Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Да се надъхаме за утре!!!
има ли къде да чуя ЦЕЛИЯТ коментар на Томислав Русев за мача.
САМО ЛЕВСКИ
Успех утре!Надявам се да имате още много такива моменти! 

Re: Как е Гаджев?
Много жалко за Владо , докато течеше награждаването и като влизаше в тунела на а сектор аз бях точно над самия тунел и на импровизираната сцена по устните му се четеше че казва на Митрев и Миланов "Много ме боли бе хора" като влизаше в тунела едно момче го попита как си владе и той му каза Адски много ме боли ужас!!! А от някъде не помня вече от къде разбрах че вчера даже вече е заминал за Барселона да го оперира доктора който оперирае Гонзо! Та разбрах че са заминали с неговата приятелка ако не се лъжа
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Re: скайп на футболисти от левски
Stanislav_Ivanov написа:ем аз си направих ама немога да намеря на дарко нз що
Как неможеш да го намериш Дарко??????????На трета страница е с екип на Македония.Има и снимка
-
- Контакти:
Re: Как е Гаджев?
unist_gp написа:браво на селяндурите от литекс, контузиха момчето и сега мъри може да продължи да си вика в национала кишишев. за това винаги ще уважавам направеното от видзев лодж, бяха на прав път да ни отърват от присъствието на престъпника ганчев във футболната мафия
Тук не мога да се съглася с теб. Видя се добре, че терена нещо поддаде и нашето момче стъпи на криво. До него дори нямаше футболист на Литекс. Ае и тоя Достанич и той първо говори, че ще пази титулярите и кво стана? За кво го пусна Гаджев? Така или иначе ги биехме и без той да играе 25 минути.... А тва да се контузиш в 88 минута е ебаси малшанса.
- gonzofenka
- Контакти:

Дай си феисбука или ме намери adi tosheva e moq
-
- Контакти:
Re: ДАРКО ГОТОВ ЗА СРЯДА!
Щом Дарко ще играе 100% бием!!! Притесненията ми бяха свързани с неговото евентуално отсъствие в утрешния мач, но щом ще играе - 2-0 минимум и да ги пращаме обратно да си копат нефта в Азербайджан.
barbi_vip написа:Дай си феисбука или ме намери adi tosheva e moq
Готово поканих те за приятел

Re: ДАРКО ГОТОВ ЗА СРЯДА!
а така прав си