Къде отидоха истинските фенове в Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде отидоха истинските фенове в Англия?
А къде като не е в Италия ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
clever_ написа:
А сега всички тези фенове са фенове на Юнайтед ъф Манчестър и за нас останаха туристите дето се интересуват само от "showboating, rabona, verona, panenka, kura mi qnko" и прочие. Тва се отнася за почти всички отбори.

Много си прав иначе!
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
PIMP написа:[offtopic]Пич въобще не ми се спори на тази тема, в Италия се е родило ултрас движението, а в Германия цените на билетите са като на мач на националния ни отбор. Да ме убеждаваш, че германците правят по-хубава атмосфера е все едно да ми обясняваш че Вердер е по-добър отбор от Барселона[/offtopic]
[offtopic]Единствено ти казах на теб, че италианците не могат, да си напълнят стадионите. Другото е въпрос на вкус

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
MCMXIII написа:PIMP написа:[offtopic]Пич въобще не ми се спори на тази тема, в Италия се е родило ултрас движението, а в Германия цените на билетите са като на мач на националния ни отбор. Да ме убеждаваш, че германците правят по-хубава атмосфера е все едно да ми обясняваш че Вердер е по-добър отбор от Барселона[/offtopic]
[offtopic]Единствено ти казах на теб, че италианците не могат, да си напълнят стадионите. Другото е въпрос на вкус[/offtopic]
Посещаемостта на Серия А наистина падна през последните няколко сезона, но като цяло нивото на футбола им върви надолу. По цял свят е така - колкото по-силно е първенството, толкова по-пълни са стадионите.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?