deepblue1963 написа:vaskonti написа:Настоявам за среща между ръководството на ЦСКА и БФС", заяви Василев.
Що,бре?Давай направо в съда!Нали сте много ербап?Нали не са оторизирани?
Що не коментира подчертаното? А, сетих се - ти си си ти!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
deepblue1963 написа:vaskonti написа:Настоявам за среща между ръководството на ЦСКА и БФС", заяви Василев.
Що,бре?Давай направо в съда!Нали сте много ербап?Нали не са оторизирани?
Синьо сърце написа: И в този ред на мисли-като са толкова сигурни, що не депозираха договора в БФС и да искат картотека? Който е вярвал на Градев-не е прокопсал...
vaskonti написа:deepblue1963 написа:Що,бре?Давай направо в съда!Нали сте много ербап?Нали не са оторизирани?
Що не коментира подчертаното? А, сетих се - ти си си ти!
bobonikolov написа:vaskonti написа:Може ли някой да ми каже от кога БФС има думата по трудови договори, както и къде във въпросния чл.326 се казва, че при известие за напускане трябва да се посочи причина.
БФС никога не е имало това право.Няма и да има.Но това решение днес не пречи на ЦСКА да си картотекира играча малко по-нататък.Ето тук са и доводите за това ми твърдение:
http://www.livesport.bg/Ekskluzivno--Reshenieto-na-STK-za-Anise-e-nezakonno-%28AUDIO%29-53747
Феновете на Черноморец нека да си празнуват сега и колкото си искат пъти да викат:"Видяхте ли прави сме".Анисе има право да съди БФС в български съд,че неоснователно му забраняват да си упражнява професията.Защото по закон той е изпълнил всичко каквото трябва за да напусне.А БФС нарушават едно от основните му права според Европейската конвенция за правата на човека.Ако го направи то на 99% ще ги осъди.А после те ще му ходят на крака да го вземат.Да не говорим,че ФИФА още официално не се е произнесла по случая.Така,че от Черноморец да не бързат с фойерверките.Битката е загубена но не и войната.Но това ще е обеца на ухото на управниците ни.Една от многото обеци.А сега очаквам извинение на автора на темата в раздела на Черноморец за това,че ЦСКА били упражнявали натиск върху членове на комисията.Според мен нещата отново се решават под масата .Явно БФС наистина са объркали яко работата.Ако не беше така решението на СТК днес щеше да е друго.Докато не се произнесе ФИФА аз ще продължавам да твърдя,че договорът е нередовен по техните правила.
vaskonti написа:Юрист-консултът на ЦСКА Радостин Василев успокои феновете на клуба във връзка с днешното становище на БФС по случая с Анисе Абел.
На свое заседание от Спортно-техническата комисия заключиха, че нападателят от Мадагаскар е прекратил неправомерно договора си с Черноморец и съответно ЦСКА няма право да подписва с него.
"Това решение е срам за цялото БФС. Членовете на тази комисия не са юристи и нямат нужната компетентност да разглеждат този спор. Призовавам ги да си подадат оставките. Те не са органът, който може да се произнесе с някакво решение. Настоявам за среща между ръководството на ЦСКА и БФС", заяви Василев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта