Провала в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Провала в ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 02 фев 2012 09:06

mistreated написа:
ozzmozisa написа:чакайте малко.кой от вас лично се познава с който и да било от титан,че така яростно хулите.ми те разковават сините дето ги хванат.имаме равен брой точки с разград.чака ни непредвидим полусезон,в който шансовете ни не са изгубени.кво ни е на селекциятя.днес с резервите паднахме от конкордия,но можеше и да бием.баце-не се коси-глей си жвота.винце имаш и ракийка-гушкайте се с булчето,па на пролет-цска -шампион.

Ние, че бяхме с резервите бяхме, ама кои ще са титулярите? Защото продължаваме да нямаме опорни халфове, плеймейкър (то кога ли сме имали) и централни защитници. Както и ляв бек, тоя Сапата не ми вдъхва доверие. Кога ще ги намерим тия играчи?

На мен лично не ми изглежда лош вариант за опорни халфове Дюлгеров/Стоянов. И двамата са здрави и борбени и определено по-презицни от Галчев. Плеймейкър не съм убеден, че ни трябва... Платини може да върши чудесно тази работа, той и без това си играе на този пост цяла есен.
Нещата не са съвсем трагични от към селекция. Не знам защо излишно драматизираме - предни години като взимахме по 7-8 играчи - що сме взимали на килограм, сега дойдоха 2-3 - защо толкова малко! Имаме си сравнително избистрен състав, както и резерви. Вярно, в защита са малко зле нещата, но Апостол се връща, но аз разчитам най-много на Грънчов, който е доста талантлив.
Тоест, на този етап слуховете за смъртта на ЦСКА като цяло и селекцията в частност, са леко преувеличени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 фев 2012 09:28

vaskonti написа:На мен лично не ми изглежда лош вариант за опорни халфове Дюлгеров/Стоянов. И двамата са здрави и борбени и определено по-презицни от Галчев. Плеймейкър не съм убеден, че ни трябва... Платини може да върши чудесно тази работа, той и без това си играе на този пост цяла есен.
Нещата не са съвсем трагични от към селекция. Не знам защо излишно драматизираме - предни години като взимахме по 7-8 играчи - що сме взимали на килограм, сега дойдоха 2-3 - защо толкова малко! Имаме си сравнително избистрен състав, както и резерви. Вярно, в защита са малко зле нещата, но Апостол се връща, но аз разчитам най-много на Грънчов, който е доста талантлив.
Тоест, на този етап слуховете за смъртта на ЦСКА като цяло и селекцията в частност, са леко преувеличени.

Не е въпросът дали ще "умре" ЦСКА, а дали ще се бори за титла. В защита сме супер зле. Без класен централен защитник до Крачунов не виждам как ще се получат нещата. Апостол все още не тренира наравно с другите, какво остава да навлезе във форма. Платини не иска да играе, как ще го накараме? Дюлгеров и Стоянов нямат никаква скорост и трудно помагат на защитата, това го видяхме и вчера.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 02 фев 2012 09:50

Явно някои хора смятат че във футбола едната скорост решава всичко.Вчера например тези дето тичаха най-много ,направиха най-много грешки в отиграванията си ,което рефлектира после и върху цялата игра .Разберете ,че по-важно е да имаш нюх към правилния пас и своевременно отнемане на топката ,отколкото да тичаш от единия край ,а после друг да се опитва да ти прикрива зоната която си оголил --имам предвид --Адемар и Дечев .Грешките от това тичане и на двамата, караше останалите да се опитват да покриват техните зони.Но явно това не се учи ,а и няма как от сега нататък да се прави.Аз също си мисля че Галчев продължава да си играе глупаво и да прави фалове ,защото просто не може да играе по друг начин.И той тича -ама защо , Стоянов определено си е за средата ,ама той все запълва дупките в центъра и така ще е сигурно в първите мачове ,ако не се намери качествен централен защитник.Не мисля че Попов ще е готов на 100% .И все пак напред си имаме атомно нападение ,много по-качествено от есенното и с още поне двама дефанзивни играчи ,нещата няма да са толкова зле.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 фев 2012 09:58

fen0212 написа: и с още поне двама дефанзивни играчи ,нещата няма да са толкова зле.

