Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

raLiichka
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот raLiichka » 31 яну 2012 22:18

percival написа:
raLiichka написа:Левски да не би да са извън столицата :lol:

Така го преведоха душо .

да се научат да превеждат тогава ;)
Всеедно Локо Плд си е в Плд ама Ботев не е ..

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 яну 2012 22:19

k.dimitrov написа:Ако не знаеш офертата е към отбора, не към състезателя. Офертата на ЦСКА е директно към футболиста и мениджъра му. Има разлика, нали. Ясно, че на Анеси му харесва втората.

Това пак Киряков го каза нали ?
Братле ,почвате да пишете просотии нека спрем на това ниво и кой колко е давал и дали е давал нещо.Със сигурност не сме ние хората който го знаят.Но пък 700 000 евро оферта от Левски за вътрешен трансфер ,е хайде няма нужда :) Вземат да станат после 350 000 ,после 200 000 ,та накрая нищо :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 яну 2012 22:24

percival написа:
k.dimitrov написа:Ако не знаеш офертата е към отбора, не към състезателя. Офертата на ЦСКА е директно към футболиста и мениджъра му. Има разлика, нали. Ясно, че на Анеси му харесва втората.

какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 31 яну 2012 22:27

Със становището си днес СТК към БФС елегантно предупреди ЦСКА да се разбере с Черноморец преди да депозира договора на Анисе в централата. Каквато и да е истината от юридическа гледна точка, то от морална и човешка гледна точка тя е една - действията на ЦСКА са непочтен опит да вземат без пари футболист на Черноморец и от това червените фенове трябва да се срамуват, а не да се опитват да защитават боклуците начело на любимия им отбор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 31 яну 2012 22:30

цска докараха до фалит половината отбори в а група и заслужават наказание .този отбор заслужава собственик като ганчев или домусчиев а не мошеници и крадци.не може 2та наи богати българи павлов и божков да не построят стадион скапани скрънзи такива евреи заслужават само псувни :twisted: .

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 яну 2012 22:32

Bartolomej написа:какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .

Доктор ли си ? Не за друго ама ме питаш какъв ми е проблема .Пишете просотии ,обвинявате нас че вярваме сляпо на ръководството ,а вие сте по зле и от нас :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 яну 2012 22:35

percival написа:
Bartolomej написа:какъв ти е проблема , Анисе е наш играч ,вече не де , но досега оферти е имало от украйна и левски официални , а Вие без оферта направо бутнахте некой лев на градев и мадам Ба и дай сега ...не става така .

Доктор ли си ? Не за друго ама ме питаш какъв ми е проблема .Пишете просотии ,обвинявате нас че вярваме сляпо на ръководството ,а вие сте по зле и от нас :)

Човек тука писаха хора и то многократни и Ви обясниха нагледно с примери . Вярвайте си на , който искате , но истината е ,че в договора на Анеси с Черноморец , няма нищо незаконно 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 яну 2012 22:44

Bartolomej написа:
percival написа:

Човек тука писаха хора и то многократни и Ви обясниха нагледно с примери . Вярвайте си на , който искате , но истината е ,че в договора на Анеси с Черноморец , няма нищо незаконно 8-)

Къде видя да приказвам за договори ? Да не би да съм юридическо лице ,че да знам законите и тълкуванията ?
Говоря за "горешите" оферти от по 350-700 000 евро които сте "получили" за Анеси.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2012 22:53

percival написа:

Братле ,почвате да пишете просотии нека спрем на това ниво и кой колко е давал и дали е давал нещо.Със сигурност не сме ние хората който го знаят.Но пък 700 000 евро оферта от Левски за вътрешен трансфер ,е хайде няма нужда :) Вземат да станат после 350 000 ,после 200 000 ,та накрая нищо :)

Не, това може да го разбере един средно интелигентен човек. А ти как мислиш, защо реши Анисе да ходи в ЦСКА. Защото е запленен от "великия" ви отбор. Много ясно, за пари. Имаше и конкретни коментари, но не искам да продължавам. Само вашите футболисти са скъпи, другите ............... безплатни.
Киряков, заяви, че офертата е пусната по факса и я има в канцеларията на Черноморец. Ти недей вярва. Кажи и на Василев да не вярва.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 31 яну 2012 22:58

Аз на тоя Градев вече се кефя много,най-големия му фен съм му.До сега каквото е казал,винаги става точно обратното.Аз оня ден във предната тема писах,че четох само до Градев и спрях,защото вече си имах за мене отговор,който днеска се потвърди.Градев,сериозно ти говоря,тия които са ти дали диплома не знам за какво ако си адвокат направо им кажи моля те да се застрелят сами.

Върни се в “Черноморец”