Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот realist » 01 фев 2012 00:33

Разбира се, че всички се радваме от сърце. leoric, не е баш същото. При загуба е доста по-зле положението :) Просто трябва да спрем да се заяждаме един с друг за това, че един казал едно, пък друг не бил съгласен и т.н. Всеки има право на мнение, а дали е бил прав или не времето ще покаже. Ако влезем в топ 4 и вземем купа лично ще призная, че съм сгрешил, даже по бира ще почерпя, ама е доста рано още да слагаме тигана, без да сме хванали рибата.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2012 01:24

suareshampion написа:
Hakercheto написа:Кайтли е посредствен.Техниката му е що годе добра,а с/у Вила това му е първия гол в ВЛ :) По скоро Джарвис ще развинти Джонсън,а защитата им е на приливи и отливи Едуардс кохато играе бележи този сезон,ама не е нещо особено. След като видях състава смятам че този мач може и да го вземем

Mомче не спори с мен за футбол бе .Когато аз казвам нещо ,това е добре примислено .Аз не съм шматка да кажа за някой ,че е добър само защото е вкарал един гол бе алоо .Хайде да ни ми говориш за футбол само ти бе хакерче ли си къв си не те знам ? Аз съм специалист по футбол,играл съм сумати мачове,магистратурата ми е спортна психология ,на 34 г съм освен това съм и фен на този отбор от 24 г и ти си тръгнал да ми даваш акъл за тая игра ли бе ? Ми аз да зема да се хвърля от седмия етаж по добре бе хакерче .Айде малко уважение бе.Еее то бива бива наглост ама туй ващо край няма бе .И после се чудите що Джони е толкова остър и ви обижда..ебати поколението.Само тоя малкия форевър95 чува петела ,останалите сте пълен смях!

Целта на мнението ти да се похвалиш, че за 34 години не си се научил на правопис и пунктуация ли беше? Надявам се силното второ полувреме, заради което не върви да ни припомниш отново изтъркания си репертоар да не те е накарало да предприемеш нещо относно седмия етаж. Нали си треньор, защо не излезеш с пресконференция сега за играта след почивката? Защото съм сигурен, че след следващото слабо полувреме няма да пропуснеш ...

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 фев 2012 02:18

realist написа:Разбира се, че всички се радваме от сърце. leoric, не е баш същото. При загуба е доста по-зле положението :) Просто трябва да спрем да се заяждаме един с друг за това, че един казал едно, пък друг не бил съгласен и т.н. Всеки има право на мнение, а дали е бил прав или не времето ще покаже. Ако влезем в топ 4 и вземем купа лично ще призная, че съм сгрешил, даже по бира ще почерпя, ама е доста рано още да слагаме тигана, без да сме хванали рибата.

+1 ето затова никога не се заяждам с когото и да е било и винаги разговарям в добър тон с всеки от вас. просто защото независимо от това колко са различни позициите ни, с всеки в който съм влизал в пряка дискусия, в крайна сметка успяваме съвсем цивилизовано и добронамерено да си изясним гледните точки и ако е имало някакви по-остри реплики по време на дискусията - те винаги са били изглаждани. общо взето досега само хора, които не са влизали до дадения момент в дискусия с мен са смятали някои мои думи за обидни, заядливи или като нападки, а останалите знаят че съм душа човек, който си има някакво виждане за нещата, но не взима маловажните неща в живота твърде насериозно и обича да се шегува с хората, които го правят. понеже чувството ми за хумор е доста тънко, в началото не всеки го хваща, но с времето ми се свиква ;) Така че предполагам вече и ти ще спадаш към хората, които знаят че коментарите ми не са заядливи, а след време като се появи някой друг с подобни съмнения на драго сърце ще си поговоря и с него да си изясним светогледа :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 фев 2012 06:23

