Провала в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: Провала в ЦСКА

Мнениеот fen0212 » 02 фев 2012 12:27

5kov,5rov написа:
fen0212 написа: Явно именно ти си от тия дето не носят на бъзици и редовно надават вой след всеки бъзик с клуба.Другите просто ги игнорират.Та ти знаеш ли каква подготовка провеждат Лудогорец --не виждаш ли снощния им резил --и то не с резерви както се опитват да пишат ,а с новите и уж по-качествени попълнения.Така че каква е организацията която ние нямаме

Можеш да ми провериш останалите коментари преди да обясняваш, че всеки път надавам вой. А това, че Лудогорец са се издънили и не са направили кой знае каква селекция и тази селекция се е издънила в някакъв смешен мач ни най-малко не ме грее. Те вече си имат сглобен отбор, могат да си позволят да доведат и Сульо и Пульо и к**а ми Янко ако щат. И без тях отбора им е стабилен. От друга страна както казах ние вече се лишихме от услугите на шестима играчи - добри, лоши - за някои не е много ясно дали имат алтернатива. И само се набъркваме в някакви скандали като подуенци, само че тях медиите ги пазят, а нас никой не ни пази... Имам чувството, че тия от Титан си мислят "я, е тука какъв скандал ще стане, направо сме all in"...

Човече ,ти наистина ли си мислиш ,че шефовете от Титан са толкова слаби и некомпетентни? Защо никой не закача Лудогорец ,а всичко се излива срещу ЦСКА.Защото в Лудогорец отиват само тези които са работили против клуба --всички други искат в ЦСКА.Винаги можем да имаме футболисти като тези в Лудогорец .Ние искаме по.-стойностни -- това създава проблеми,защото пък се оказва ,че истински стойностните не искат да идват не само в ЦСКА ,а и в БЪЛГАРИЯ.И все пак има още макар и не много време и знам ,че в ЦСКА няма да има провал ,освен ако наистина няма обществен ЗАГОВОР.Тогава вече наистина Титан не може да се преборят ,дори и да имат най-добри намерения.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 02 фев 2012 13:40

Аз не знам как още има хора които вярват на Титан. Разбере тези хора не са в отбора да печелят титли и купи, те са насадени там и гледат по всякакъв начин да въртят далавери и да са на плюс, всичко друго е на втори план .
И айде стига винаги журналистите да са ни виновни, за 3 години тия пернишки пенюги не можаха да направят една нормална организация, тук не говоря за трансфери, титли и тн, а просто са нормално функциониращ клуб !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 02 фев 2012 13:43

Що за логика - ако ЦСКА се провали значи има обществен заговор. Тоест - този отбор е най-добрия в България и всички са срещу него - използвайки подмолни методи. Това е толкова абсурдно, като всички факти и обстоятелства говорят точно обратното. Та кой друг отбор се е отървавал след масово зобене на играчи със смешното наказание от 3 месеца - 2 от които в почивка. И помен няма от наказание за ЦСКА за грабежа на Анисе!
Но вие твърдите че имало обществен заговор! Ей такава наглост нЕма!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 фев 2012 13:52

blue magic написа:Що за логика - ако ЦСКА се провали значи има обществен заговор. Тоест - този отбор е най-добрия в България и всички са срещу него - използвайки подмолни методи. Това е толкова абсурдно, като всички факти и обстоятелства говорят точно обратното. Та кой друг отбор се е отървавал след масово зобене на играчи със смешното наказание от 3 месеца - 2 от които в почивка. И помен няма от наказание за ЦСКА за грабежа на Анисе!

Недей са се палиш толкова - за заговор твърдят сигурно двама души на кръст. Повечето фенове на ЦСКА едва ли имат намеренията да се извиняват със заговори и подобни неща. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 фев 2012 14:12

blue magic написа:Що за логика - ако ЦСКА се провали значи има обществен заговор. Тоест - този отбор е най-добрия в България и всички са срещу него - използвайки подмолни методи. Това е толкова абсурдно, като всички факти и обстоятелства говорят точно обратното. Та кой друг отбор се е отървавал след масово зобене на играчи със смешното наказание от 3 месеца - 2 от които в почивка. И помен няма от наказание за ЦСКА за грабежа на Анисе!

