Мижитурка червена дано ти счупят краката и да играеш футбол само на компютърни игри. Не са виновни чорбарите, че ти си жалък арабин, дано те хванат азерите и те забременят като дойдат в София щом толкова ги харесваш.
Успех на БЪЛГАРСКИТЕ отбори, а за светльо дано всички пари от заплати да ги дадеш по лекари мижитурко мазна.
Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
Гледайте ся, аз приемам мнението на тоя така наречен футболист, ама като професионалист е доста тъпо и невъзпитано да говори така. Липсва му култура и възпитание. Той не е фен, че да си говори каквото си поиска... Ае така е. Те да му мислят чорбарчетата. 

Нормално поведение за един пигмей с цигански манталитет. Все пак не забравяйте колко болка е изпитал от Левски това джудже...
Циганско-селският маталитет е най-опасен!
Аз ще бъда на доволен ако може да имам 4ри отбора в Групите на ЛЕ и там да се види кой колко е...но зависливото циганче ще вика за турските си роднини
Циганско-селският маталитет е най-опасен!
Аз ще бъда на доволен ако може да имам 4ри отбора в Групите на ЛЕ и там да се види кой колко е...но зависливото циганче ще вика за турските си роднини
- petrof
- Контакти:
Абе тоя Светльо бил много просто момче.... От колко време си говорим, че когато играе български отбор в Европа, той трябва да се подкрепя, независимо дали става въпрос за ЦСКА или за Левски. Да , обаче дебила си е дебил. Той искал Баку да спечели
Пълна отрепка, няма какво повече да се каже...

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Toq e golqm mishok kato futbolist, qvno i kato chovek e sushtata mijava dushica. Edno vreme vra4anskoto cigane Valio Stanchev kaza che shte otpadnem ot Bran Bergen, sig ima i dr suchai no ne se sesshtam v momenta, sega i toq. Da si otivan na porutenata kochinka i da si gledat mizerniq otbor, a ne da se zanimavat s Levski.

Светльопетрова работа.Тия хора нетренират ли за четвъртък?Кога имат време за интервюта
-
Re: Левски-Фк Баку [официална тема]
kap40 написа:Ако оставим сам Сърмов в центъра ще ни разбият.Според мен Бардон трябва да се върна малко по назад,колкото й да не му приляга.
Сигурен ли си, че ще ни разбият ? Точно срещу такива отбори, се играе, възможно по малко защитно.....даже напротив, схемата трябва да е, ултра атакуваща ! На тези азерски недоразумения, не би трябвало да им се дава да дишат от атаки.....а ти говориш, да се защитаваме ! Ние ако с подобни ентусиасти, мислим да се защитаваме с 6 човека, и то на Герена.....какво правим ?
за първи път без отговор от страна на външен човек в тема в нашия форум
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
-
Само да внимава, да не си счупи паците.....
Сигурно има предвид, че ще си стисне (се хване за) палците на краката този футболен гений!