Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jujo46487
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот jujo46487 » 01 фев 2012 14:25

gdlk написа:Ето я и моята гледна точка :
Значи в началото на сезона започнахме добре, атакуващ футбол с много голове но и получавахме много голове - мисля си че това беше стила на АВБ! тогава се направи грешката - защитниците били бавни и изнесени напред затова се отваряли много пространства и вместо да сменим защитниците за да се доизпипат нещата какво стана? промени се целия облик на стила на игра. Сега вярно трудно ни вкарват но и ние вкарваме МНОГО трудно. Няма ги головите положения. Защитата е много назад, в следствие натова и 3мата в центъра са по-назад и немогат да подпомагат добре нападателите от което следва че и крилата се връщат по-назад. Друго - съгласен съм със Сардукар че в отбора няма колектив - и незнам на какво се дължи това(можеби заради титулярите, можеби заради Торес, заради тренъора нз. Но си личи че няма колектив. Доказва го и че АВБ ги отведе в Майорка за да сплотява колектива. Другото което го доказва е последния мач - видяха се ръкомахания от страна на Мата към Малуда и Ашли. на Малуда който вместо да я подаде на 2ма негови играчи я подаде на противников и при един опит за солова акция когато загуби топката. На Ашли когато се опитваше цял мач да подаде топката и винаги отцелваше противник. Друго което може да е причината за слабата игра е така наречените тартори да не възприемат на сериозно АВБ. Много съмнителни индивидуални грешки от страна на тях ни костваха много точки. При Анчелоти беше същото играха добре взеха дубъл, след което пак започнаха грешки, слаба игра и нерезултатност. Друго ако се вземат предвид заплатите - Ако Ашли + Малуда + Калу + Ферейра си тръгнат то от спестяванията от заплати за тях през лятото може да се вземе класен играч за по 30мил.

И сега малко за тези които искат да махат АВБ и искат Моу обратно. Така когато дойде Моу каза: искам тоя играч и той биваше привлечен, искам и тоя играч и той биваше привлечен! Докато при АВБ дойде искаше Перейра ама не дойде, Искаше ВДВ ама и той не дойде, искаше Модрич и Пасторе ама и те не дойдеха, искаше един от Фалкао и Хълк ама и те не дойдеха и накрая в последния момент се взе Мейрелеш за да се замажат очите. Ами де сега да си припомним ако исканите играчи от него бяха взети дали нямаше да има един нов Челси? Ако бройм това са 6 човека нови + Мата 7! Значи АВБ знае какво става в Челси и се опитва да го промени но с тоя потенциал от играчи явно нему достига нещо, зато се и взимат за в бъдеще млади и перспективни играчи.

+ 1 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 фев 2012 14:41

BREAKING: England captain Terry not to stand trial on charge of racially abusing opponent until after Euro 2012. Case adjourned until July 9. :) Добри новини. :)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 фев 2012 16:42

JackPackage написа:Кой мрънкаше за Малуда че не играел а заслужавал - снощи един точен пас напред нямаше - от фаул няма точно центриране, сам на крилото не може да центрира.... :evil:

Давид Луиз направи повече пробиви от Ашли, Вежди и Малуда взети заедно (демек 2).... На Коул наказанието още следващия мач ли му влиза в сила (демек Мановете :? ) :roll:

Аз мрънкам да играе! Но Малуда е КРИЛО!!! И имаше точен пас, но Мата не уцели вратата! Нека Малуда направи 3 мача като крило и пак ще си говорим :!:

ПП За какво са ни центрирания, когато в наказателно поле са симуланта, фибата и джуджето ??
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 фев 2012 16:59

Sardukar написа:
Sardukar написа:
Игра защо прекъсна диалога ни? Таман се радвах, че водим някакъв градивен разговор...
Например след трансферния прозорец изглежда, че АВБ ни е дългосрочната алтернатива. Какво ще кажеш за трансферния прозорец? Какво смяташ за привличането на млади футболисти, които обаче се пращат да трупат опит някаде или като Лукаку затъпяват на пейката?
Интересно ми е как ти смяташ, че АВБ ще овладее кризата и ще спре пропадането? Въобще смяташ ли го?

ПП Нямаш ЛС и за това пиша тук. Копнах последния пост и ще се радвам да отговориш ;)

Винаги е удоволствие да се дискутира с теб ... ;)
Имаш почти коренно различна гледна точка от мен ...
Това обаче, за нас челсистите, е нещо нормално !
Ако човек погледне юнайтедистите, няма да може да различи, кой- кой е, защото всичките им мнения са еднакви ...
Същото би - могло да се каже и за ливърпулци ... :lol:

Та на думата ...

Усещам лек намек, тип - сега след поредната издънка, доволен си от Боаш ?
Ами не съм ...
Аз в предходните ми мнения споменах, в какво по- точно упреквам мениджъра ни ...
А то си е това, че прекалено бързо се уплаши от несполуките и пропуските при ултра атакуващият начин на игра в началото на сезона и дръпна рязко ръчната, което ни доведе до моментното ни състояние.
Напъвам се да се сетя, общо колко голови ситуации имаха нашите хора в последните си 2 мача ... И чесно казано, не преброявам повече от 4-5.

Неможе да се каже нещо, кой знае колко конкретно за изминалият транс. прозорец.
Чуваха се слухове, но нищо официално ...
Дали Боаш е искал играчи ?
Сигурно ...
А защо не бяха привлечени ( изключая човека от Уондърърс ) ... Само можем да гадаем.
Мисля, че ( ако остане ... ) Боаш ще се опита да овладее положението със солидна като количество селекция през лятото.
То просто и няма да има друг избор, защото се очертава напускане на поне 4-5 човека ...
Аз вярвам , че ще успее, но само ако се върне към веруюто си в играта ...
Вижда се, че Боаш си няма и представа от защитни тактики и схеми, а от там и за контра-атакуващ стил ...
За разлика от Моу, който точно този начин му е амплоа и може да се каже, че той го е измислил.

Моята позиция е ... Подмяна на поне 80-85 % от титулярите, като от селекция трябва поне едно 3-4 човека да са готови за титляри !
Плюс още 2-3, които да са алтернатива.
Иначе за този сезон нещата са ясни ...
Ще продължим да се мъчим с този тип игра, който играем през последните 2 месеца.
Само ми е интересно, дали отново по някое време, няма да се върнем към високата игра от началото на сезона ...
Незнам, може пък, това да е спасението да спечелим необходимите ни точки за 4-ката. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 фев 2012 18:18

Да те разбирам, че според теб изход в момента няма? Или ако има, той е да се върнем към резултатната ни игра... Лятото като махнем Микел, Малуда, Дрогба, Калу, Босингва за 5-10милиона макс и Абрамович да извади 100-200 милиона и пак да си живуркаме 5-6г.?
А за тактиката на АВБ не съм съгласен, че ЧЕЛСИ играе ултра-дефанзивно :) По-скоро всички ни научиха, че правим много слаба преса, а в същото време при масирана преса с/у ЧЕЛСИ стават грешки и опции за гол. ЧЕЛСИ и сега има средно по 15 ситуации за гол на мач(поне по статистики :lol: ) В доста срещи повеждахме сравнително рано или ако изоставахме успявахме да изравним. Но аз поне не съм видял да захапем някой отбор и да го "убием" докато имаме превес в играта(с изключение мача с Болтън, но това е по обясними причини). Или правим ужасяващо много пропуски или сме толкова безидейни, че почваме да създаваме "положения", когато са ни повели и противника е приел играта в своята половина(пример е вчерашния мач).
За мен не е нормално от началото на сезона да показваш някакви слабости и те да не бъдат коригирани... Пак ще повторя(сигурно го пиша за 100 път) НЕ МОЖЕ ОТ СРЕДА НА ДЕКЕМВРИ ДО СЕГА ДА ИГРАЕ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН(особено при положение, че не ти носи никакви дивиденти!)
Какво да кажем за следните факти:
- ужасна ефективност пред гола
- всеки мач грешки в защита! Без значение дали биват наказвани те са факт! Давам веднага ПРИМЕР: Какви са тези своеволия на Луис? Къде е АВБ? Не може бразилеца да ми се прави на играч и всеки мач въпреки стабилната си игра да има прояви, в които губи топката след опити за технична игра!(мога да дам още примери)
- ЗАГУБИЛИ СМЕ НАД 12 ТОЧКИ ОТ ВОДЕЩА ПОЗИЦИЯ!(предишни сезони бяхме почти винаги по обратния показател - спечелени точки от губеща позиция, а сега от водеща го....)
- НИКАКВИ ОПИТИ ЗА ПРОМЯНА! Извинявам се, че бърборя толкова много почти във всеки пост, но ЗАЩО ЛУКАКУ НЕ ИГРАЕ ПОНЕ В ФА? За какво дадохме толкова много пари за него?
* казваш, че има промяна в тактиките. За мен промяната е илюзорна. Отново правим много грешки в защита, но плонжове на капитана и Луис или фантастични намеси на ЧЕХ ни карат да си мислим, че поне в защита сме закърпили работата(ако мислиш друго просто изгледай пак мача с/у Съндърланд). В атака се играе като в махалата: лаком за гол, яко с боца и тук там някой блесне!