Ето такива мачове ни чакат,ако започнем да си резлизираме положенията,а това става и с увереност и се надявам тя да се върне в играчите.Сега предстои супер тежкия февруари ,в който всичко може да стане,заради 4те дербита за първенството и да се надяваме да вземем КК.Ако изиграем добри мачове играчите ще си повярват и март и април очаквам финален спринт към топ4,но е рано да се превъзнасяме...Сега със завръщането на Суарез и Спиъринг ще има и повече дълбочина в състава,Луис ще е отпочинал и супер гладен за игра и очаквам да направи яки мачове,особено с един Джерард зад него...Единствено ме притесняват Тотнъм,мнг задобряха тези...ето,че със един Спиъринг(да не говорим ако беше Лукас)зад гърба си Ч.Адъм показа,че не е чак толкова зле :lol: и опроверга специалистите,че за нищо не става...Със сиг. пак ще има равенства,ама пролетта традиционно играем по-добре и наваксваме...Да пази господ от контузии Д.Агър,направо ми е кеф да го гледам,рядко се среща защитник с толкова мозък в главата и способности в краката,супер сезон прави досега(да не му е уроки)!!!!
Последна промяна от Liverpool_EC на 01 фев 2012 06:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 фев 2012 06:43

suareshampion написа:
Hakercheto написа:Кайтли е посредствен.Техниката му е що годе добра,а с/у Вила това му е първия гол в ВЛ :) По скоро Джарвис ще развинти Джонсън,а защитата им е на приливи и отливи Едуардс кохато играе бележи този сезон,ама не е нещо особено. След като видях състава смятам че този мач може и да го вземем

Mомче не спори с мен за футбол бе .Когато аз казвам нещо ,това е добре примислено .Аз не съм шматка да кажа за някой ,че е добър само защото е вкарал един гол бе алоо .Хайде да ни ми говориш за футбол само ти бе хакерче ли си къв си не те знам ? Аз съм специалист по футбол,играл съм сумати мачове,магистратурата ми е спортна психология ,на 34 г съм освен това съм и фен на този отбор от 24 г и ти си тръгнал да ми даваш акъл за тая игра ли бе ? Ми аз да зема да се хвърля от седмия етаж по добре бе хакерче .Айде малко уважение бе.Еее то бива бива наглост ама туй ващо край няма бе .И после се чудите що Джони е толкова остър и ви обижда..ебати поколението.Само тоя малкия форевър95 чува петела ,останалите сте пълен смях!

след всичките квалификации по адрес на К.Далглиш изписани от вашата групичка,да искаш уважение и да се оплакваш от наглост само по себе си е висша форма на наглост :!:
и викаш 95 чува петлите,а? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 01 фев 2012 09:07

Eдинствения недостатък на Спиъринг,че е нисичък за дефанзивен халф - 168см. Вярно, че се бори като лъв, за да компенсира ръстта си, но... Като някаква тапа е като го дадат някоя камера от по-високо, в сравнение с другите. Но определено му желая късмет, защото наистина е много стабилен и с голям потенциал. 8-)
Изображение

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 01 фев 2012 09:18

честита за всички.Обикновено не коментирам,но един от нас определено дразни.И така suareshampion,струваш ми се малко глуповат в коментарите и забележките към останалите,освен ако не са неволни,разбира се.И така,във вид на молба,остави ни да се забавляваме на спокоѝствие,и без това не ни е лесно понякога.Трудно се преглъщат някои моменти,съгласи се.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 01 фев 2012 10:13

Andy Carroll has scored more league goals in 2012 than Adebayor, Torres, Rooney combined
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 01 фев 2012 10:14

smart написа:
Andy Carroll has scored more league goals in 2012 than Adebayor, Torres, Rooney combined

:lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 01 фев 2012 11:30

Честита победа на всички!!!През първото полувреме направо ми се плачеше от отбора и даже за малко го бях спрял.И като се върнах...0-2 и тъкмо оная контра и 0-3.До края на мача играхме много добре!И хем тази победа е без Стиви,
Суарес и Лукчо!Представям си когато се върнат.А ако продължаваме с тази игра май Джонито бързо ще напусне форума!А ама къде е той бе!?Другите критици поне си отстояваха мнението,за което само мога да ги поздравя!А той футболния великан веднага се скри и най-вероятно ще се покаже чак при следващата ни загуба или равенство.Също така ми омръзна да чета как суаресшампион сам се възхвалява.И като е тренер и значи никой няма право да спори с него.Когато някой се опита веднага в следващия пост на суаресшампион пише колко е фен на отбора ,че е тренер и незнам още какво!Сякаш не обиновен човек,ами Господ,нали :lol: ?

Върни се в “Ливърпул”