Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!

Мнениеот percival » 31 яну 2012 18:59

Синя Гордост написа:А великият началник Дуци не беше ли казал преди,че е по възможно Радко Младич да го пуснат,отколкото Караджов да разтрогне с ЦСКА. :) :lol: Драги колеги в червено,защо сте толкова наивни и вярвате на пиянските глупости на вашите началници.Мен щеше да ме е срам от тях.

Изместваш темата ,но все пак .Разбирам да е от някой друг отбор с перфектно и отговорно ръководство ама фен на Левски да прави такива забележки !

Лично аз не очаквах и друго от БФС.Писах го вече няколко пъти бит и еб.н признават ли си ?
Начина по който ЦСКА се опитва да го вземе ,вярно не е коректен.Но пък и разликата в цената спрямо отборите също.Черноморец спечелиха една битка ,но не и войната :)
Според мен тепърва шоуто предстои.

ПП: Лошото в случая е че това ще е поредното петно върху футбола ни .И без това вече почти никой уважаващ себе си футболист не иска и да чуе за България.Попаднахме в групата на футболните джуджета и скоро няма мърдане на горе.
Последна промяна от percival на 31 яну 2012 19:01, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2012 18:59

terata написа:
гражданин от село написа:Стига сте се пънали,работата е от ясна по-ясна,хитрата сврака с двата крака.А дали ще си извлечете поуката си е ваш проблем.И тази елементарна тактика за защита(и на ръководство и на фенове) да крещиш и заливаш другите с безмислици само и само да им внушиш твоята теза и да си осигуриш накаква обществена подкрепа е толкова жалка,че буди само съжаление.Когато си се правил на тарикат и са те хванали по-добре си признай.Иначе си се превръщате в едни талибани на принципа-може целия да съм в л.йна ама мириша най-хубаво.И колкото да се опитвате по стар български обичай да обвините друг за собствените си неудачи(отнася се за всички завистливи и комплксирани отбори) накрая сами ще си изсърбате,каквото сте си надробили.

Хан Крум написа:Дотук видяхме че в Черноморец цари тотална аматьорщина и неграмотност . Тия договори са толкова смешно направени че Събев си вкара голям автогол с тях. Поне ще влезе в курса по право как не трябва да се правят договори , Всичките вопли са за това че знае че не са прави и се опитват да оказват обществен и медиен натиск. Ако правото беше на тяхна страна щяха да са много по-спокойни. Като ЦСКА например.

redpride написа: Така ще стане и сега обеден съм, защото никой не е малоумен да представя играч, за който ще се спори месеци наред. Защо не реваха, когато Карвальо го разхождаха, като дресирана мечка от Герена до Сандански и обратно и какво изобщо стана с този казус. Е, ама тогава не ставаше въпрос за ЦСКА, а за един друг отбор. Дайте да гледаме реално на нещата, не може винаги ЦСКА да са лошите, крадците и мошенниците, а всички останали да са чисти, като сълза. Смешно е!

Red_Girl написа:Хахаахха още 1000 документи да извадите, пак нема се промени нищо. Обаче ми е много забавно. Първоначално искът беше да се махне ЦСКА от А група, виде се , че няма как да стане и сега искат да спрат картотеките.. Уви и това няма как да стане.. Очаквам следващите пошли обвинения и декларации с друго искане. :lol: :lol:

toffees написа:Моля феновете на Черноморец да прочетат КТ и тогава да пишат разни глупости , мисля че вече станахте банални, не разбрахте ли че си е чисто ваша грешката.

pampi написа:Много безработни адвокати имало в тоя форум, бе! И добре осведомени, даже по-добре от самата Ба и адвокатите на ЦСКА. Браво!
Ама тая госпожа Ба и тия юристи от ЦСКА били много прости, бе, нищо не си разбират от работата! Я им разяснете нещата, отворете им очите и ги поставете на място. Да постъпват така с невинния, беззащитен Черноморец! Изверги ... 8-)

toffees написа:Всеки трезвомислещ човек , е наясно че дори и това ръководство но ЦСКА не са чак толково прости за да си вкарат такъв автогол и да се само-въвлекът в такъв грандиозан скандал , предполагам че са проучили предварително нещата.

