Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА
За да има смисъл от наказанията, трябваше поне 6 или 9 месеца да бъде присъдата. Иначе сега излиза че всеки може да пие сироп през зимата, през лятото някакво препаратче против обезводняване и после наказание за 2-3 мача. По този начин стимулират и другите да го правят. Иначе е ясно какъв ни е съда, така че хич не ме учудва това. В кръга на шегата, аз тази зима на 2-3 пъти пих сиропи за кашлица, ама не ми даваха сила 2 пъти седмично като играем с приятели в балона в борисовата. Май не съм улучил правилния сироп.
Hellkeeper написа:Lyubaka01 написа:Виновна е, че не е футболист на ЦСКА/Левски(защото нека не се лъжем-ако ставаше въпрос за играчи на Левски, ситуацията щеше да е същата)...
Дали? Я ми припомни, колко играча преди и след наказанието на Дембеле за дърпае на съдията имаше? Или колко отбора наказаха с мач на закрити врати, защото е имало сблъскък (без значение кой е виновен) с полицията?
Мога да ти кажа не един случай, в който Левски да не е наказван адекватно, но не мисля, че за това е темата...
- bigbonusprize
- Контакти:
toffees написа:Бате явно не ми разбра намека ако Г.Дембеле беше наказан адекватно , нямаше да вкара толкова голове съответно можеше да не се класирате и за турнирите тоест нямаше да имате толкова точки без неговите голове , така че смятам че косвено има връзка. капиш
Кое е адекватно наказание бе адвокате? Ставийски в пъти по-тежко провинил се, получи условно. Я не разсъждавай глупости, а пиши по темата...
Последна промяна от bigbonusprize на 31 яну 2012 15:28, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:toffees написа:Бате явно не ми разбра намека ако Г.Дембеле беше наказан адекватно , нямаше да вкара толкова голове съответно можеше да не се класирате и за турнирите тоест нямаше да имате толкова точки без неговите голове , така че смятам че косвено има връзка. капиш
Кое е адекватно наказание бе адвокате? Казийски в пъти по-тежко провинил се, получи условно. Я не разсъждавай глупости, а пиши по темата...
Ставийски, младеж, Ставийски. Защо един път не чуя, в който и да е форум, принципна позиция, а всеки си защитава своята теза.
Защото на повечето ви е така угодно? А знаете ли, цесекари, в момента колко сте смешни?
Няма значение кой от кой отбор е? Гара Дембеле трябваше да си понесе последствията тогава, защото е неразумен, а не заради друго. Но и вие трябваше тогава да го отнесете, но това не стана нали?
Както и журналистите трябваше да го отнесат, защото са драскачи без капка мозък повечето. Аман от глупости!
Последна промяна от daniel875 на 31 яну 2012 15:26, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
SANSIRO7 написа:Първо да уточня, че ме боли щепсела кой и колко е наказан, защото ме интересува предимно моя отбор. Само ако могат червени те момчета да кажат какво биха писали ако това се беше случило с играчи на Левски?
Аз лично щях да направя коментар без да цапам мониторите на другите със слюнка.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Beck's написа:Объркал си рейса пич, тези които мразят са от крайния квартал, аз, както и много други не боли к... за вас, погледни ми профила и виж колко мнения имам във вашия форум. Загледах се на няколко ваши привърженици в профила и бях потресен от броя на коментарите ви в нашите форуми!
Има един отобор който го мразят всички и това е ЦСКА, като те мразят, ставаш по силен !
Ти мислиш ли, че ме интересува вашия форум - тази тема излезе на началната страница на Гонг и затова пиша в нея. Ваш форум? - по скоро място дето се дискутира абревиатурата в гонг - домейна е gong.bg , а не cska.bg?
Идеално, напред армейци
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Браво , нека да играят момчетата , да не се изоставят повече , някои от тях ритат и за националния , какво ще правим ако ги загубим , ще участват в турнирите на Европа , там някои ще ги хареса и ще ги купи , а с парите Титаните пак ще купуват други играчи , тях пак ще ги продадат и така.
Old_death написа:
Jorkorazporko написа:
Обективно погледнато наказанието е напълно адекватно!
