Колеги,имам нужда от помощ.Правя едно проучване за моя свако.Преди известно време изпратих запитване по майл до Черно море,ако могат да ми помогнат с информация или поне да ме насочат към запознати хора и предполагаеми съотборници от този период,но и до ден днешен чакам отговор,така че ако някой от Вас може и има желание нека да помага.Става въпрос за силния отбор на Черно море от средата на 60-те.Нещата просто се развиха така,че един ден моите братовчеди след някакъв спор ненадейно заявиха,че свако/баща им/ е бил част от този отбор докато е отбивал военната си служба към военно-морския флот.От свако по принцип до този момент не бях чувал нищо по въпроса.На моя въпрос дали е истина,не беше много разговорлив на тази тема,само спомена,че е играл крило (7-ца,което навремето трябва да е отговаряло на дясно крило)и че се е разбирал най-много с Божил Колев,който и без това играел зад него.Като споменах това на баща ми,той беше силно скептичен за това и изрази мнение,че по-скоро е бил част от волейболния отбор на Черно море(дали е имало такъв по това време е друг въпрос)и че просто покрай спортните дейности се е познавал и с Божил Колев,а и другия му аргумент беше,че по негови спомени Божил Колев не е играл дясен бек,а централен защитник
Това,което успях да изнамеря като информация за отбора по това време,че в отбора е играл Стоян Георгиев,предполагам,че може да става въпрос и за него понеже той е Стоян Георгиев Илиев и вероятно може да е бил записан с бащиното си име,понеже единият от братовчедите ми и до ден днешен си е с фамилия Георгиев,затова ще съм благодарен,ако някой може да помогне с информация и данни за играча Стоян Георгиев от отбора по това време