Аз нали точно това казвам. Минималното, което ни трябва в момента е един централен защитник и един опорен халф. Това е минимума. Ама хора с класа и опит, а не за запълване на бройката. Такива си имаме вече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 фев 2012 09:59

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Kolec написа:Макар да не прочетох целия пост на колегата отгоре, съм съгласен с него! Всеки реве с/у титан, ...ми да беше останал Томов да видим тогава к'во щяхме да правим... Много бързо забравихме че изплатиха всички дългове които Томов беше натрупал... тези пари ги извадиха от собствения си джоб, А ако вие извадите 10-15млн. лв от вашия джоб, няма да поискате поне да си възвърнете малко от инвестицията? Или трябва да се пръскат пари ей така, за щяло и нещяло... Мислете бе хора, тези глави за това са дадени..

Извинявай колега, но ти убеден ли си, че тези пари са извадени безкористно и от добра душа само, а не са вид заем, който ТИТАН-АС някой ден ще си потърси обратно?Като ви чета, преди година дълговете бях 7-8 милиона, преди 2 години бяха около 5 милиона, днес са вече 10-15 милиона, и няма да се учудя, ако до края на годината се окаже, че Титаните са погасили дългове на Томов от 20-25 милиона-вие умеете да боравите с числата много добре 8-).

Те, от договорите си с общините, само за ЦСКА пари да ви погасяват дълговете и да "наливат" за "класни " попълнения, не могат да изкарат, а колко още разходи имат.....

Кашчей, стига с тия "заеми" от Титан! Да не би само в ЦСКА да се работи така? Да не би в другите клубове собствениците да не дават такива "заеми", а си дава парите благотворително, безкористно и безвъзмездно?! Интересно как реши, че ЦСКА има дългове от 10-15 милиона?

Васконти, в темата се разисква ЦСКА, нали?Аз никъде не твърдя, че другите клубове са цъфнали и вързали, но тук някои твърде лекомислено боравят с числа и чужди пари-просто му показах на колегата, че няма чак такава благотворителност в нашият футболен казан.
У нас феновете търсят чичко-паричко, който да налива и налива пари, собствени пари, а те само да чаткат по форумите колко им е велик отборът, но стадионът му ( в най-големият български град) да стои почти празен на домакинските мачове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 02 фев 2012 10:05

mistreated написа:
fen0212 написа: и с още поне двама дефанзивни играчи ,нещата няма да са толкова зле.

Аз нали точно това казвам. Минималното, което ни трябва в момента е един централен защитник и един опорен халф. Това е минимума. Ама хора с класа и опит, а не за запълване на бройката. Такива си имаме вече.

Съгласен!Ама и левия бек и май ще са нужни трима.Тоя Сапата нямаше как да го разберем ,но Адемар става само за резерва.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 02 фев 2012 10:13

абсолютно трябва класен централен защитник.диого-ако не ще-сколари дава не лоши мангизи.може за тези пари да се вземе нещо добро.халф -трудна работа да се намери-освен някое жокерче на пената.мораес-може да се справи-при положение,че нджонго е централен.и моля престанете с тия гръмки заглавия.то когато се разпродаде отбора през 2008-не съм срещал такива заглавия.
[center]Изображение[/center]

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 фев 2012 11:05

Както и да го въртите аз вече нямам нерви. Не може да сме направили 3 трансфера и да се присмиваме на ония сините, при положение, че от трите ще остане един.

За разлика от нас Левски продаде оная дупка Арс, ние си продадохме голмайстора. Те се отърваха от ломския, ние продадохме Делев и Нелсън. Есента имахме силно нападение, да се чудиш кой да играе, сега остана на половина, ако някой се контузи пак да се чудиш кой да вкараш. Ако есента нещата в нападение стояха добре, в халфовата линия трагично и в защита не толкова трагично сега навсякъде има баланс - трагично. Мболи и Бандаловски останаха единствените сигурни играещи, Мораеш, Платини и Крачунов може и да се разиграят, може и да не се.

Сега да благодарим за допинг скандала, който ни лиши от трима футболисти, които колкото и да ги плюят някои не е много ясно дали имат алтернатива в момента, да благодарим и за трансферната политика, която вместо да попълни дупките в отбора попълни статиите на журналистите. Да благодарим и за добре представящия ни се "нов" отбор, който геройски завърши наравно със Сливнишки герой и стоя достойно на терена до последната минута срещу гранда Конкордия. Да благодарим за перфектната организация, която всяка година по време на подготовката ни изправя в последния момент срещу някакви измислени отбори. Как пък веднъж не проведохме подготовка като на Лудогорец, които от раз разбраха как се прави. Да благодарим и за цялата организация в отбора, която дава възможност боксьори и бабаити да се бият с фенове, различни частни фирми да реват за пари, за стадиона и базите, които от не знам колко време ни ги дават на концесия, за липсващите заплати и нацупените играчи, за това, че бяхме бездомни и без стадион, въобще да благодарим за целия организационен shit в отбора.

