Черно море - "Не се гаси,туй що не гасне''

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: ''Тича''-с ореола на първите победоносци''

Мнениеот moreto vn » 02 фев 2012 14:54

toffees написа:Пич тия съм ги слушал, вече кажи нещо друго добре е ,че има митове и легенди с който по скромните отбори да си избиват комплексите.

Това си е факт,а не митове и легенди.А на теб какъв ти е комплекс,че е такава историята на ФК Черно море?Дразни ли те?Съжалявам,но тогава създателите ви не са били на власт. :)

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 фев 2012 14:56

HEATSEEKER написа
Това да напишеш че си спечелил първата купа за България във всички видове спорт, комплекс или малоценност ли е.Не те знам на колко години си, но навремето на ''Черно море'' викаха ''малкото ЦСКА'', 2 от титлите ви са благодарение на това, че бием ''Левски'' и ви правим шампиони, нагло и лицемерно това което пишеш, излиза, че май при теб има някакъв комплекс , защото за това което се пише не е за ЦСКА

Не бе човек напротив евала свалям ви шапка, сигурно си разбрал грешно.
Последна промяна от toffees на 02 фев 2012 15:00, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 02 фев 2012 15:07

Не обръщайте внимание на toffees. Няма нужда да се разваля/разводнява темата!

А тя е за един огромен успех! Поклон пред футболистите извоювали трофея! А за всички нас остава да се гордеем с постигнатото от тях и да помним великите моменти в историята на любимия ни отбор!
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 фев 2012 15:12

Хораааа просто питах какви успехи-купи има фк.Черно море а вие почнахте едно заяждане,прочетете малка по горе аре стига няма ли някой да ми отговори.
А за темата пак ще се повтора СВАЛЯМ ИМ ШАПКА за УСПЕХА
ИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 02 фев 2012 15:29

Tова не са провокации,а самата истина.Понякога истината заслепява и боли.Хайде сега напусни нашия форум и ходи да доказваш,че е редно да се крадат футболисти по безкрупулен начин.Там чорбарите сте много силни и всепризнати.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 фев 2012 15:47

toffees написа:Хораааа просто питах какви успехи-купи има фк.Черно море

Отговарям: Клубът няма никакви успехи през най-новата ни история. Имаме едно 3-то място и два финала за Купата на България; много от нас не ги броят за успех.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 02 фев 2012 15:52

yavorescu написа:
toffees написа:Хораааа просто питах какви успехи-купи има фк.Черно море

Отговарям: Клубът няма никакви успехи през най-новата ни история. Имаме едно 3-то място и два финала за Купата на България; много от нас не ги броят за успех.

Благодаря пич, пожелавам ви скоро да станете шампиони и да вземете купата. успех и на теб
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 04 фев 2012 13:45

Здравейте.Гледам днес играем с някакви си "Спортул-Студентск", тия същия отбор ли са като онзи от 1925 г. ? :?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 фев 2012 22:06

Mussolini написа:Гледам днес играем с някакви си "Спортул-Студентск", тия същия отбор ли са като онзи от 1925 г. ? :?

Да, абсолютно същия.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 01:43

Колеги,имам нужда от помощ.Правя едно проучване за моя свако.Преди известно време изпратих запитване по майл до Черно море,ако могат да ми помогнат с информация или поне да ме насочат към запознати хора и предполагаеми съотборници от този период,но и до ден днешен чакам отговор,така че ако някой от Вас може и има желание нека да помага.Става въпрос за силния отбор на Черно море от средата на 60-те.Нещата просто се развиха така,че един ден моите братовчеди след някакъв спор ненадейно заявиха,че свако/баща им/ е бил част от този отбор докато е отбивал военната си служба към военно-морския флот.От свако по принцип до този момент не бях чувал нищо по въпроса.На моя въпрос дали е истина,не беше много разговорлив на тази тема,само спомена,че е играл крило (7-ца,което навремето трябва да е отговаряло на дясно крило)и че се е разбирал най-много с Божил Колев,който и без това играел зад него.Като споменах това на баща ми,той беше силно скептичен за това и изрази мнение,че по-скоро е бил част от волейболния отбор на Черно море(дали е имало такъв по това време е друг въпрос)и че просто покрай спортните дейности се е познавал и с Божил Колев,а и другия му аргумент беше,че по негови спомени Божил Колев не е играл дясен бек,а централен защитник :roll:
Това,което успях да изнамеря като информация за отбора по това време,че в отбора е играл Стоян Георгиев,предполагам,че може да става въпрос и за него понеже той е Стоян Георгиев Илиев и вероятно може да е бил записан с бащиното си име,понеже единият от братовчедите ми и до ден днешен си е с фамилия Георгиев,затова ще съм благодарен,ако някой може да помогне с информация и данни за играча Стоян Георгиев от отбора по това време :geek:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черно море”