Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.
Dzheff написа:[offtopic]Ако е това за което си мисля да ти е живо и здраво и много да те радва![/offtopic]
[offtopic]Благодаря

- liverpool96
- Контакти:
venomcho написа:Dzheff написа:[offtopic]Ако е това за което си мисля да ти е живо и здраво и много да те радва![/offtopic]
[offtopic]Благодаря[/offtopic]
Не да го радва, ами да го ядосва.

venomcho написа:Dzheff написа:[offtopic]Ако е това за което си мисля да ти е живо и здраво и много да те радва![/offtopic]
[offtopic]Благодаря[/offtopic]
[offtopic]Някакъв шанс за 12 Март?

Pupper_ написа:[offtopic]Някакъв шанс за 12 Март?Стискам палци, всичко да мине леко![/offtopic]
[offtopic]има шанс колега, но да не предизвикваме съдбата - достатъчно е, че две такива дати ще са близко

- Hakercheto
- Контакти:
suareshampion написа:Hakercheto написа:Кайтли е посредствен.Техниката му е що годе добра,а с/у Вила това му е първия гол в ВЛПо скоро Джарвис ще развинти Джонсън,а защитата им е на приливи и отливи Едуардс кохато играе бележи този сезон,ама не е нещо особено. След като видях състава смятам че този мач може и да го вземем
Mомче не спори с мен за футбол бе .Когато аз казвам нещо ,това е добре примислено .Аз не съм шматка да кажа за някой ,че е добър само защото е вкарал един гол бе алоо .Хайде да ни ми говориш за футбол само ти бе хакерче ли си къв си не те знам ? Аз съм специалист по футбол,играл съм сумати мачове,магистратурата ми е спортна психология ,на 34 г съм освен това съм и фен на този отбор от 24 г и ти си тръгнал да ми даваш акъл за тая игра ли бе ? Ми аз да зема да се хвърля от седмия етаж по добре бе хакерче .Айде малко уважение бе.Еее то бива бива наглост ама туй ващо край няма бе .И после се чудите що Джони е толкова остър и ви обижда..ебати поколението.Само тоя малкия форевър95 чува петела ,останалите сте пълен смях!
Не знам на какъв се правиш,но едно ще ти кажа. Джонито поне си има некви аргументи и като каже нещо поне знае какво говори. Гледам на другите от форума ти минават с лек тон,ама не го заслужаваш тоя лек тон.
ПИСНА НИ ДА ТЕ СЛУШАМЕ ЧЕ СИ НА 34г и ЧЕ ЧАКАШ ТИТЛА ОТ 20 ГОДИНИ. Сложи си го като подпис поне да не си губиш времето. Какво знаеш бе? Повече ли знаеш от Далглиш?Повече ли си играл от Далглиш? . Знаеш ли колко ми дреме че си треньор на некво мизерно отборче където няма бъдеще,ако въобще тренираш някъв отбор.
На всичкото отгоре и обиждаш хората от форума с което прекаляваш.
Да не ти давам акъл а ? Еми зимай се и се хвърляй от 7ия етаж идиот такъв. Отивай да кандидатсваш за някакъв пост в Ливърпул щом явно тук не ти е мястото и не се смяташ за обикновен човек,ама най-много да те вземат за чистач на Анфилд. За къв се мислиш? Много интересен ли ? В всяка тема по 2-3 страници отгоре се пишат само заради твойте глупости. И не ме цитирай защото освен да напишеш че разликата между мен и теб е че ти чакаш 20 години титла го чух вече.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Пич, едно голям БРАВО за коментара ти. На много хора ни писна да слушаме едни и същи плочи от едни и същи хора.
- wozniacki123
- Контакти:
Познавам хора който също чакат титла от 22 години и то доста и точно тия хора подкрепят далглиш повече от всички други ти си единствения и съм 90% че всяка твоя дума е лъжа ритал ми бил всяка година с бербатов ти знаеш ли каква е глобата ако се контузи?
- Karsa Orlong
- Контакти:
kara23 написа:+1 ѝо-хо-хо
Пич, не че нещо, ама последните ти 5 коментара гласят това