Bourgas написа:kanar4o написа:Bourgas написа:Гледах само първото полувреме, нямаше нито един бултрас на стадиона, с изключение на журналиста, писал тази статия

Бяха и двата отбора слаби първото полувреме, Поморие бяха по-слабите обаче. Имаше отменен гол за Ботев, заради засада. Това все пак са момчета на 17-18 години. Второто какво е ставало, вече не знам, но пък "разбиване" ..

Те и Черноморец Бургас вкараха 4 на Светкавица, но определено не ги разбиха.
Както писах ,първото полувреме сме играли с резервните футболисти + 3-ма човека от основния състав.
Какво ми говориш за бултраси в Поморие при температура - 20 градуса ,работен ден ,в контрола?
Не ставай смешен . Биваше да има повечко от 20-на човека в Пловдив преди 2 месеца от Ваша страна ...
Иначе ти видя преди точно година и 2 месеца как се изсипват 2 000 пловдивчани в твоя роден град.

Пич, как да ти кажа, само ние, които дойдохме бяхме 12 човека + още 3 на вашите трибуни. Имаше и един рейс и още хора, но няма да споря, има снимки. Температурата беше -5, да те светна. И нали няма значение работен ден или контрола. Много сте големи, ама само на приказки. За футболистите, да се занимсля само имената им, че не ви ги знам, да ме извиняваш, Кривия, пича от ЦСКА Светльо, вратарчето ви, Домакинов, Гаджалов и Манчев. Бъркам ли?
Сега да ти отговоря ,понеже вчера ме баннаха ,заради едно изречение за "отбора на народа".
Ти сериозно ли мислиш ,че Светльо Петров ,Кривия ,Манчев и Армандо ще бъдат титуляри?

Те 4-та няма да имат нищо общо с титуляри ,може да са титуляри в някой мач ,но като основни играчи ,няма да са. В средата определено ще си играе Рахов ,може би с Телкийски ,но да не отписваме и Кривия (за него има някакъв шанс). Христо Иванов ,който привлякохме от Монтана ,ще е титулярният вратар на Ботев Централната ни двойка защитници се очертава Мартин Димов и Николай Димитров - Ноко ,които са с класа над Гаджала и Домакинов.
Общо взето единствените титуляри от първото полувреме (които най-вероятно ще играят пролетта) са Аргиров ,Петьо Атанасов и Йордан Христов.
Мисля ,че познавам отбора си доста по-добре от теб !