на ЦСКА и българския футбол.Боже, какво доживяхме най- големите български отбори да се молят на някакви анонимници от Кипър да играят при тях.Медийния слугинаж и те пригласят в тон какви звезди ще гледаме по българските терени.Срамна работа ,пълно падение доскоро в Кипър пращахме пенсионери над 30 да си подсигуряват старините, а сега звезди пазаруваме оттам и то за сериозни цифри.Единият звезда в селския Лейшоеш,другият в Ла Валета ще ми вдигат класата на Левски и ЦСКА.Ей заради такива звезди ще ни разнасят в евротурнирите.Падение пълно, спирам да коментирам всякакви трансфери от островите Крит,Малта,Кипър и Мадейра.Само виното им е на ниво нищо друго.
-
- Контакти:
onegavon написа:Отиваме на зле с тия грандиозни трансфери от Кипър.Днес, Томислав като откриваше Гонга надул едни музики бълва суперлативи все едно, че Роналдо идва в България.Мъри и той - Рамос щял да прати Левски в друго измерение, а Присо щял да помогне на ЦСКА и българския футбол.Боже, какво доживяхме най- големите български отбори да се молят на някакви анонимници от Кипър да играят при тях.Медийния слугинаж и те пригласят в тон какви звезди ще гледаме по българските терени.Срамна работа ,пълно падение доскоро в Кипър пращахме пенсионери над 30 да си подсигуряват старините, а сега звезди пазаруваме оттам и то за сериозни цифри.Единият звезда в селския Лейшоеш,другият в Ла Валета ще ми вдигат класата на Левски и ЦСКА.Ей заради такива звезди ще ни разнасят в евротурнирите.Падение пълно, спирам да коментирам всякакви трансфери от островите Крит,Малта,Кипър и Мадейра.Само виното им е на ниво нищо друго.
Ако не си се изказал продължи .... всички ти четем коментара с интерес

onegavon написа:Отиваме на зле с тия грандиозни трансфери от Кипър.Днес, Томислав като откриваше Гонга надул едни музики бълва суперлативи все едно, че Роналдо идва в България.Мъри и той - Рамос щял да прати Левски в друго измерение, а Присо щял да помогне на ЦСКА и българския футбол.Боже, какво доживяхме най- големите български отбори да се молят на някакви анонимници от Кипър да играят при тях.Медийния слугинаж и те пригласят в тон какви звезди ще гледаме по българските терени.Срамна работа ,пълно падение доскоро в Кипър пращахме пенсионери над 30 да си подсигуряват старините, а сега звезди пазаруваме оттам и то за сериозни цифри.Единият звезда в селския Лейшоеш,другият в Ла Валета ще ми вдигат класата на Левски и ЦСКА.Ей заради такива звезди ще ни разнасят в евротурнирите.Падение пълно, спирам да коментирам всякакви трансфери от островите Крит,Малта,Кипър и Мадейра.Само виното им е на ниво нищо друго.
Ти откъде очакваш да купуват нашите безпарични "грандове"?
Относно журналистическите безумия...не им ли свикна?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?