Кога ще осъдята Г.А. за подстрекателство?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кога ще осъдята Г.А. за подстрекателство?
СТРАХ ВИ Е ДА СЛУШАТЕ И ЧЕТЕТЕ ИСТИНАТА.
rocknrolla написа:gugushito написа:А към какво всъщност той подстрекава???
Прочети коментарите в долнопробния му сайт ,няма правила ,няма модератори ,сини и червени си изливат омразата на воля ,след това същото се пренася на улицата и на стадионите .Ако имаме прокуратура ,трябва да закрие този сайт и сайта на Ефрем .
А тук като има,че е по-различно ли ?,от 3 седмици насам и обиди започнаха да се допускат в "някои" теми от "някои" потребители,,а в същото време се трият коментари несъдържащи провокации или обидни квалификации.А за пусканите теми няма какво да коментираме, дори в този момент,този субект ,под който пишем има още 2 със същото съдържание
Създателя на статията да вземе да прочете малко достоверна информация и тогав да сяда да разтяга локуми.Абсолютни глупости. Какъв терор бе приятаел, какво СДС, имам усещането, че ГА е правил статията
WESLEY119 написа:Създателя на статията да вземе да прочете малко достоверна информация и тогав да сяда да разтяга локуми.Абсолютни глупости. Какъв терор бе приятаел, какво СДС, имам усещането, че ГА е правил статията
Позна.
Боже-Боже-след да си приберш вересийте!Жалкото е,че той го пише,защото има хора,който му вярват!Малаумници-ЦСКА ПОДЛОЖЕН НА ТЕРОР!!!???Забравил е,че всички"комунистически" фирми бяха спонсори на ЦСКА-най-богатите и най-влиятелните.Че партията майка пробута агент на ДС в левски с цел да го разбие отвътре,че с навика си от преди 1989-та да взимат всичко добро от провинцията без да плащат съсипаха доста клубове.Ама това е ГА-ДА МУ ДАДЪТ РЪКОВОДНО МЯСТО В ЦСКА И ДА МЛЪКНЕІТОВА МУ Е МЕЧТАТА.
НЕМОЖЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ЧОВЕКА ГО ПРАВИ С ЦЕЛ ДА ДРАЗНИ ФЕНОВЕТЕ И ДА ИМА ПОВЕЧЕ АКТИВНОСТ В САЙТА => ПОВЕЧЕ РЕКЛАМИ => ПОВЕЧЕ ПАРИ !!!!
Всеки трезво мислещ човек не трябва да му посещава сайта и да му трупа пари на този мустакат интригант!!!
Всеки трезво мислещ човек не трябва да му посещава сайта и да му трупа пари на този мустакат интригант!!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
Вместо да го плюем по форумите, дайте да направим нещо реално. В този форум със сигурност има юридически грамотни хора, те знаят какво трябва да се направи и как може този сопол да бъде даден под съд.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- blue magic
- Контакти:
След като излязоха факти за агентурното минало на ГА е много странно, че той оплюва колегите си от ДС.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Защо въобще обръщате внимание на тези пасквили? А.г.а. е доказан шизофреник!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ей този Криминален преход, Лицензгейт, Автогола на Легендата, Свирката на Флайшер, Продадената титла и седемте точки разлика, Синьото БФС, Цола Драгойчева, Ангел Солаков, Борис Велчев (дядо), Пенчо Кубадински, Михаил Чорни, Наско Сираков, Тодор Батков, Иван Костов, Евгений Бъкарджиев, Стефан Софиянски, Бойко Борисов и кой ли още не!!!! Попречили и опитали да унищожат Светинята, Харизмата, Свещените четири букви, Убиеца на Еврогиганти!!!
Само, че в неговите статии никога нищо не съм прочел за Агент Ставрий, или се бъркам?

Само, че в неговите статии никога нищо не съм прочел за Агент Ставрий, или се бъркам?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 фев 2012 09:21, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Върни се в “Футбол - България”