Вярно е, че медиите силно преувеличават, измислят си и вредят на ЦСКА, обаче при тоя разграден двор няма как да не се възползват. Също като в училище - ако някой не носи на бъзици скоро започват да го бъзикат и за неща, с които очевидно няма нищо общо.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 02 фев 2012 11:10

5kov,5rov написа:Както и да го въртите аз вече нямам нерви. Не може да сме направили 3 трансфера и да се присмиваме на ония сините, при положение, че от трите ще остане един.

За разлика от нас Левски продаде оная дупка Арс, ние си продадохме голмайстора. Те се отърваха от ломския, ние продадохме Делев и Нелсън. Есента имахме силно нападение, да се чудиш кой да играе, сега остана на половина, ако някой се контузи пак да се чудиш кой да вкараш. Ако есента нещата в нападение стояха добре, в халфовата линия трагично и в защита не толкова трагично сега навсякъде има баланс - трагично. Мболи и Бандаловски останаха единствените сигурни играещи, Мораеш, Платини и Крачунов може и да се разиграят, може и да не се.

Сега да благодарим за допинг скандала, който ни лиши от трима футболисти, които колкото и да ги плюят някои не е много ясно дали имат алтернатива в момента, да благодарим и за трансферната политика, която вместо да попълни дупките в отбора попълни статиите на журналистите. Да благодарим и за добре представящия ни се "нов" отбор, който геройски завърши наравно със Сливнишки герой и стоя достойно на терена до последната минута срещу гранда Конкордия. Да благодарим за перфектната организация, която всяка година по време на подготовката ни изправя в последния момент срещу някакви измислени отбори. Как пък веднъж не проведохме подготовка като на Лудогорец, които от раз разбраха как се прави. Да благодарим и за цялата организация в отбора, която дава възможност боксьори и бабаити да се бият с фенове, различни частни фирми да реват за пари, за стадиона и базите, които от не знам колко време ни ги дават на концесия, за липсващите заплати и нацупените играчи, за това, че бяхме бездомни и без стадион, въобще да благодарим за целия организационен shit в отбора.

Вярно е, че медиите силно преувеличават, измислят си и вредят на ЦСКА, обаче при тоя разграден двор няма как да не се възползват. Също като в училище - ако някой не носи на бъзици скоро започват да го бъзикат и за неща, с които очевидно няма нищо общо.

Явно именно ти си от тия дето не носят на бъзици и редовно надават вой след всеки бъзик с клуба.Другите просто ги игнорират.Та ти знаеш ли каква подготовка провеждат Лудогорец --не виждаш ли снощния им резил --и то не с резерви както се опитват да пишат ,а с новите и уж по-качествени попълнения.Така че каква е организацията която ние нямаме

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 02 фев 2012 12:08

fen0212 написа: Явно именно ти си от тия дето не носят на бъзици и редовно надават вой след всеки бъзик с клуба.Другите просто ги игнорират.Та ти знаеш ли каква подготовка провеждат Лудогорец --не виждаш ли снощния им резил --и то не с резерви както се опитват да пишат ,а с новите и уж по-качествени попълнения.Така че каква е организацията която ние нямаме

Можеш да ми провериш останалите коментари преди да обясняваш, че всеки път надавам вой. А това, че Лудогорец са се издънили и не са направили кой знае каква селекция и тази селекция се е издънила в някакъв смешен мач ни най-малко не ме грее. Те вече си имат сглобен отбор, могат да си позволят да доведат и Сульо и Пульо и к**а ми Янко ако щат. И без тях отбора им е стабилен. От друга страна както казах ние вече се лишихме от услугите на шестима играчи - добри, лоши - за някои не е много ясно дали имат алтернатива. И само се набъркваме в някакви скандали като подуенци, само че тях медиите ги пазят, а нас никой не ни пази... Имам чувството, че тия от Титан си мислят "я, е тука какъв скандал ще стане, направо сме all in"...

Върни се в “ЦСКА”