Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Противникът не хареса София, била съветска
сега още повече искам да ги биеме, като се отварят толкова много
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
Това не ми се вярва да е истина.
В интерес на истина, в последно време съм останал изненадан от коректността при изказванията на по-голямата част от футболистите на ЦСКА.
Е, малко изключение правят футболисти, като Пифа, но всички виждаме, какъв му е манталитетът.
В интерес на истина, в последно време съм останал изненадан от коректността при изказванията на по-голямата част от футболистите на ЦСКА.
Е, малко изключение правят футболисти, като Пифа, но всички виждаме, какъв му е манталитетът.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Само спокойствие и увереност трябва да има в играчите на Левски и ще си заминат с 2-3 гола за Баку.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- levskarinvt
- Контакти:
Ми бил съм в Азербайджан и мога да кажа,че далеч не са това ,за което се мислят.Всички са с цигански манталитет и не признават нищо друго освен тяхното. А и Баку не е кой знае какво,пълно е с боклуци,въпреки че последните години много са си развили инфраструктурата.
- Red_champions
Тея резаци ще си тръгнат с пълна кошница оттук.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
После феновете как няма да са агресивни към тези..... аз ако срещна някой от тия горко им...
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Голямата им уста ще ги вкара в беля. шибаното и издание azerisport подклажда всичко. ЦИГАНСКА РАБОТА!!! утре дано съджата и обърне гръб и ще видим тогава кой ще говори и кой ще се крие като мишок...
-
- Контакти:
Re: Левски-Фк Баку [официална тема]
Ето и моят състав:::::: вратар: Петков. защитници: миланов, рабех, топузаков и Минев. Полузащитници; Зе, тасевски и бардон. нападатели: Христов, Йовов и Ортега.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
-
- Контакти:
Много са ми странни тия от Баку. Откъде им идва това супер голямо самочувствие? Все едно са Барселона. То не беха закани, то не беха чудеса. Какви са им аргументите на тия за да говорят толкова високомерно? Че ги треснеме 3-0 и ще им завреме заканите там дет слънце не огрява. Имат футбол от 2-3 години пък много им знае устата.
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
И да е казал Светльо, че пожелава успех на "Баку", какво толкова....
Нормална ежня по оста "ЦСКА - левски" преди евромачовете....Просто го е казал публично и това дразни сините запалянковци, нормално - по-страшно щеше да е ако не ги дразни такова изказване...
Другите може да си го мислят, ама просто не го казват публично - ето Сашо Томаш е по-толерантен, казва че удоволствие да играеш срещу сините и че те са по-класния отбор а Баку е с малки шансове.....
И за друго ревнаха - "Хаджиевски ще се среща с цска-ри преди мача
"...ми ще се среща - като го помнят с хубаво и като има приятелства тук - защо не.
Последно е идвал тук за мача на ЦСКА срещу "Атлетико" Мадрид преди десетина години....
Вальо Михов веднага и той беше анатемосан за изменник, щото му бил приятел и щели да се видят преди мача...
Всичко това е нормално, все едно да дойде Любко Петрович или Славолюб Муслин с някой отбор и да играе срещу ЦСКА в евротурнирите - сигурно няма да има играчи от левски, които да пожелаят успех на отбора им и няма да има фенове на сините или хора от ръководството като Баждеков или Батков, които да се видят с тях преди мача....
Хайде със здраве и се съсредоточете върху мача - една победа ще е добре за прословутия ни клубен коефициент....

Другите може да си го мислят, ама просто не го казват публично - ето Сашо Томаш е по-толерантен, казва че удоволствие да играеш срещу сините и че те са по-класния отбор а Баку е с малки шансове.....
И за друго ревнаха - "Хаджиевски ще се среща с цска-ри преди мача

Последно е идвал тук за мача на ЦСКА срещу "Атлетико" Мадрид преди десетина години....
Вальо Михов веднага и той беше анатемосан за изменник, щото му бил приятел и щели да се видят преди мача...

Всичко това е нормално, все едно да дойде Любко Петрович или Славолюб Муслин с някой отбор и да играе срещу ЦСКА в евротурнирите - сигурно няма да има играчи от левски, които да пожелаят успех на отбора им и няма да има фенове на сините или хора от ръководството като Баждеков или Батков, които да се видят с тях преди мача....

Хайде със здраве и се съсредоточете върху мача - една победа ще е добре за прословутия ни клубен коефициент....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!