Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот 0007 » 04 авг 2009 12:15

Искам да му видя тъжната физиономия след дербито :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот cska_90 » 04 авг 2009 12:20

Абе аз не разбирам какво толкова е станало и какво има да се коментира толкова?
Така го нападнахте човека,че най-малко убийство е извършил!
Това което е казал,впредвид "враждата" между най-глемите клубове в България е най-нормалното нещо.Вие какво очаквахте-да ви се кълне в любов ли,какво?
Айде стига с това лицемерие господа левскари-защото съм сигурен,че всички(или по-точно почти всички),които сега ми се правите на големи патриоти и едва ли не обвинявате Светлъо в национално предателство(:lol: :lol:),при първия неуспех на ЦСКА(не дай си боже)ще си счупите ръцете да пишете злобни и коментари в нашия форум и да ни обижадате-нещо което е ставало многократно-и в което може би и няма нищо нелогично и странно.
И в същото време същите вие да ми говорите подобни неща-е смешно.Моля дръжте си фалшивия патриотизъм за вас.
И вместо да се занимавате с нашия отбор и да се правите на съдници , не е ли по-добре довечера да си напълноте стадиона,защото вашия отбор има нужда от вас-тогава се вижда кой колко струва-тука всеки се прави на голям разбирач и фен- :evil: :evil: :evil:

И все пак -УСПЕХ!
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 12:24

THE G.A.M.E написа:
kap40 написа:Ако оставим сам Сърмов в центъра ще ни разбият. :( Според мен Бардон трябва да се върна малко по назад,колкото й да не му приляга. :?

Сигурен ли си, че ще ни разбият ? Точно срещу такива отбори, се играе, възможно по малко защитно.....даже напротив, схемата трябва да е, ултра атакуваща ! На тези азерски недоразумения, не би трябвало да им се дава да дишат от атаки.....а ти говориш, да се защитаваме ! Ние ако с подобни ентусиасти, мислим да се защитаваме с 6 човека, и то на Герена.....какво правим ?

Да, но Сърмов е пълен бездарник и това всички си го знаем ... въпроса е как ще се справя сам в центъра (отговор: няма да се справя!)

Потребителски аватар
stani_ls
Контакти:

Мнениеот stani_ls » 04 авг 2009 12:29

Сърмов не е бездарник наблудавам играта му и поне на мен ми харесва а някой хора трябва да разберат че ЗЕ И ЖО ще играят и няма сърмов да е сам а Тасевски и Бардон ще си сменят позицията на таран и атак халф напред ХРИСТОВ ще се справи въобще гледахте ли мача с Ловеч

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 12:34

stani_ls написа:Сърмов не е бездарник наблудавам играта му и поне на мен ми харесва а някой хора трябва да разберат че ЗЕ И ЖО ще играят и няма сърмов да е сам а Тасевски и Бардон ще си сменят позицията на таран и атак халф напред ХРИСТОВ ще се справи въобще гледахте ли мача с Ловеч

Тасевски или Бардон ТАРАНИ?!?Нещо май си се объркал мой човек.А и щом смяташ, че Сърмов ще се справи сам, защо в "идеалния ти отбор" не си го сложил сам, а си поставил Дарко до него?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 12:35

dunedanetz написа:Ае направи ми впечатление, че повечето слагате Йовов нападател. Не му е там мястото на него, ама хич. Според мене трябва да е нещо като плеймейкър, да раздава хитри пасчета, петички, двойни тройни и т.н. Колко гола на празна врата от 5 метра ще изпусне, че да установите най-накрая, че Йовов не е нападател и не трябва да играе като такъв.

Не мисля че са останали чак такива оптимисти, че да вярват наистина, че Ицо може да играе нападател :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 авг 2009 12:36

dunedanetz написа:Ае направи ми впечатление, че повечето слагате Йовов нападател. Не му е там мястото на него, ама хич. Според мене трябва да е нещо като плеймейкър, да раздава хитри пасчета, петички, двойни тройни и т.н. Колко гола на празна врата от 5 метра ще изпусне, че да установите най-накрая, че Йовов не е нападател и не трябва да играе като такъв.

Не мисля че са останали чак такива оптимисти, че да вярват наистина, че Ицо може да играе нападател :lol:

ss_killer
Контакти:

Re: Билети за мача с Фк Баку

Мнениеот ss_killer » 04 авг 2009 13:19

на фен магазина на ул. Леге не се продават пропуски за мача а само на ул. Тодорини кукли и на касите на Герена
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Противникът не хареса София, била съветска

Мнениеот palante » 04 авг 2009 13:33

Кореспондентът на "Азериспорт" описа българската столица София като напомняща съветските времена. "С изключение на няколко нови сгради, градът напомня на съветските времена, но е далеч от "европейския Дубай" - Баку", пише той в дописка за своето издание.

"Отношението към нас не е най-доброто. Много смятат, че сме дошли от Турция, но отчитайки факта, че пет века страната е била в рамките на Османската империя, това е лесно обяснимо", продължава в същия заядлив тон азерският журналист.

Той споделя и впечатлението си от българите, а именно, че са надменни: "Двама непознати спряха делегацията и ни попитаха по каква работа сме тук. Когато им обяснихме, че ни предстои мач с Левски, единият от тях ни отвърна: "Нямате никакъв шанс"".

В същото време ден преди мача-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига между Левски и ФК Баку стана ясно, че вече са продадени 3 000 билета. Ценните хартийки бяха пуснати още вчера за предварителна продажба и към тях е имало интерес.

На двубоя ще присъстват и множество височайши гости, сред които и посланика на Азербайджан у нас Елман Зейналов.

хХахахаха щях да падна от смях европейския дубай Баку :mrgreen: :mrgreen: mrgreen
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Противникът не хареса София, била съветска

Мнениеот ehh » 04 авг 2009 13:38

Типично изхвърляне на такива затворени общества, които да отдалечени от всякакви цивилизации.
То и според ръководителя на Партията в Северна Корея, сигурно това е най-добрата страна за живот с най-модерното общество.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”