Мач без никакво значение от гледна точка на Реал Мадрид,така че ще го гледам спокойно и с удоволствие.
За мен ще е интересно дали Гуардиола ще излезе с трима или с четирима защитници.Като се върна назад в мачовете в които игра с трима в защита Барселона в 90 % имаше проблеми.Един от тях беше с Валенсия за първенството.С четирима в защита играете къде,къде по-стабилно и не знам какъв е зора на Пеп да играе с трима.....както и да е....ще е интересно.
Ако Барселона загуби този мач,мисля че ще има вече по-сериозно разклащане на самочувствието на играчите (на което се надявам

),за това си мисля че ще направят всичко възможно да победят.Надявам се на огромно себераздаване и Валенсия да дадат голям зор, за да може в мача за първенството в неделя играчите да са "капнали"

.
Валенсия скачат винаги на Барселона,в случая при отстраняване на Барселона имат супер шанс да вземат трофей,на всичко отгоре Унай Емери е треньор който е доказал че чисто тактически срещу Барселона играе много успешно. От друга страна последните резултати на отбора са доста колебливи ( в първенството от 4 мача нямат победа),но пък какъв по-добър начин да излязат от лошата серия ,от този да победят Барселона.
В крайна сметка се надявам да стане хубав мач , и дано да няма много съдийски грешки както обикновено става в Испания и нека по-добрия победи!
Аз ще викам за Валенсия.Прогноза 2:1