RedeviL написа:Не мога да разбера как почти всички нападат ЦСКА и сипят обвинения при положение, че не са наясно с това как стоят нещата.. :shock: Никой от нас не знае каква е истината, но това не му пречи да хули по ЦСКА.На мен също не ми се вярва от ръководството ни да са толкова наивни и да се излагат на такава опасност с привличането му, ако наистина отношенията между Анисе и Черноморец са били точни и коректни.. ;)

Другия път повече мисловна дейност и по-малко приказки ;) Без лоши чувства

Уникална подборка на всичките червени "интелектуалци" във форума на Гонг :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 31 яну 2012 19:01

Hrabar написа:
от Hrabar на 13 Яну 2012 10:38

Дано тая работа никога не се случи. Не ме интересува дали от Черноморец си измислят или не. Ако този Анеси дойде в ЦСКА по този начин, а не чрез договорка на ниво клубове това ще е срам за мен, като привърженик на клуба. Започваме едно към едно да копираме практиките на синия клуб още от времето, когато ни откраднаха Пелето. Всъщност присъствието на този Жейнов в цялата работа обяснява много неща. Този Жейнов, съдружникът му Заберски и прочие подобни креатури от компанийката на Тодор Батков са дърти машинатори. Абе, срамна работа, дано Анеси не дойде в ЦСКА

Това го писах на 13-ти януари, когато за първи път имаше някакво повдигане на въпроса. Преди една седмица цяла тема бях направил от възмущение.

За мен действията на собствениците на ЦСКА са неетични. Пак ще кажа, не ме интересува юридическата част на случая. Ако Анеси е бил ощетен по някакъв начин от Черноморец, да си разтрогва договора по законовия ред и т.н. Повече не желая да коментирам тоя казус. Ако аз управлявах ЦСКА такъв случай нямаше да има, както и ред други "казуси".

Шапка ти свалям за написаното!
Моралът е важен, жалко че много хора не виждат така нещата.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 31 яну 2012 19:01

terata написа:
гражданин от село написа:Стига сте се пънали,работата е от ясна по-ясна,хитрата сврака с двата крака.А дали ще си извлечете поуката си е ваш проблем.И тази елементарна тактика за защита(и на ръководство и на фенове) да крещиш и заливаш другите с безмислици само и само да им внушиш твоята теза и да си осигуриш накаква обществена подкрепа е толкова жалка,че буди само съжаление.Когато си се правил на тарикат и са те хванали по-добре си признай.Иначе си се превръщате в едни талибани на принципа-може целия да съм в л.йна ама мириша най-хубаво.И колкото да се опитвате по стар български обичай да обвините друг за собствените си неудачи(отнася се за всички завистливи и комплксирани отбори) накрая сами ще си изсърбате,каквото сте си надробили.

Хан Крум написа:Дотук видяхме че в Черноморец цари тотална аматьорщина и неграмотност . Тия договори са толкова смешно направени че Събев си вкара голям автогол с тях. Поне ще влезе в курса по право как не трябва да се правят договори , Всичките вопли са за това че знае че не са прави и се опитват да оказват обществен и медиен натиск. Ако правото беше на тяхна страна щяха да са много по-спокойни. Като ЦСКА например.

redpride написа: Така ще стане и сега обеден съм, защото никой не е малоумен да представя играч, за който ще се спори месеци наред. Защо не реваха, когато Карвальо го разхождаха, като дресирана мечка от Герена до Сандански и обратно и какво изобщо стана с този казус. Е, ама тогава не ставаше въпрос за ЦСКА, а за един друг отбор. Дайте да гледаме реално на нещата, не може винаги ЦСКА да са лошите, крадците и мошенниците, а всички останали да са чисти, като сълза. Смешно е!

