Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 03 фев 2012 16:34

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Някой може ли да ми каже къде се продава такава архивна радио-техника-транзистори,радиоапарати и т.н.?

Пич, в кръчмето имам патифон, един Юпитер и едно старо английско радио(който е идвал ги е виждал), ама за такова нещо трябва се питат руснаци! Все ми се струва, че трудно ще намериш нещо подобно тука! И аз търся стари, не нужни радиоапарати, магнетофони, за интериор!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 фев 2012 16:44

kartago написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Някой може ли да ми каже къде се продава такава архивна радио-техника-транзистори,радиоапарати и т.н.?

Пич, в кръчмето имам патифон, един Юпитер и едно старо английско радио(който е идвал ги е виждал), ама за такова нещо трябва се питат руснаци! Все ми се струва, че трудно ще намериш нещо подобно тука! И аз търся стари, не нужни радиоапарати, магнетофони, за интериор!

Що бе,навремето ги продаваха.Половината клас си купихме такива от "Млад техник".Струваше 10,50 лв. Ама не помня къде съм го запилял. Това беше през 1976-77(бях 6-7 клас). Този транзистор е легендарен ве ееееййй.На него слушах ЦСКА-Черноморец 2:2 през 1978 и още един куп мачове....Носталгия баце,ех как ме е яд че съм го загубил!!! Някой може да има такъв в къщи от онези години и да е запазен.То вече никой не слуша на СВ,а и работи с батерия 9 волта.Много ме кефи
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 фев 2012 16:49

Не мога да помогна. Макар, че навремето като обикалях селата да продавам къщи бях взел толкова много неща от къщите, които продавах на чужденците. То менци, кобилици, стари радиопредаватели, стари телевизори ОПера, стари ютии дето са с въглища, ама вече не се занимавам и не знам откъде можеш да намериш, пробвай с чичко Гугъл ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 фев 2012 16:59

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
kartago написа:

Що бе,навремето ги продаваха.Половината клас си купихме такива от "Млад техник".Струваше 10,50 лв. Ама не помня къде съм го запилял. Това беше през 1976-77(бях 6-7 клас). Този транзистор е легендарен ве ееееййй.На него слушах ЦСКА-Черноморец 2:2 през 1978 и още един куп мачове....Носталгия баце,ех как ме е яд че съм го загубил!!! Някой може да има такъв в къщи от онези години и да е запазен.То вече никой не слуша на СВ,а и работи с батерия 9 волта.Много ме кефи

Аз си го спомням, не съм сигурен дали и аз нямах, а ми се струва, че сами си ги събирахме даже! Мен си ме е яд и за стария ми ВЕФ, ама откъде да знам, че сега ще ми върши работа?!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 фев 2012 17:01

Само да вметна тука, че имам някакви неща, но трябвад а проверя. У другото : Ако утре ходя и някой друг иска да дойде да гледаме Черноморец срещу Несебър, да пише тука.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 фев 2012 17:08

Bourgas написа:Само да вметна тука, че имам някакви неща, но трябвад а проверя. У другото : Ако утре ходя и някой друг иска да дойде да гледаме Черноморец срещу Несебър, да пише тука.

Може да се разберем, Тоше, ще видим как ще мине тази вечер! )))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 фев 2012 18:08

Bourgas написа:Само да вметна тука, че имам някакви неща, но трябвад а проверя. У другото : Ако утре ходя и някой друг иска да дойде да гледаме Черноморец срещу Несебър, да пише тука.

Кога е мача и къде???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 фев 2012 18:15

Утре е мача пак в Поморие, играем с Несебър, послена контрола доколкото знам, за часа не мога да кажа.
Данчо, ти сайт ли си се пробвал да правиш?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 фев 2012 18:16

калпазанчо написа:Утре е мача пак в Поморие, играем с Несебър, послена контрола доколкото знам, за часа не мога да кажа.
Данчо, ти сайт ли си се пробвал да правиш?

Уж!!С абсолютен неуспех!! :oops: :) :)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 фев 2012 18:27

Защо пък да е неуспех. Нико не се е родил научен, важното е че си си играл и си пробвал. може би ти трябва малко помощ и ще успееш ;) Аз докато се науча да шофирам знаеш ли колко катастрофи направих за отрицателно време....Сега съм на нивото между Шумахер и Ники Лауда 8-)

Върни се в “Черноморец”