Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2012 14:21

tevez написа:Диара: Има 10% шанс да дойда в Левски

Сенегалският нападател на Партизан Ламин Диара заяви, че не знае за интерес към него от страна на българския Левски. Според информации в сръбската преса двата клуба са се контракт с белградския гранд до лятото. Сенегалецът обаче оцени шансовете да напусне "Юна" с 10 процента.

"С мен никой не е контактувал. Ще трябва да се видя с агента ми и ще разговаряме. Шансовете да напусна Партизан са не повече от 10 процента", заяви Диара след сутрешната тренировка на "черно-белите", цитиран от "Вечерни новости".

Сенегалецът получава годишна заплата от 150 хиляди евро в Партизан.

"...двата клуба са се контракт с белградския гранд до лятото..."
Тва как се превежда? :?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2012 14:31

Сенегалският нападател на Партизан Ламин Диара заяви, че не знае за интерес към него от страна на българския Левски. Според информации в сръбската преса двата клуба са се контракт с белградския гранд до лятото. Сенегалецът обаче оцени шансовете да напусне "Юна" с 10 процента.

"С мен никой не е контактувал. Ще трябва да се видя с агента ми и ще разговаряме. Шансовете да напусна Партизан са не повече от 10 процента", заяви Диара след сутрешната тренировка на "черно-белите", цитиран от "Вечерни новости".

информацията е от ?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 02 фев 2012 14:35

Пича е отказал оферта от Казахстан където взимат в пъти повече отколкото по нашите ширини, затова смятам, че той иска да се докаже пред Грант и няма да мръдне никъде от Партизан :evil: поне така си мисля дано не съм прав.
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2012 14:36

ralka_levskarka написа:

информацията е от ?

"Вечерни новости".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2012 14:38

emilio написа:Пича е отказал оферта от Казахстан където взимат в пъти повече отколкото по нашите ширини, затова смятам, че той иска да се докаже пред Грант и няма да мръдне никъде от Партизан :evil: поне така си мисля дано не съм прав.

И как ще се докаже пред Грант,като не го пуска да играе?Колкото Арш се доказа пред Костов!Просто му се лапат парички без да играе...
Всички дълбоки резерви така казват:"Искам да се докажа..." :mrgreen:

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 02 фев 2012 15:03

blue avalanche написа:
emilio написа:Пича е отказал оферта от Казахстан където взимат в пъти повече отколкото по нашите ширини, затова смятам, че той иска да се докаже пред Грант и няма да мръдне никъде от Партизан :evil: поне така си мисля дано не съм прав.

И как ще се докаже пред Грант,като не го пуска да играе?Колкото Арш се доказа пред Костов!Просто му се лапат парички без да играе...
Всички дълбоки резерви така казват:"Искам да се докажа..." :mrgreen:

Донякъде си прав но ако му беше само до парите то Казахстан е негоеот място а той не е искал да ходи там. Понякога амбицията да се докажеш пред такова име в треньорската професия не е малък стимул ;) Арш не се вписвал в схемата на Костов (който все пак го гледа и тренира а Грант е там от 2 седмици), може и с този да е така, затова казах, че донякъде си прав :)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 фев 2012 15:06

60 дена след последния официален мач който беше за купата срещу Етър и около 65 дена след последния мач от А група ние не можем да намерим или по точно не можем де излъжем някой да дойде.65 дена и нямаме нито хубава защита нито истински нападател.Това не е търсене на играчи това не е "отворен процес" това не е работа по селекцията това е абсолютно неадекватно управление абсолютно безотговорно поведение.Батков Гонзо и Тонев ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ЛЕВСКИ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 02 фев 2012 15:09

Neron написа:60 дена след последния официален мач който беше за купата срещу Етър и около 65 дена след последния мач от А група ние не можем да намерим или по точно не можем де излъжем някой да дойде.65 дена и нямаме нито хубава защита нито истински нападател.Това не е търсене на играчи това не е "отворен процес" това не е работа по селекцията това е абсолютно неадекватно управление абсолютно безотговорно поведение.Батков Гонзо и Тонев ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ЛЕВСКИ.

Абсолютно съъм съгласен с теб :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 02 фев 2012 15:12

Представяме си, че Батков, Тонев и Иванов решават да ви послушат и си тръгват към 16:00 днес.Всеки си взима, каквото е негово и се омита.Батков продава футболистите, пълни гушата и зарязва клуба.А сега накъде? Какво предлагате вие?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 02 фев 2012 15:20

Да и ще ми се връщат и да ми викат "Ще се оправяме и с наличните играчи" или пък имаме потенциала да станем шампиони алооо Враца първо гоните Арш Старокин нямало да се налага тоя излишен оня излишен и кой ще играе?Ще имаме един титулярен отбор и ще играят само те по 90 минути те да не са на допинг като някои други че да играят цял сезон нали трябват и резерви а като се сетя за резерви лошо ми става.Ние нямаме нито титулярно нападение нито хубава защита камо ли да имаме долу горе равностойни смени на тези постове при евентуално контузия наказание или слаба форма.И пак ще се почне разкарване на Йовов от дефанзивен халф до нападател нищо че той където и да е пак ще се спъва в топката или пък Грийн ще го въртим като пумпал по 2 3 позиции на терена.Отбор който иска да се бори за нещо по високо от 3-4 място би трябвало да има силен титулярен състав и поне 5-6 резерви които да са на същото или почти същото ниво.Просто не ми се мисли как и тая година от ръководството на Гонзо ще е НУЛЕВА.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”