Red_Girl написа:Хахаахха още 1000 документи да извадите, пак нема се промени нищо. Обаче ми е много забавно. Първоначално искът беше да се махне ЦСКА от А група, виде се , че няма как да стане и сега искат да спрат картотеките.. Уви и това няма как да стане.. Очаквам следващите пошли обвинения и декларации с друго искане. :lol: :lol:

toffees написа:Моля феновете на Черноморец да прочетат КТ и тогава да пишат разни глупости , мисля че вече станахте банални, не разбрахте ли че си е чисто ваша грешката.

pampi написа:Много безработни адвокати имало в тоя форум, бе! И добре осведомени, даже по-добре от самата Ба и адвокатите на ЦСКА. Браво!
Ама тая госпожа Ба и тия юристи от ЦСКА били много прости, бе, нищо не си разбират от работата! Я им разяснете нещата, отворете им очите и ги поставете на място. Да постъпват така с невинния, беззащитен Черноморец! Изверги ... 8-)

toffees написа:Всеки трезвомислещ човек , е наясно че дори и това ръководство но ЦСКА не са чак толково прости за да си вкарат такъв автогол и да се само-въвлекът в такъв грандиозан скандал , предполагам че са проучили предварително нещата.

RedeviL написа:Не мога да разбера как почти всички нападат ЦСКА и сипят обвинения при положение, че не са наясно с това как стоят нещата.. :shock: Никой от нас не знае каква е истината, но това не му пречи да хули по ЦСКА.На мен също не ми се вярва от ръководството ни да са толкова наивни и да се излагат на такава опасност с привличането му, ако наистина отношенията между Анисе и Черноморец са били точни и коректни.. ;)

Другия път повече мисловна дейност и по-малко приказки ;) Без лоши чувства

Пичага няма да споря, само ще кажа едно: който се смее последен се смее най добре.
П.П. Заставам си зад думите паживьом павидим. само да не се изпокриете след няколко дена.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 31 яну 2012 19:02

percival написа:
Синя Гордост написа:А великият началник Дуци не беше ли казал преди,че е по възможно Радко Младич да го пуснат,отколкото Караджов да разтрогне с ЦСКА. :) :lol: Драги колеги в червено,защо сте толкова наивни и вярвате на пиянските глупости на вашите началници.Мен щеше да ме е срам от тях.

Изместваш темата ,но все пак .Разбирам да е от някой друг отбор с перфектно и отговорно ръководство ама фен на Левски да прави такива забележки !

Лично аз не очаквах и друго от БФС.Писах го вече няколко пъти бит и еб.н признават ли си ?
Начина по който ЦСКА се опитва да го вземе ,вярно не е коректен.Но пък и разликата в цената спрямо отборите също.Черноморец спечелиха една битка ,но не и войната :)
Според мен тепърва шоуто предстои.

Просто в Спортал прочетох,че подписва с Локо и се сетих за Радко Младич и думите на Симонович. И все пак,като хора и като морал смятам ,че една идея са по-добри от вашите.Естествено ти няма да си съгласен така,че спирам . :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 31 яну 2012 19:04

Viktor4o_Rs на 31 Яну 2012 20:00
Иначе към нормалните цесекари - учудвам се как може да вярвате на такива като пернишките орки, Венци СпектакаУа, Дуци Пияницата и Градев, тежки дни ви чакат с такива като тях, но щом им се връзвате ...

Аз не им вярвам, но не вярвам и на Киряков, Батков или Ганчев...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 яну 2012 19:05

ntodorov написа:Отговарям вместо него - Черноморец беше невинното същество. :|

Я ми покажи къде?

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 31 яну 2012 19:05

Тея ма докараха до такова положение да не ми пука вече какво става в любимия ми отбор :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 31 яну 2012 19:06

Иначе, в интерес на истината тая Спортно-Техническа комисия съвсем не винаги е компетентна - спомнете си случаите с момчетата от Сливен и Илия Илиев, на които не им дадоха да разтрогнат за неплатени заплати само и само да не се развали хатъра на Лечков ;) В крайна сметка Илийката спечели делото в граждански съд и си разтрогна, но не игра сума ти време, докато течеше процеса. Така че Анеси може и да заиграе в ЦСКА в крайна сметка, но ще мине доста време докато тече делото в съда, така че за тоя сезон го отпишете, освен ако не го купите разбира се :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 31 яну 2012 19:07

За някои хора няма падане по гръб ! Иначе се радвам за Черноморец. И все пак няма никакво наказание за Цска. Все пак частична победа за бургазлии. Поздравления от Пловдив!
Изображение

Върни се в “Черноморец”