Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kap40
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот kap40 » 04 авг 2009 01:20

Ако оставим сам Сърмов в центъра ще ни разбият. :( Според мен Бардон трябва да се върна малко по назад,колкото й да не му приляга. :?

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Re: Билети за мача с Фк Баку

Мнениеот casualls » 04 авг 2009 03:52

фен шопа на ул.леге се намира в центъра ако ще ти е по близко

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот ministur » 04 авг 2009 08:52

Новият халф на ЦСКА Светослав Петров заяви в интервю за електронното издание apasport.az, че ще се радва, ако Баку бие Левски в София. Изданието публикува вчера интервю с Петров, който до това лято носеше екипа на азерския Нефтчи.

- В България се счита, че Левски ще се класира напред - казва Петров. - Мисля обаче, че Баку има отличен шанс да мине в следващия кръг, тъй като ще има възможност да играе с контраатаки. Тук върви война между ЦСКА и Левски. Аз бих желал в следващия кръг да се класира Баку.

Журналистът поставя въпрос на Петров: "Във всеки случай това е български отбор, а вие също представяте София. Излиза, че не искате вашите съотечественици да спечелят?" Петров обаче е категоричен:
- В думите ви има доста истина, но наред с това аз искам Баку да се класира в следващия кръг.

Петров казва, че евентуално отпадане на сините няма да е изненада, тъй като миналата година те са били елиминирани от БАТЕ Борисов. Халфът на ЦСКА отбелязва още, че е сигурен в успеха на червените срещу Дери Сити.

- Те не са отбор от нашето ниво, ЦСКА е значително по-силен от тях - казва Петров. - Браниха се 90 минути в първия мач, затова трудно им вкарахме гол, макар че имахме много положения.

Петров добавя, че не иска ЦСКА да има за съперник в следващия кръг от Лига Европа представителя на Азербайджан Карабах. Този тим вероятно ще продължи напред, тъй като надигра финландския Хонка като гост с 1:0 и е фаворит за реванша.

Ами просто не знам какво да кажа.....по-скоро знам но не искам да го казвам :evil: Показваме че не сме и няма да бъдем единен народ дори и за 90 мин.Каквото и да си говорим,червени фенове бяха на 3-и Март на стадиона и викаха срещу Левски,пускаха фойерверки на головете на Барса.................този калъф сега иска да се хареса на крайните ултраси на ЦСКА.Ами давай бе смешко,но знай че идва Видов ден и ще лъсне и твоя ****** задник и то надявам се в мач точно срещу Левски.Пожелавам успех на ЦСКА но ти дано си вкараш автогол срещу Левски тази година!

koi4i

Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски

Мнениеот koi4i » 04 авг 2009 09:23

Смешен футболист е и както се вижда е и смешен човек.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
pavl0v
Контакти:

Мнениеот pavl0v » 04 авг 2009 09:26

Браво, браво! Дребна душица... Добър пример за феновете..
На тоя в паспорта му трябва да пише: националност - цесекар !
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране

pavkata1914
Контакти:

Мнениеот pavkata1914 » 04 авг 2009 09:40

Е, как не бе Светльо, та ти си им сънародник...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 04 авг 2009 09:42

Абе за всички цесекари само 1 ще кажа - КОМПЛЕКСАРИ. А пък този грозник му пожелавам само успехи в турнирите и да внимава да не си счупи крачето :)

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 04 авг 2009 09:51

за пореден път се доказва, че няма цесекари... има само анти-левскари
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

dunedanetz
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот dunedanetz » 04 авг 2009 09:52

Ае направи ми впечатление, че повечето слагате Йовов нападател. Не му е там мястото на него, ама хич. Според мене трябва да е нещо като плеймейкър, да раздава хитри пасчета, петички, двойни тройни и т.н. Колко гола на празна врата от 5 метра ще изпусне, че да установите най-накрая, че Йовов не е нападател и не трябва да играе като такъв.

Върни се в “Архив”