Поне 73 жертви на мач в Египет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Поне 73 жертви на мач в Египет

Мнениеот TodorT » 01 фев 2012 22:54

ros написа:На стадиона е имало хора с ножове и стъклени бутилки. Ненормалник целеше със сигнана ракета останалите хора :shock:

Доколкото разбирам това е бил мач между някакви египетски грандове! Недопустимо е в такава страна да има толкова малко полиция на такива дербита! Пак казвам, че според мен това е нагласено! Не можеш да допуснеш хората да влизат в хладни оръжия на мач....

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2012 23:10

Ето ви линк от Египетската ТВ. Малко ми е слаб арабския, но кадрите говорят сами за себе си

http://wwitv.com/tv_channels/b6425-25-Online-TV.htm
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 фев 2012 00:03

Пфффф...тва не може да е верно просто... :shock: Има нещо много сбъркано в целия Свят...такива моменти го доказват :( Мир на праха на жертвите! В такива моменти религия, цвят на кожата, народност и дори цветовете на отборите нямат цвят - всички са равни пред смъртта !

Феновете не са и не трябва да са престъпници и убийци :!:
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 фев 2012 00:07

Ужас :shock:
А има ли някакъв повод за тази ескалация на насилие? :?

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 02 фев 2012 00:57

Феновете на Ал Ахли подпомагат идването на новия режим.
Много хора от публиката им са активисти и членове на организаций против правителството.
То е нагласено естествено, допуснати са фенове на домакините масово с ножове и уръжия, а за ''намесата'' на малкото полиция да не говорим.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2012 01:40

svobodni написа:Феновете на Ал Ахли подпомагат идването на новия режим.
Много хора от публиката им са активисти и членове на организаций против правителството.
То е нагласено естествено, допуснати са фенове на домакините масово с ножове и уръжия, а за ''намесата'' на малкото полиция да не говорим.

Какво значи нагласено :roll: Някой е нагласил над 70 човека да са убити и над 1000 човека по болниците :?: :!: ;) Нали се сещаш че тези клубове не са от вчера и това не им е първата среща.Как така за толкова години до сега не е имало подобни инциденти :roll: Искаха демокрация,дадоха им я.Дали са я искали или са им я наложили е друг въпрос :!: Винаги съм казвал че демокрацията не бива да бъде цел,а и не трябва да се дава на всички.Има държави,в които единственият начин да се контролира населението е авторитарният режим :!: Дали сега тези,които спонсорираха свалянето на режимите в няколкото арабски държави ще върнат жертвите на тяхните близки ;) Но да не политизираме нещата. R.I.P. за жертвите и дано ранените се излекуват.Това е по-важното,а това че светът е несправедлив и се е побъркал си е отделен въпрос.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 02 фев 2012 01:42

CTAHKO написа:Какво значи нагласено :roll: Някой е нагласил над 70 човека да са убити и над 1000 човека по болниците :?: :!: ;) Нали се сещаш че тези клубове не са от вчера и това не им е първата среща.Как така за толкова години до сега не е имало подобни инциденти :roll: Искаха демокрация,дадоха им я.Дали са я искали или са им я наложили е друг въпрос :!: Винаги съм казвал че демокрацията не бива да бъде цел,а и не трябва да се дава на всички.Има държави,в които единственият начин да се контролира населението е авторитарният режим.

+1
Изображение

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 фев 2012 01:54

CTAHKO написа:

Какво значи нагласено :roll: Някой е нагласил над 70 човека да са убити и над 1000 човека по болниците :?: :!: ;) Нали се сещаш че тези клубове не са от вчера и това не им е първата среща.Как така за толкова години до сега не е имало подобни инциденти :roll: Искаха демокрация,дадоха им я.Дали са я искали или са им я наложили е друг въпрос :!: Винаги съм казвал че демокрацията не бива да бъде цел,а и не трябва да се дава на всички.Има държави,в които единственият начин да се контролира населението е авторитарният режим :!: Дали сега тези,които спонсорираха свалянето на режимите в няколкото арабски държави ще върнат жертвите на тяхните близки ;) Но да не политизираме нещата. R.I.P. за жертвите и дано ранените се излекуват.Това е по-важното,а това че светът е несправедлив и се е побъркал си е отделен въпрос.

теб те имам за един от интелигентните в този форум - чел си история .... "какво са няколко жертви за доброто на идеята .." това е мото на извратени хора по цял свят ...
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2012 02:09

LUDAKIS написа:
CTAHKO написа:

теб те имам за един от интелигентните в този форум - чел си история .... "какво са няколко жертви за доброто на идеята .." това е мото на извратени хора по цял свят ...

В крайна сметка,възможно е и ти да си прав 8-) Целта оправдава средствата :!: Времето ще покаже за какво става въпрос .Но ако се окажеш прав, сам си направи сметката в какъв свят живеем и какви хора въртят този свят на малкия си пръст.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 02 фев 2012 04:03

Хора,инцидента е причинен от нечестни отсъждания на съдията,двата отбора които се борят за шампион на страната Ал Ахли и Харас Ел Хадуд ,докато единия във всеки мач е подпиран ,другия е толкова ощетяван и сега при този мач беше връхната точка при 0-1 за Ал Ахли червен картон за тях ,дузпа за домакините ....... предните мачове на Ел Хадуд винаги дузпи и често червени картони в техен плюс ,може да проверите това,аз ги следя затова не ме изненадва нищо :!: :!: :!:
Умишлено да направят шампион Харас Ел Хадуд

Върни се в “Футбол - Свят”