Веществото метилхексанамин е дериват който притиска отоците и помага за по - бързото им спадане, до преди 1 години изобщо не е считан за забранено вещество. Метилхексанамин НЕ може да повлияе на физическите характеристики на гутболистите(затова спрете да говорите за зобирани и надрусани футболисти)!
Има доста случай на спортисти уличени с препарата! Най - известния случай на футболист хванат с това вещество е Коло Туре! Беше наказан за шест месеца при положение, че сам е взимал веществото и само той носи пълната отговорност за това! В случая на ЦСКА футболистите не носят никаква вина, затова наказанието би следвало да е минимално! Санкцията за отговорното лице (Мирчо Крайнов) е лишаване от от практически ценз до живот, което е най - тежкото възможно!
Аз напълно разбирам злобата и омразата ви към най - великия български отбор, никой не обича по - силните и по доказалите се от него! Ако писането на глупости по форумите ви разтоварва, и прави битието ви по - малко сиво, правете го на гърба на ЦСКА!
Прочетох 8 страници глупости,за да видя най-после едно адекватно и реалистично мнение.Напълно го подкрепям.
Въпрос: Когато спортистите ги хванат с допинг и ги накажат за две години, защо после не им отменят наказанието? Нали докторът им дава лекарството без тяхното знание, или то се създава само от организма им? Какво е виновна една Ива Пранджева, че така и не я допуснаха до олимпиада?
За последен път питам:Някой прави ли разлика между дрога(наркотици),допинг и хранителни добавки?Ясна ми е позицията на сините "фенове".Тях нищо по малко от изхвърляне на ЦСКА от футбола няма да ги задоволи.Пранджева с какво беше хваната?С допинг или хранителни добавки.До колкото имам спомени при нея случая бе с допинг.Някой тук иска за несъзнателна употреба на хранителни добавки да се получи наказание за употреба на допинг,както беше с Марадона.Той какво наказание отнесе,когато го хваната на Световното в САЩ за употреба на кокаин?На всичкото от горе при него бе рецидив,защото и преди това бе хващан.
През 1991 г. е отстранен от игра за 15 мача, след като е хванат в употреба на допинг. През 1994 г. е хванат с ефедрин по време на Световното първенство в САЩ.
Пранджева се състезава и на Лятната олимпиада през 1996 г. в Атланта, но се проваля на тест за допинг, поради което е и отстранена
Последна промяна от Old_death на 31 яну 2012 15:38, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Да се изкажат химиците но за мен :
1. Метилхексамин е ясно че не е с тежеста на Кленбутерол,Нандролон и др. препарати.Разрових се малко и 2 -та случая които намерих за известни спортисти хванати с метилхексамин са Колко Туре и чешкият тенисист Иво Минар който е уличен по време на купа Дейвис . Наказанията и на 2-та са по 8 месеца и според мен от комисията в БОК просто трябваше да препишат и да наложат същото наказание . Наказание за 2 г. за метилхексамин може би е много но не се наемам да коментирам защото в някой спорт може и да има и 2 годишно наказание !!!
2. Това че лекарят е поел вината по никакъв начин не трябва да намалява наказанието на спортистите !!!
Пак се повтарям че съм от ЦСКА но наказанието за мен трябваше да е 6/8 месеца (което е абсолютно едно и също защото след 6 месеца сезона ще е свършил а до новите мачове ще са минали и 8 месеца ).
Това е моето мнение може и да бъркам но така мисля .
1. Метилхексамин е ясно че не е с тежеста на Кленбутерол,Нандролон и др. препарати.Разрових се малко и 2 -та случая които намерих за известни спортисти хванати с метилхексамин са Колко Туре и чешкият тенисист Иво Минар който е уличен по време на купа Дейвис . Наказанията и на 2-та са по 8 месеца и според мен от комисията в БОК просто трябваше да препишат и да наложат същото наказание . Наказание за 2 г. за метилхексамин може би е много но не се наемам да коментирам защото в някой спорт може и да има и 2 годишно наказание !!!
2. Това че лекарят е поел вината по никакъв начин не трябва да намалява наказанието на спортистите !!!
Пак се повтарям че съм от ЦСКА но наказанието за мен трябваше да е 6/8 месеца (което е абсолютно едно и също защото след 6 месеца сезона ще е свършил а до новите мачове ще са минали и 8 месеца ).
Това е моето мнение може и да бъркам но така мисля .