СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 фев 2012 13:22

Udoji90 написа:[offtopic]Покрай глупостите на автора на темата току-виж съм намразил отбора на Мали, който иначе е адски симпатичен...[/offtopic]

Всеки има правото по свой си начин да подкрепя и обича, това което харесва, стига да не е в разрез с общоприетите правила на форума. Като не ти харесва този начин, просто избягваш да четеш и пишеш в темата! Ако чрез реакциите на други, непознати за теб хора определяш своите симпатии, това говори за необективност от твоя страна, каквато всъщност съм забелязал принципно, че имаш! ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 фев 2012 13:22

Udoji90 написа:[offtopic]
Captain Stottlemeyer написа:Между другото, Удоджи има български паспорт и е приел името Митко Атанасов Георгиев, така че ще трябва да сменяш ника май, сър Митко. ;)

Да, това е още 1 аргумент в моя полза, който пропуснах в предното си мнение. Първо, че Удоджи си беше български младежки национал (наистина е от "нашите"), и второ, че сме адаши (и тук леко си наруших анонимността :lol: ).[/offtopic]

Тоя е толкова от нашите, колкото Гарата е сър :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 фев 2012 13:25

Udoji90 написа:[offtopic]
Captain Stottlemeyer написа:Между другото, Удоджи има български паспорт и е приел името Митко Атанасов Георгиев, така че ще трябва да сменяш ника май, сър Митко. ;)

Да, това е още 1 аргумент в моя полза, който пропуснах в предното си мнение. Първо, че Удоджи си беше български младежки национал (наистина е от "нашите"), и второ, че сме адаши (и тук леко си наруших анонимността :lol: ).[/offtopic]

[offtopic]Лошо няма, ти си сред десетината процента интелигентни и грамотни участници във форума, които много уважавам. Така ще знам кога да те поздравя с ЧИД.:)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 фев 2012 13:28

Гара Дембеле написа:
drogooo написа:
Гара Дембеле написа: Той да не е Бербо пейката да вкарва само на селските тимчета

Хм, тая година на Фрайбург пейката е мн добре лъсната да ти кажа... "СЪР-а" дет викаш не вкарва на селски тимчета.. той играе в такова!
Оп, сори.. НЕ играе гледа от близо само :)

Съра бележи на КАН еквивалент на нашето европейско и не само бележи но и класира страната си на четвъптфиналите. Докато бербо пейката се отрече от националния като долна п..а за да търка пейката на МЮ. А на национално ниво ще го запомня с головете му срещу Андора и Естония :lol: Тотално провалил се, няма база за сравнение със Сър-а който е100 класи над него ;)

Аз пък ще запомня Свети Димитър с головете му срещу Хърватия и Дания /минимум/, а прехвалената долна устна - с пиянските му изцепки. Колкото до титлата му сър, навремето имаше виц за едни ловци, които стреляли по черни ноусърчета. Като вдигнели пушката към тях и те викали ноу сър, ноу сър! :) Че и тоя СЪР да не го срещне Сираков на някое сафари. :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 фев 2012 13:45

BLUE CHAMPIONS написа:
Udoji90 написа:[offtopic]Покрай глупостите на автора на темата току-виж съм намразил отбора на Мали, който иначе е адски симпатичен...[/offtopic]

Всеки има правото по свой си начин да подкрепя и обича, това което харесва, стига да не е в разрез с общоприетите правила на форума. Като не ти харесва този начин, просто избягваш да четеш и пишеш в темата! Ако чрез реакциите на други, непознати за теб хора определяш своите симпатии, това говори за необективност от твоя страна, каквато всъщност съм забелязал принципно, че имаш! ;)

[offtopic]Ти за ирония да си чувал? Или наистина вярваш, че само заради един съфорумник ще намразя цял отбор? Ако наистина не си е проличало, че се шегувам, то се извинявам. Колкото до обективността, тя ми е според настроението - когато съм изнервен, може и да не изглеждам обективен. Иначе смея да кажа, че съм доста по-обективен от много други хора във форума, изказвам доста по-малко крайни мнения, не се заяждам с другите отбори, когато загубят контролен мач (в същото време спомни си колко хапливи коментари имаше вчера след нашата загуба от Конкордия) и т.н. Но това е тема на друг разговор - нека да не натоварваме тази. ;)[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 02 фев 2012 13:50, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 фев 2012 13:48

Имам съмнения, че тая чернилка ви е баща на половината, или поне, ако не той, то някои негови сънародници.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 фев 2012 14:17

Дембеле ми напълни очите и душата ,гордост е за България ,че допреди няколко месеца звездата на африканската купа е играл по нашите терени .Ето и гола на Дембеле на видео http://www.youtube.com/watch?v=46GrTEz7f7k . Пожелавам успех на Гара и нека вземе купата и приза за голмайстор на първенството
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 фев 2012 14:19

Гара Дембеле написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Само наивноста на Ален Жирес да не го слага титуляр в първите два мача попречи на Гарата да вкара поне 3-4 гола до този момент, но за в бъдеще тази грешка най-вероятно ще бъде поправена ;)

Той Сър Гара тепърва ще вкарва и ще влачи нашите на гърба си. Той да не е Бербо пейката да вкарва само на селските тимчета :lol: Сър Гара е лидер бележи важни голове и играй на форуми на най - високо ниво 8-)

+1
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 02 фев 2012 14:30

Правилно предвидих още в началото,че темата ще се превърне в "бестселър".То при тази суша откъм новини,тук направо си е весело.Сър,мосю,ага,ефенди Дембеле е супер звездата на Мали.Що се отнася до гола му-без да съм абсолютно сигурен,имам чувството,че и Йовов би вкарал от това положение.Може би ако вратата беше мааалко по-далеч.
А той си остана просто един "бижутер"-няма сър,няма мосю.Каква ирония на съдбата!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 02 фев 2012 14:44

Прееба ми хендикапа с безкадърното си отиграване с глава към 10-та минута стил Препикан Ортега :evil:
Само феновете са важни!

Върни се в “Футбол - Свят”