СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Мнениеот Tommi » 02 фев 2012 14:48

Феноменален Гара Дембеле поведе Мали към африканския футболен връх! 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 02 фев 2012 14:50

браво ,Дембеле , благодарим ти че зарадва цяла България и показа,че и от България могат да излизат добри футболисти които не да чакат да дойдат мачовете с изпадащите отбори в Англия за да вкарат ,а вкарват важни и решителни голове на най-големите футболни форуми в света
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 фев 2012 15:17

Гара Дембеле написа:Къде са смешковците които плюеха по Сър-а ? Един даже викаше че щял да си отрежи оная работа ако Гарата имал общо 30 мин в мач на турнира ... ами да реже сега.

Склонявайте глава пред Сър Дембеле и друг път ще ме слушата какво ви говоря !

Относно Мали и Сър Гара, купата е близо и скоро ще ликуваме с нея. Напред малийски лъвове ;)

Егати патоса! Браво!!! Нека всички да се поучим как трябва да се подкрепя националния отбор! "Напред малийски лъвове"...тц, тц, тц...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 02 фев 2012 16:20

Боже събери си вересиите докато е време...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 фев 2012 16:42

Гарата е великан. Разбрах от мой източник, че скаути на Барса са го следили и на мача срещу Боцвана са били в ложата и се го гледали за последно преди да отправят оферта на Фрайбург. Дано се осъществи този трансфер!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 02 фев 2012 18:48

Първо мога само да се надявам, че автора на темата и 1-2-мата му последователи просто се бъзикат, за да предизвикат реакцията на другите хора във форума, поне на мен ми звучат такива хвалебствия за Дембеле иронично :)
[offtopic]Не ми е ясно защо намесват и Бербатов, колкото и да го плюят аз ще го запомня с това как преди квалификациите за Евро 2004 гостува в Шоуто на Слави и обеща да се класираме за първенството, аз си признавам, че тогава не му повярвах понеже бях скептик за нашия отбор, но той ме опроверга и след като вкара контузен на Хърватска в София, мисля че не е заслужил вниманието на хейтърчетата по форумите.[/offtopic]
Иначе Гарата като за нашето първенство ставаше особено, когато имаше възможност да е в отбор, който му дава шанс да си използва свободно играта с лакти удобно незабелязвано от съдиите.
Мога само да му пожелая успех и да вкара някой свестен гол на Купата на Африка, а не от 1 метър :) Все пак, мисля че след като Фрайбург продадоха Папа Сисе ще му дадат повече шансове за изява, така че от него зависи да докаже, че не е играч само за българското първенство, особено ако помогне на отбора си да се спаси от изпадане във втора бундеслига.

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 02 фев 2012 19:06

Нямам думи! :shock:
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ShtrudeL
Контакти:

Мнениеот ShtrudeL » 02 фев 2012 19:11

Tommi написа:Феноменален Гара Дембеле поведе Мали към африканския футболен връх! 8-)

Феноменален?Аз щях да я вкарам от такова положение! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 фев 2012 19:18

ShtrudeL написа:
Tommi написа:Феноменален Гара Дембеле поведе Мали към африканския футболен връх! 8-)

Абе знаем, всички сме най-големите вкарвачи у форумите...но думичките пласиране,позиция не са ни много ясни май. Той Спаско също редовно си вкарваше...,но само когато съдията "не му е видял" засадата. :o
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 фев 2012 19:28

ShtrudeL написа:

В такъв случай само мога да те поздравя. ;) Не е необходимо да преминеш през един, двама или трима противници, за да вкараш гол, когато можеш да го вкараш с едно докосване (един удар). ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - Свят”