Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ss_killer
Контакти:

Re: вестникарските инсинуации

Мнениеот ss_killer » 02 авг 2009 19:18

да ви кажа тези провокации вече нямат край надявам се след утрешната среща на футболистите с феновете да се спрат тези изцепки на ултрасите от софия запад
никой няма полза от тях нито ние феновете от сектор Б нито ръковотството което след всяка изцепка плаща солени глоби от УФА нито отбора които има нужда от подкрепа в мачовете в ЕКТ а не да играе пред празни трибуни или на чужд терен
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Re: СЪРМА ТОВА Е ТВОЯ МИГ В ШЛ.

Мнениеот LoLo » 02 авг 2009 19:21

Кво се заяждате с човека бе?! Коментирайте си по темата!

Аз мисля,че той не е достатъчно добър. Напоследък има голям застой в развитието му и Владо връзваше играта в дефанзивен план. Но и аз съм на мнението,че Сърмов сега трябва да докаже мястото си в отбора и защо когато дойде всички очакваха да замени Борето с не по-слаба игра. Както казах , сега му е шанса да се докаже!
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 02 авг 2009 19:23

Левски си е добре, но за тия от ЛеФски дето говориш нищо не знам за тях....
Само, че тия изцепки от София-Запад ме е страх какво могат да направят.С типично българско твърдоглавие премесено с нисък индивидуален интелект и фенщина могат нарочно да саботират мача, защото не им харесва Т.Батков....
Еха, ако от Ботев(Пд) бяха толкова навити като наркотизираните типове то София-Запад да са изкъртили цял Пловдив. :?

bambam

Мнениеот bambam » 02 авг 2009 19:31

http://www.sportline.bg/news/41222/%D0% ... 0%BA%D0%B8

МВР на война с феновете на Левски
2 август 2009 | 18:14
От: SportLine.bg

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. От пресцентъра на МВР съобщиха, че започват издирвателни действия, за да бъдат разкрити футболни вандали, които са се вихрили в центъра на столицата след мача Левски и Литекс снощи.

Сформирана е група от служители на Главните дирекции "Криминална полиция", "Охранителна полиция" и СДВР за установяване и задържане на феновете, извършили вандалските действия. Вандалските прояви от група футболни фенове, придружени с обидни и нецензурни думи и надписи, отправени към служители на МВР последваха малко след края на футболната среща между отборите на Левски и Литекс.

Сигналът е получен в дежурната част на Първо РУ-МВР около 23.30 ч. Около 22.50 ч. група от около 100 футболни запалянковци минали по ул. "Ген. Паренсов". Придвижвайки се покрай паркираните там служебни автомобили на МВР и частни коли на служители от министерството, някои от феновете започнали да режат с остри предмети предните и задни гуми на колите, да пишат с черна боя по стъклата и вратите на автомобилите обидни и нецензурни изрази за полицаите и да рисуват неприлични рисунки. По-късно групата продължила по улиците "6 септември " и "Стефан Караджа", където след допълнителен оглед е установено, че са срязали и гумите на няколко паркирани по тези улици леки автомобили на живущи и работещи в района граждани. На фасадата на сградата на Сатиричния театър по същото време са били изрисувани с черен цвят свастики и символи, обозначаващи фракция от фенове на ПФК "Левски".

След получаване на сигналите за вандалските действия на запалянковците, незабавно е сформирана група от служители на Първо РУ - СДВР, НИЦ в Главна дирекция "Криминална полиция" и Групата за охрана на спортните мероприятия и борба със спортното хулиганство към СДВР. Записите на камерите за видеонаблюдение и контрол, които се намират на фасадата на сградата на МВР, както и на охранителните камери на сградата на Сатиричния театър, ще бъдат използвани за нуждите на образуваното досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Потребителски аватар
lande
Контакти:

Мнениеот lande » 02 авг 2009 19:52

Георги Сърмов национал.Много съжалявам за Гаджев,но мисля че Сърмов достойно може да го замести както в ЛЕВСКИ така и в националния!!!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 02 авг 2009 19:58

Далеч е от класата на Гаджев,но мисля,че има качества и ще се справи

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 02 авг 2009 20:15

delqnski47 написа:Абе на тоя ''сърма'' ли му е прякора :?:

Не бе- ЧОРБА е!!! :lol: :lol: :lol:

skunksa
Контакти:

Мнениеот skunksa » 02 авг 2009 20:18

АРАБЕЛА, РУБОРАК, БЛЕКОТА, ПЕКОТА И МЕКОТА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 20:44

Митенце жалко. Много ли е приятно да воайорстваш из форума на врага? Сигурно, на низшите духом са им низши забавленията. Сега отзад напред. Нито едно от тези мнения не е изтрито, просто са преместени в правилната тема, но за теб това очевидно е някакво невъзможно чудо. Поне като се вижда нивото и хаоса във вашия форум. Докато си воайорствал, можеше да забележиш, че в този форум има много специфични изрази и идиоми, които извадени от контекста придобиват съвсем различен или никакъв смисъл. Но май това си пропуснал да го споменеш. Като ще си гледаме форумите, защо не споменеш че във жалкия форум на цервения отбор отдавна се признава, че цскарите крадат песни като за световно от нас? Също така, че дисциплината в червено се налага с пари и тупаници, съвсем по комунистически от дебелия ви вожд, който отдавна ви направи платена публика? Иначе е лесничко да извадиш няколко цитата, а?

tprodanov
Контакти:

Re: Момичета по монокини и ниски цени на Герена

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 20:48

SkArY_9 написа:Само да допълня, че момчето е сляпо.

Това му дава права да си рекламира сайта, да пише простотии или какво?

Всъщност, ти познаваш ли го? А познаваш ли и всеки потребител в този форум? Щото още много хора могат да имат някакви проблеми и не мисля, че това е повод за различно третиране. На въпросния юзър ми прави впечатление отдавна, че пуска теми с цитат и често линк към сайта си и не участва в никакви дискусии. В този си смисъл, той е абсолютно безполезен за форума.

Върни се в “Архив”