В оправдание на АВБ ще кажа, че конкретно последните мачове липсват повечето силни футболисти(поне силни за мен) на ЧЕЛСИ: Дрогба, Лампард, Микел, Калу, Рамирес. Но те не липсваха през целия период, а и например един Калу след 2 много слаби мача през АВГУСТ беше използван епизодично(да направи смешна дузпа с/у Валенсия). Няма как за 2-3милиона да вземем футболист от класата на КАЛУ! За мен ще е супер грешно да го продадем! Не смятам, че може да е по-слаб от последните мачове на сегашните ни крила :!:
Очаквам да закърпим положението в някакъв подобен състав:
Вратар: ЧЕХ
ЗАЩИТА: Иванович-Кейхил-Тери-Луис
Халфове: ЕСИЕН(РАМИРЕС)-МИКЕЛ(РОМЕУ)-ЛАМПАРД
НАПАДАТЕЛИ:КАЛУ(Стъридж)-ДРОГБА-МАТА

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 01 фев 2012 19:57

Sardukar -е земи стани мениджър на отбора молим ти се ... видимо е ,че ги разбираш нещата повече от Карло Анчелоти и ВБ взети заедно. Ще ни изкараш от кризата и ще дръпнем сериозно на горе . Имаш и визия за бъдещето .

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 01 фев 2012 20:27

ахах Калу и малуда по добри от мата и стъридж хааххахахаах
вариантите са 4:
а) Пиян си
б)Сляп си
в)Не разбираш от футбол
г) ти си много ТЪП
д)искаш да закопаеш Челси

ако Абрама искаше да играят тея футболисти щеше да остави Анчелоти на работа щото те се разбираха с него чудесно
но той искаше подмладяване(което учудващо но не става) и затова взе и ВБ така че стига шансовете моуриньо да дойде пак на стамфорд бридж са минимални а и аз не мисля че това е най добрия изход
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 фев 2012 20:35

Ballancee написа:Sardukar -е земи стани мениджър на отбора молим ти се ... видимо е ,че ги разбираш нещата повече от Карло Анчелоти и ВБ взети заедно. Ще ни изкараш от кризата и ще дръпнем сериозно на горе . Имаш и визия за бъдещето .

хахаха аз не разбирам от футбол! Просто го обичам и го гледам постоянно! А и да си фен е несравнимо ;) Мога да мрънкам и да давам акъл за всичко, защото нищо не зависи от мен и никой няма да ми търси отговорност за това :lol: Коментирам играта на ЧЕЛСИ, защото съм имал възможност да ги гледам последните 7-8г. в 90% от мачовете(преди това не бях на ти с интернета, а ЧЕЛСИ ги даваха рядко по ТВ). Приемам подигравките и знам, че много плямпам( в повечето случаи пълни глупости). Това си е мое право, а и аз не ангажирам никой с него! Давам някакви аргументи, защо смятам така. Дали аргументите са смешни, извадени от някакъв контекст или просто си правя вятър на устата е преценка на другите. Всеки има право да е идиот! Нямам нищо против някой да ме смята за такъв, но ако коментира мои мнения нека го прави аргументирано(ако иска да водим нормален диалог). Не ми пречи да ми викат хейтър, тренер или друг епитет с нотки на подигравка. Не съм чул да претендирам някъде, че казвам универсални истини нали?

ПП Курс за лиценз "ПРО" май е 7000 евро :lol:

ПП Не разбирам от футбол! Може да ми се смеете колкото искате, но Мата и Стъридж още нищо не са доказали(поне на мен като фен)!

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 01 фев 2012 21:35

Някой ще прави ли тема за мача с Юнайтед?
Ако няма кой да я направи аз ще се заема...
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”