Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
Искам да му видя тъжната физиономия след дербито 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
Абе аз не разбирам какво толкова е станало и какво има да се коментира толкова?
Така го нападнахте човека,че най-малко убийство е извършил!
Това което е казал,впредвид "враждата" между най-глемите клубове в България е най-нормалното нещо.Вие какво очаквахте-да ви се кълне в любов ли,какво?
Айде стига с това лицемерие господа левскари-защото съм сигурен,че всички(или по-точно почти всички),които сега ми се правите на големи патриоти и едва ли не обвинявате Светлъо в национално предателство(:lol:
),при първия неуспех на ЦСКА(не дай си боже)ще си счупите ръцете да пишете злобни и коментари в нашия форум и да ни обижадате-нещо което е ставало многократно-и в което може би и няма нищо нелогично и странно.
И в същото време същите вие да ми говорите подобни неща-е смешно.Моля дръжте си фалшивия патриотизъм за вас.
И вместо да се занимавате с нашия отбор и да се правите на съдници , не е ли по-добре довечера да си напълноте стадиона,защото вашия отбор има нужда от вас-тогава се вижда кой колко струва-тука всеки се прави на голям разбирач и фен-
И все пак -УСПЕХ!
Така го нападнахте човека,че най-малко убийство е извършил!
Това което е казал,впредвид "враждата" между най-глемите клубове в България е най-нормалното нещо.Вие какво очаквахте-да ви се кълне в любов ли,какво?
Айде стига с това лицемерие господа левскари-защото съм сигурен,че всички(или по-точно почти всички),които сега ми се правите на големи патриоти и едва ли не обвинявате Светлъо в национално предателство(:lol:

И в същото време същите вие да ми говорите подобни неща-е смешно.Моля дръжте си фалшивия патриотизъм за вас.
И вместо да се занимавате с нашия отбор и да се правите на съдници , не е ли по-добре довечера да си напълноте стадиона,защото вашия отбор има нужда от вас-тогава се вижда кой колко струва-тука всеки се прави на голям разбирач и фен-

И все пак -УСПЕХ!

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]
THE G.A.M.E написа:kap40 написа:Ако оставим сам Сърмов в центъра ще ни разбият.Според мен Бардон трябва да се върна малко по назад,колкото й да не му приляга.
Сигурен ли си, че ще ни разбият ? Точно срещу такива отбори, се играе, възможно по малко защитно.....даже напротив, схемата трябва да е, ултра атакуваща ! На тези азерски недоразумения, не би трябвало да им се дава да дишат от атаки.....а ти говориш, да се защитаваме ! Ние ако с подобни ентусиасти, мислим да се защитаваме с 6 човека, и то на Герена.....какво правим ?
Да, но Сърмов е пълен бездарник и това всички си го знаем ... въпроса е как ще се справя сам в центъра (отговор: няма да се справя!)
Сърмов не е бездарник наблудавам играта му и поне на мен ми харесва а някой хора трябва да разберат че ЗЕ И ЖО ще играят и няма сърмов да е сам а Тасевски и Бардон ще си сменят позицията на таран и атак халф напред ХРИСТОВ ще се справи въобще гледахте ли мача с Ловеч
stani_ls написа:Сърмов не е бездарник наблудавам играта му и поне на мен ми харесва а някой хора трябва да разберат че ЗЕ И ЖО ще играят и няма сърмов да е сам а Тасевски и Бардон ще си сменят позицията на таран и атак халф напред ХРИСТОВ ще се справи въобще гледахте ли мача с Ловеч
Тасевски или Бардон ТАРАНИ?!?Нещо май си се объркал мой човек.А и щом смяташ, че Сърмов ще се справи сам, защо в "идеалния ти отбор" не си го сложил сам, а си поставил Дарко до него?
dunedanetz написа:Ае направи ми впечатление, че повечето слагате Йовов нападател. Не му е там мястото на него, ама хич. Според мене трябва да е нещо като плеймейкър, да раздава хитри пасчета, петички, двойни тройни и т.н. Колко гола на празна врата от 5 метра ще изпусне, че да установите най-накрая, че Йовов не е нападател и не трябва да играе като такъв.
Не мисля че са останали чак такива оптимисти, че да вярват наистина, че Ицо може да играе нападател

dunedanetz написа:Ае направи ми впечатление, че повечето слагате Йовов нападател. Не му е там мястото на него, ама хич. Според мене трябва да е нещо като плеймейкър, да раздава хитри пасчета, петички, двойни тройни и т.н. Колко гола на празна врата от 5 метра ще изпусне, че да установите най-накрая, че Йовов не е нападател и не трябва да играе като такъв.
Не мисля че са останали чак такива оптимисти, че да вярват наистина, че Ицо може да играе нападател

-
- Контакти:
Re: Билети за мача с Фк Баку
на фен магазина на ул. Леге не се продават пропуски за мача а само на ул. Тодорини кукли и на касите на Герена
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Противникът не хареса София, била съветска
Кореспондентът на "Азериспорт" описа българската столица София като напомняща съветските времена. "С изключение на няколко нови сгради, градът напомня на съветските времена, но е далеч от "европейския Дубай" - Баку", пише той в дописка за своето издание.
"Отношението към нас не е най-доброто. Много смятат, че сме дошли от Турция, но отчитайки факта, че пет века страната е била в рамките на Османската империя, това е лесно обяснимо", продължава в същия заядлив тон азерският журналист.
Той споделя и впечатлението си от българите, а именно, че са надменни: "Двама непознати спряха делегацията и ни попитаха по каква работа сме тук. Когато им обяснихме, че ни предстои мач с Левски, единият от тях ни отвърна: "Нямате никакъв шанс"".
В същото време ден преди мача-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига между Левски и ФК Баку стана ясно, че вече са продадени 3 000 билета. Ценните хартийки бяха пуснати още вчера за предварителна продажба и към тях е имало интерес.
На двубоя ще присъстват и множество височайши гости, сред които и посланика на Азербайджан у нас Елман Зейналов.
хХахахаха щях да падна от смях европейския дубай Баку
mrgreen
"Отношението към нас не е най-доброто. Много смятат, че сме дошли от Турция, но отчитайки факта, че пет века страната е била в рамките на Османската империя, това е лесно обяснимо", продължава в същия заядлив тон азерският журналист.
Той споделя и впечатлението си от българите, а именно, че са надменни: "Двама непознати спряха делегацията и ни попитаха по каква работа сме тук. Когато им обяснихме, че ни предстои мач с Левски, единият от тях ни отвърна: "Нямате никакъв шанс"".
В същото време ден преди мача-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига между Левски и ФК Баку стана ясно, че вече са продадени 3 000 билета. Ценните хартийки бяха пуснати още вчера за предварителна продажба и към тях е имало интерес.
На двубоя ще присъстват и множество височайши гости, сред които и посланика на Азербайджан у нас Елман Зейналов.
хХахахаха щях да падна от смях европейския дубай Баку

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Re: Противникът не хареса София, била съветска
Типично изхвърляне на такива затворени общества, които да отдалечени от всякакви цивилизации.
То и според ръководителя на Партията в Северна Корея, сигурно това е най-добрата страна за живот с най-модерното общество.
То и според ръководителя на Партията в Северна Корея, сигурно това е най-добрата страна за живот с най-модерното общество.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!