СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: СЪР Гара Дембеле изведе Мали на1/4-финал за Купата на Африка

Мнениеот favaca8888 » 02 фев 2012 11:43

Подагра Шкембеле вкарал гол и вече трябва да подскачаме от кеф :lol:
Има Божа заповед, която гласи : Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята. ;)

Еле па за тоз.Ама щом му се радват ората нека се радват .
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 02 фев 2012 11:44

Не съм писал отдаввна,защото така и не се намираше достатъчно добра тема за моите писания :lol: :lol: но ето че Господ ни изпрати брат му на Гара Дембеле!!!
Нека обощим стореното от автора. Той най-вероятно е българин от малийски произход , със синя английска кръв подвизаващ се в дворци и паланки, форуми и блогове...
Но човече спри с тъпизмите...издаваш се.
Да,Гарата играеше в Левски,вкарваше голове и това е.Какви титулатури какви прозвища какви чудеса.Много се надявам да го казваш с лееека доза ирония.
Уек ден само Левски и Мали :lol: :lol:

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 02 фев 2012 11:47

Автора да намали наркотиците, докато още има шанс... или просто модераторите да вземат мерки!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 02 фев 2012 11:48

Мали са пътници още на 1/4 финалите, гледах 2 от мачовете на Габон до тук и играят много силно, публиката ги подкрепя, а да не и забравяме, че домакинството донася и малко странична помощ на такива първенства.. Сър-а скоро ще се е прибрал в Германия и ще продължи да лежи по пейките на хубавите немски стадиони :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 фев 2012 11:52

pesho_1913 написа:
Гара Дембеле написа:купата е близо и скоро ще ликуваме с нея.

Ти малиец ли си? :?

Колегата със сигурност не е малиец, както и аз не съм германец, но когато играе бундестимът (освен срещу България, разбира се) стискам яко палци и викам за него. Освен това, какво да кажем за някои комплексирани смешковци - привърженици на "Барселона", "Реал", "Ман Ю", "Ливърпул", "Байерн" и други големи отбори, които си вдигат самочувствието, като говорят от първо лице, множествено число (ние това...ние онова), когато става дума за въпросните отбори. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 фев 2012 12:15, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

igra4

Мнениеот igra4 » 02 фев 2012 11:53

Captain Stottlemeyer написа:
pesho_1913 написа:
Гара Дембеле написа:купата е близо и скоро ще ликуваме с нея.

Ти малиец ли си? :?

Колегата със сигурност не е малиец, както и аз не съм германец, но когато играе бундестимът (освен срещу България, разбира се) стискам яко палци и викам за него. Той не е по-различен и от някои комплексирани смешковци - привърженици на "Барселона", "Реал", "Ман Ю", "Ливърпул", "Байерн" и други големи отбори, които си вдигат самочувствието, когато говорят от първо лице множествено число (ние това...ние онова), когато става дума за въпросните отбори. ;)

+1
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 02 фев 2012 11:56

хора ставате смешни

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 02 фев 2012 11:56

Гара Дембеле написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Само наивноста на Ален Жирес да не го слага титуляр в първите два мача попречи на Гарата да вкара поне 3-4 гола до този момент, но за в бъдеще тази грешка най-вероятно ще бъде поправена ;)

Той Сър Гара тепърва ще вкарва и ще влачи нашите на гърба си. Той да не е Бербо пейката да вкарва само на селските тимчета :lol: Сър Гара е лидер бележи важни голове и играй на форуми на най - високо ниво 8-)

Човек ти май наистина си се влюбил във Гара Дембеле ... ника ти е Гара Дембеле, Снимката е Гара Дембеле .... нищо чудно и на челото ти пише Гара Дембеле ..... :lol: :lol:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 фев 2012 11:57

Излових го кой е автора : той пее тука: http://vbox7.com/play:27fe0fa6c8&r=emb
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]