ЦСКА разби Левски на хокей
ЦСКА разгроми Левски с 5:0 (0:0, 3:0, 2:0) в среща от третия кръг на първенството на България по хокей на лед, която се проведе на пързалката в Зимния дворец. Два гола за "червените" отбеляза Красимир Монов, и по един добавиха Атанас Атанасов, Хари Папазян и Андрей Вачков.
До средата срещата бе напълно равностойна. Първото попадение бе отбелязано от Атанас Атанасов в 32-та от дузпа. След това "червените" изцяло доминираха.
Славия е лидер във временното класиране с 12 точки, пред ЦСКА с 9 точки, а Левски все още няма спечелена точка. Следващата среща от кръга е на 9-ти февруари от 19.30 часа между Славия и ЦСКА на пързалка "Славия".
Браво армейци !
ЦСКА разби Левски на хокей
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА разби Левски на хокей
Догодина в НХЛ 

- asenkolev
- Контакти:
Отборите по хокей в България не бяха ли 3? Май викаха некви от Солон да си направят първенство от 4 отбора

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Червените хмери имат само една мечта.
така е допуснал съм грешка за водната топка, но за волейбола не съм излъгал, бихме ви два пъти поред при жените и тенденцията е да стане така и при мъжете, а хокейния мач съм го гледал на репортаж и ще ти кажа че играехте с различни гащи и калци, тогава първенствтото беше от четири отбора и играеха Левски,Славия,Металург Перник и обединения ЦСКА-Академик, в което Левски завърши втори.
- кроманьонеца
- Контакти:
komandini написа:така е допуснал съм грешка за водната топка, но за волейбола не съм излъгал, бихме ви два пъти поред при жените и тенденцията е да стане така и при мъжете, а хокейния мач съм го гледал на репортаж и ще ти кажа че играехте с различни гащи и калци, тогава първенствтото беше от четири отбора и играеха Левски,Славия,Металург Перник и обединения ЦСКА-Академик, в което Левски завърши втори.
И как реши, че е такава тенденцията при мъжете? :D Мислиш си, че като падаме в ШЛ, ще падаме от вас ли? Толкова и разбираш от волейбол... Иначе виж последния мач, за който ти споменах във вашата зала как завърши в отделните части: http://bgvolleyball.com/stats.php?id=8168
Между другото май са 12 мачовете при жените, доколкото си спомням имаме девет последователни победи над вас преди този сезон, а сега ни бихте два пъти за шампионата и веднъж за Купата... както и да е, там има смяна на поколението, нормално е с по-млади момичета на този етап да падаме. Но за мъжете много си се объркал, драги

Занапред не се изхвърляй така, защото някои от нас следят доста изкъсо какво се случва по стадиони, зали и т.н.
Аз следа също нещата и знам от медиите че скоро Евгени и Краси Стефанов се отказват, Салпаров ще го продадете и ще играете с юноши. Слагам край на спора щото отиде в друга тема вече.
Били, били, лошо няма. Само едно да питам червените фенове. Абе що аджеба винаги преди мач с Левски, вие говорите че е мач, като мач, за вас са важни мачовете в евротурнирите и т.н, а пък след всяка победа видагате шум до небесата? Нещо много противорвечие има във вашите думи и дела. Ай кефете се сега, че на бихте на хокей, утре кат ни дръннете и на крикет, мое пак да се пофалите