percival написа:raLiichka написа:Левски да не би да са извън столицата
Така го преведоха душо .
да се научат да превеждат тогава
Всеедно Локо Плд си е в Плд ама Ботев не е ..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
percival написа:raLiichka написа:Левски да не би да са извън столицата
Така го преведоха душо .
k.dimitrov написа:Ако не знаеш офертата е към отбора, не към състезателя. Офертата на ЦСКА е директно към футболиста и мениджъра му. Има разлика, нали. Ясно, че на Анеси му харесва втората.
percival написа:k.dimitrov написа:Ако не знаеш офертата е към отбора, не към състезателя. Офертата на ЦСКА е директно към футболиста и мениджъра му. Има разлика, нали. Ясно, че на Анеси му харесва втората.
Това пак Киряков го каза нали ?
Bartolomej написа:какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .
percival написа:Bartolomej написа:какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .
Доктор ли си ? Не за друго ама ме питаш какъв ми е проблема .Пишете просотии ,обвинявате нас че вярваме сляпо на ръководството ,а вие сте по зле и от нас
Bartolomej написа:percival написа:Bartolomej написа:какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .
Доктор ли си ? Не за друго ама ме питаш какъв ми е проблема .Пишете просотии ,обвинявате нас че вярваме сляпо на ръководството ,а вие сте по зле и от нас
Човек тука писаха хора и то многократни и Ви обясниха нагледно с примери . Вярвайте си на , който искате , но истината е ,че в договора на Анеси с Черноморец , няма нищо незаконно
percival написа:k.dimitrov написа:Ако не знаеш офертата е към отбора, не към състезателя. Офертата на ЦСКА е директно към футболиста и мениджъра му. Има разлика, нали. Ясно, че на Анеси му харесва втората.
Това пак Киряков го каза нали ?
Братле ,почвате да пишете просотии нека спрем на това ниво и кой колко е давал и дали е давал нещо.Със сигурност не сме ние хората който го знаят.Но пък 700 000 евро оферта от Левски за вътрешен трансфер ,е хайде няма нуждаВземат да станат после 350 000 ,после 200 000 ,та накрая нищо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта