Абе много ясно постнах част от наредбата на БФС за настоящия сезон, че картотекиране на играчи може да се прави само МЕЖДУ 1 и 28 FEB...
Как искате да са депозирали договор и да са картотекирали някой като още няма 1 ви?
Ангоф... ако иска да става зидар да разтрогва по кодекса на труда. БФС каквото и да реши който и да е съд - няма да го картотекира... толкоз. На който му се спори да прегледа какво стана с едни подобни тарикати от Сион дето решиха да се съдят с УЕФА в граждански съдилища и го раздаваха много отворени... само преди месец
Всичко по темата "Анисе"!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Анисе е прекратил договора си неправомерно!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Red Warrior написа:ntodorov написа:Red Warrior написа:То според адвокатите на ЦСКА и майка му неправомерно го е родила...
А бе ти си се бъзикай, но това значи, че БФС щяха да признаят, че са нарушили собствените си правила. Сега с това решение замазват положението. Замазват, но миризмата остава...
Викаш да не се радваме...Още пикантности ще има по оста Черноморец - ЦСКА. Ще става все по-интересно и по-интересно. Ако пък БФС решат ( дай боже) да не нарушават собствените си правила вие ще бъдете най-ощетените. Бъди сигурен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Синя Гордост
- Контакти:
Angoff написа:Само да вметна -----
Секретар СТК:
/Е.Ваташка/![]()
![]()
Конспирация отново срещу харизмата ли усещам ?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
-
гражданин от село
Абе,как я мислите БФС да излезе с решение,че са се осрали и да признаят,че са извършили нарушение на правилата на ФИФА.Ясно е,че се отива на съд и чак тогава накой може да се радва или плаче.
П.П.Бургас,чакам да ми покажеш обидата,която съм нанесъл на някое невинно съществао.
П.П.Бургас,чакам да ми покажеш обидата,която съм нанесъл на някое невинно съществао.
Последна промяна от гражданин от село на 31 яну 2012 18:50, променено общо 1 път.
Някой между другото прави ли разлика от РЕШЕНИЕ и СТАНОВИЩЕ / Това е изказано мнение или личностно убеждение чрез аргументи по дадена тема или въпрос от определено естество./
Защото всичко това е СТАНОВИЩЕ на БФС...прочетете хубаво
Смятам всички имаме становище по-случая ама нищо не решаваме нали
Защото всичко това е СТАНОВИЩЕ на БФС...прочетете хубаво
Смятам всички имаме становище по-случая ама нищо не решаваме нали
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- hristo1306
- Контакти:
шивача написа:orion написа:Сега ми е интересно дали Левски ще излезе с оферта. Казаха ,че ако Анисе остане в Черноморец ще опитат да го купят.И дано ,че да се отървем от него.
![]()
![]()
Момци, споко утре ще има друго решение
ушит си
Hrabar. Респект към теб и такива, като теб...Успех ти желая.
гражданин от село написа:Абе,как я мислите БФС да излезе с решение,че са се осрали и да признаят,че са извършили нарушение на правилата на ФИФА.Ясно е,че се отива на съд и чак тогава накой може да се радва или плаче.
Отговарям вместо него - Черноморец беше невинното същество.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Леле сега си представям ГА къв коментар ще напише!!!
Тъмносиньото БФС, свирката на Флайшер, Лицензгейт, автогола на Легендата, Наско Сираков, Батков, Тонев, Гонзо, Херо, Киряков, Бойко Борисов, Иван Костов, Евгени Бъкарджиев всички ще ги нахрани в името на четирите свещени букви, харизмата, убиеца на еврогиганти!!!

Тъмносиньото БФС, свирката на Флайшер, Лицензгейт, автогола на Легендата, Наско Сираков, Батков, Тонев, Гонзо, Херо, Киряков, Бойко Борисов, Иван Костов, Евгени Бъкарджиев всички ще ги нахрани в името на четирите свещени букви, харизмата, убиеца на еврогиганти!!!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 31 яну 2012 18:54, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Синя Гордост
- Контакти:
А великият началник Дуци не беше ли казал преди,че е по възможно Радко Младич да го пуснат,отколкото Караджов да разтрогне с ЦСКА.
Драги колеги в червено,защо сте толкова наивни и вярвате на пиянските глупости на вашите началници.Мен щеше да ме е срам от тях. п.с. Караджов подписа с Локо Пловдив
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест