Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
а може и да ги е срам,да се покажат пред фенове и журналисти след фиаското им на трансферния пазар тази зима

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:а може и да ги е срам,да се покажат пред фенове и журналисти след фиаското им на трансферния пазар тази зима![]()
Щом теб не те е срам, не виждам защо те трябва да се притесняват.
-
santi_santi
- Контакти:
[/quote]
"Старши треньорът Николай Костов отчиво отказа на чакащите го журналисти и не направи изявления"
Има и други, но това се набива доста на очи.[/quote]
Е какво да каже,като не умее да лъже като светата троица(Батков,Тонев и Гонзо)
"Старши треньорът Николай Костов отчиво отказа на чакащите го журналисти и не направи изявления"
Има и други, но това се набива доста на очи.[/quote]
Е какво да каже,като не умее да лъже като светата троица(Батков,Тонев и Гонзо)
Битката започва! Подкрепяй Левски докрай!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
- milen.hristov
- Контакти:
Batkoto написа:а може и да ги е срам,да се покажат пред фенове и журналисти след фиаското им на трансферния пазар тази зима![]()
аааааа не така , з Тонев незнам, но Гонзо е опериран от срам
- milen.hristov
- Контакти:
В Левски са мъже
Отдавна ни тревожи един проблем на българската войска. Полковници и генерали се пенсионират, без да са се били поне в една война - поне да ги видим патриоти ли са или страхливци. Ами като няма с кого да се бият, помежду си да се сбият! Но да покажат мъже ли са.
Ето, в Левски се показаха. Не успяха да бият Стяуа, но на следващия ден се биха помежду си.
А в ЦСКА? Те са прекалено заети да обикалят с куфарите из Анталия, за да си търсят хотел.
7дни спорт

Отдавна ни тревожи един проблем на българската войска. Полковници и генерали се пенсионират, без да са се били поне в една война - поне да ги видим патриоти ли са или страхливци. Ами като няма с кого да се бият, помежду си да се сбият! Но да покажат мъже ли са.
Ето, в Левски се показаха. Не успяха да бият Стяуа, но на следващия ден се биха помежду си.
А в ЦСКА? Те са прекалено заети да обикалят с куфарите из Анталия, за да си търсят хотел.
7дни спорт
Клипа е доста надъхващ, най-вече в началото.Направо ти идва да тръгнеш и да подкрепиш любимия отбор въпреки отрицателните темперетури.САМО ЛЕВСКИ!!!
Доста ме разтревожи мълчанието на Костов на летището 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
То аз съм ако съм на мястото на Костов, такава майна ще им тегля...
Не знам реално как е, но отстрани ми изглежда така сякаш се подиграват с тоя човек.
Не съм харесвал толкова бързо треньор на "Левски". Вдъхна ми доверие с 3 мача вярно, но мисля, че ако го натирят ще е най-голямата грешка в последните 5 години.
А... през тези години... те не бяха хич малко и малки.
Не знам реално как е, но отстрани ми изглежда така сякаш се подиграват с тоя човек.
Не съм харесвал толкова бързо треньор на "Левски". Вдъхна ми доверие с 3 мача вярно, но мисля, че ако го натирят ще е най-голямата грешка в последните 5 години.
А... през тези години... те не бяха хич малко и малки.
Последна промяна от metodito на 02 фев 2012 23:05, променено общо 2 пъти.
TristaNNN написа:Доста ме разтревожи мълчанието на Костов на летището
Какво очакваш, че има да каже един излъган човек?
Мълчанието е знак, че не е съгласен със случващото се, но няма как да го изрече на глас, клубна политика.
Ако пък беше говорил, трябваше да продължи да лъже.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]