Ае пуснете още една декларация по тоя повод! И без тва ви е навик! Колко сте жалки, не е истина..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 фев 2012 14:40

Айде пък ти хващай пътя и си гледай вашия разграден двор. Добре, че Батков държи Стандарт и има голямо медийно влияние, че иначе щяха и на вас да ви лъснат голите гъзове. Ако мислиш, че Тара милее за отбора и всичко ви е наред много си се объркал.

А що се отнася до Титаните - да, мисля че са некадърни, но също така мисля, че изобщо не им дреме и най-вече това се отразява на отбора. В крайна сметка не можеш да очакваш интелект от най-обикновени мутри и тарикати - те си знаят далаверите и това е.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 фев 2012 16:53

Не разбирам, каква беше врътката с Диого. Откакто се интересувам от футбол, такова нещо не помня. Играч подписва, представят го, а след десет дни си заминава. Още по-тъпо е, че това се случва след затварянето на трансферния прозорец. Сега, къде ще търсим играчи, кога ще се климатизират и кога ще заиграят? Все въпроси без отговор, а времето си минава. Какво излезе от селекцията-един сигурен. Това ако не е аматьорщина здраве му кажи. Явно трябва да играем с наличните играчи. Не, че са лоши, но повечето са млади, а фланелката на ЦСКА тежи много. Сега, като получават този изненадващ шанс да са титуляри, дали ще го прегърнат или ще прегорят. Смятам, че тепърва нови играчи не ни трябват. Спомнете си, какво стана с италианците и Шеридън, като ги взехме последната минута-пълен провал. Дано шефовете да не повторят същата грешка. Трябва обаче да вземем един централен защитник, задължително. Няма, как да играем само с Крачунов и Грънчов, защото Попов ще се опрови след известно време. Не съм привърженик на смяната на постове. Затова не трябва в центъра да се пробва с Петър Стоянов или Бандаловски. Някой знае ли, на какъв пост играе перуанеца Сапата? Доколкото прочетох май, че е бек и ще се бори за мястото на Адемар. И последно, не се връзвайте на приказките на левскарите за мача с Конкордия. Като оздравеят Платини, Мораес, Бандата, Попов, Анеси се поуспокой, а Присо заиграе редовно отбора ни ще изглежда съвсем различно.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 02 фев 2012 23:13

ТАЗИ тема и е време да бъде изтрита! ЦСКА ще е шампион през май! Стига сте плюли по Титан, хората правят всичко възможно да стабилизират клуба...излишното харчене за незнайни трансфери е безмислено! Сигурен съм,че с Мораес, Присо и Платини ЦСКА ще изглежда по съвсем друг начин!Напред към 32-ра титла!

IVP.
Контакти:

Мнениеот IVP. » 02 фев 2012 23:24

Тази тема някаква констатация ли е,някакво пророчество ли или някаква мечта???"Провала в ЦСКА"-къде е провала,че не мога да разбера???Реално погледнато ЦСКА е може би единствения отбор в България, в който нещо се случва!!!Съгласен съм,че на спортно техническо ниво не сме това което ни се иска,но в нашия шампионат едва ли има някой ,който категорично да докаже,че ни е изпреварил поне с една идея.Относно трансферите,мога само да поздравя собствениците за прекрасния търговски нюх,така отникъде изкараха няколко мильона с непродаваема стока.Пожелавам на всички ,които се чудят кво да правят в тая криза да я докарат до дереджето на ЦСКА.Стига с тези депресиращи теми и заглавия,че сами омаскарихме отвсякъде.Какво ли си мисли Абрамович с тея трансфери на треньори и играчи?Сигурно реве та се къса.....Малко по-ведро,моля ви!:)

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 03 фев 2012 12:40

е отървавал след масово зобене на играчи със смешното наказание от 3 месеца - 2 от които в почивка. И помен няма от наказание за ЦСКА за грабежа на Анисе!
ми ние сме ЦСКА на нас ние позволено всичко, а не като ващто жалко отбо рче от подуене .Ние сме колус които е стигал 2пъти до полуфинал за КЕШ и всички се саобразяват с нас . ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Върни се в “ЦСКА”