Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Оптимисте ли сте за Левски срещу Баку

Мнениеот levskarinvt » 02 авг 2009 22:45

delqnski47 написа:Не ми приемайте коментара ми само и само защото съм цесекар,но дори и левскар да бъда,не съм оптимист за този мач!Като видях кви положения изпуснаха срещу вас мамата си трака просто! :roll:

Да направо на разпиляха от положения.Тоз мач го изкарахте едва ли не,че са е играл само на една врата.Имаха 2-3 сериозни положения повече от нас и то все след наши грешки. Гледайте малко по-реално.Да второто полувреме бяха малко по-добри ама само толкова,че да стигнат до 1-2 малко по-сериозни положения нищо повече

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 02 авг 2009 22:51

Баку е отбор, който едва ли може много да ни затрудни. Видя се че не са слаби. Но ЛЕВСКИ е далеч по добър отбор. В Баку 70 минути бяхме на ниво, просто накрая момчетата поотпаднаха и позволихме на съперника да живне.
В София съвсем няма да е така. И кухите чорбари хич да не се надяват тайничко на нещо. Техните приятели от Баку, които така безрезервно подкрепят, няма да ни затруднят.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот monster1011 » 03 авг 2009 08:59

Без Гаджев и Тасевски ще е ужасно трудно. Бижутера - съжалявам за вчерашната тема, бях ужасно изнервен че ми се счупи колата и ви нахраних екипа несправедливо.

doniikrasi
Контакти:

Мнениеот doniikrasi » 03 авг 2009 09:02

Да бе как няма да ги бием тия.Поне 3-0.Хаиде наште

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 03 авг 2009 10:34

1-во в Баку никой не ни е надигравал фрапантно и не ние правил за смях, мача беше равностоен и еднакво слабите отбори изнесоха едно посредствено представление за измъчените си фенове. Азерите имаха 3 положения 2 от които много чисти и 1 удар от далеч(не включвам дузпата). Ние имахме 1 фрапантен пропуск и 1-2 суетни около малкия пеналт. Като цяло слаб мач без особен превез за един от двата отбора.
2-ро ако ги отстраним няма да се падаме с отбори от 1-вите 10 страни в подреждането по коеф. в Европа, което автоматично изключва 10-те най-силни първенства, все пак е бонус.
3-то за реванша бих казъл, че имаме големи шансове но и те имат добри, така че се надявам на късмет и да няма контузии.
Не можем да кажем че сме 1-2 калси над тях, ама с дух и спортна злоба, спортен шанс и някое отиграване в точния момент можем да ги бием.

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 03 авг 2009 10:36

Труден мач ......ако Азърите вкарат трудно ще бием....дано нямат късмет

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 авг 2009 11:14

Делянски,този път няма да се съглася с теб.Гледа ли първото полувреме.Азерите едвам излизаха от половината си,а ние пропуснахме 2-3 чисти положения.Второто те имаха един пряк свободен и в последната минута.Това бяха реално опастностите.През останалото време и ние,и те ритахме безцелно топката.Така че въобще не зазслужават да ни отстранят.Ако си играем играта,ще ги победим без проблем,но ако почнем с безцелните центрирания ще отпаднем.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 03 авг 2009 19:04

Понеже съм шоп ще се опитам за трети път да си напиша мнението! :mrgreen: Ако вкараме гол до 15-20 минута, ще размажеме "рязаните" най-малко с четири разлика! :!: :!: :!: Обаче, ако сбъркат Ребех или Сърмов и ни вкарат гол, ще се наложи пак ние, ДВАНАДЕСЕТИЯТ ИГРАЧ, да печелиме мача!!! :twisted: :twisted: :twisted: САМО "ЛЕВСКИ"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 авг 2009 20:27

Поне една хубава новина за днес - Тасевски вече трениера на равно с другите, което значи, че със сигурност ще е готов на 100% за мача

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 авг 2009 21:29

Естествено ,че съм оптимист.Има ли причина да не съм?

Обичам те ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”