Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ето официалното решение на БОК за допингираните от ЦСКА
Какво сте се разсвирепяли тук всички ,които чакат издънка от ЦСКА ,защото само така имате някакви шансове за по-добро класиране.Само че този случай няма нищо общо с тези които всички вие цитирате ,защото невинността на момчетата е ДОКАЗАНА ,само че от БОК няма да ви уведомят за това.Така че и да се съдерете от рев --никой няма да ви чуе ,а и не е необходимо. Всички правите какво ли не за да съсипете клуба ,но той става все по-силен от това ---така че --треперете нещастници. Саботажите ви не минаха ,но само показаха истинското лице на някои крещящи за справедливост ,а всъщност действащи подмолно лица.
fen0212 написа:Какво сте се разсвирепяли тук всички ,които чакат издънка от ЦСКА ,защото само така имате някакви шансове за по-добро класиране.Само че този случай няма нищо общо с тези които всички вие цитирате ,защото невинността на момчетата е ДОКАЗАНА ,само че от БОК няма да ви уведомят за това.Така че и да се съдерете от рев --никой няма да ви чуе ,а и не е необходимо. Всички правите какво ли не за да съсипете клуба ,но той става все по-силен от това ---така че --треперете нещастници. Саботажите ви не минаха ,но само показаха истинското лице на някои крещящи за справедливост ,а всъщност действащи подмолно лица.
Я обясни по-подробно това за ДОКАЗАНАТА невинност, дето за нея знаели БОК и ти, пък ние не знаем...
fen0212 написа:Какво сте се разсвирепяли тук всички ,които чакат издънка от ЦСКА ,защото само така имате някакви шансове за по-добро класиране.
Недей, че тука ги удари по слабото място.

dimo95bs написа: естествено, че ако играч вземе сам, на своя глава забранени стимуланти съзнателно - две години не му мърдат - мисля, че това е извън съмнение, така че не ставайте смешни, драги приятели от Подуяне.
Значи ако го направи самостоятелно - гори, ако е клубна политика парична санкция на собствениците?
Като Левскар (като Баща ми и дядо ми всичките родени в София) съм изключително доволен от вида и размера на наказанието: с тази политика (допинг, спорни трансфери, задължения т.н.) този клуб скоро ще остане без истински привърженици. Ще останат само онези дето мразят "другия" отбор.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: По 3 месеца наказание за играчите на ЦСКА
pesho_1913 написа:Не трябва ли наказанието да започне от първия кръг след подновяването на сезона? Така се очертава, че те 1 месец няма да играят.
Петърчо, те не са тренирали с отбора от месец и нещо ти искаш още? Ха-ха...разбирам, че ви е мъка, че пролетта ще ви шием и вас и ония другите със 15 милионните трансфери.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Браво! Сега остава от БФС да го кажат ясно - "Взимайте допинг! Няма да ви накажем!"
В цял свят взимат това нещо, но там поне шест месеца ги наказват, когато ги хванат. Малките естествено го отнасят до две години, че и даже доживот.
У нас обаче няма как да стане, защото щяла да се обърка работата. Ей, Богу!
В цял свят взимат това нещо, но там поне шест месеца ги наказват, когато ги хванат. Малките естествено го отнасят до две години, че и даже доживот.
У нас обаче няма как да стане, защото щяла да се обърка работата. Ей, Богу!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- blue magic
- Контакти:
Поведението на повечето фенове в червено показва, че моралът и ценностите на публиката от сектор Г не се различава особено от тези на любимия им отбор. Да наричаш играчи, употребили допинг "невинни" не е израз на обикновен наивитет. Това е израз на ограничеността на хора, за които думи като феърплей, морал и ценности са безкрайно абстрактни понятия.
Ние не ревем, не плачем, не страдаме. Ние призоваваме за справедливост. Не един и два пъти ви се е разминавало. На път сте да избегнете правосъдието от поредното ви престъпление към спорта. Но не забравяйте, че на този свят рано или късно всеки получава възмездие.
Ние не ревем, не плачем, не страдаме. Ние призоваваме за справедливост. Не един и два пъти ви се е разминавало. На път сте да избегнете правосъдието от поредното ви престъпление към спорта. Но не забравяйте, че на този свят рано или късно всеки получава възмездие.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
rudy написа:dimo95bs написа: естествено, че ако играч вземе сам, на своя глава забранени стимуланти съзнателно - две години не му мърдат - мисля, че това е извън съмнение, така че не ставайте смешни, драги приятели от Подуяне.
Значи ако го направи самостоятелно - гори, ако е клубна политика парична санкция на собствениците?
Като Левскар (като Баща ми и дядо ми всичките родени в София) съм изключително доволен от вида и размера на наказанието: с тази политика (допинг, спорни трансфери, задължения т.н.) този клуб скоро ще остане без истински привърженици. Ще останат само онези дето мразят "другия" отбор.
Объркал си рейса пич, тези които мразят са от крайния квартал, аз, както и много други не боли к... за вас, погледни ми профила и виж колко мнения имам във вашия форум. Загледах се на няколко ваши привърженици в профила и бях потресен от броя на коментарите ви в нашите форуми!
Има един отобор който го мразят всички и това е ЦСКА, като те мразят, ставаш по силен !
Ха, ха...или както казва един популярен телевизионен герой " Е га си кефа" . Безценно е да гледаш щатните моралисти на форума как се вихрят и как "искрено" се възмущават. След като една седмица четохме какви ли не мнения от самоуки адвокати по трудово право, сега е ред на "специалистите по антидопингови наказания" да си избиват комплексите из форума.
Още преди един месец беше казано, че световната практика на МОК при употреба на непозволени хранителни добавки е наказание между три и шест месеца. Днес обаче има много учудени, един даже плаши БОК с ФИФА...Безценно...
Господа "моралисти," ето две задачи за "домашно", има ли разлика между марихуана и кокаин, след като и двете нещица са забранени за производство и разпространение в България?
А има ли разлика между непозволени хранителни добавки и кръвен допинг?
Още преди един месец беше казано, че световната практика на МОК при употреба на непозволени хранителни добавки е наказание между три и шест месеца. Днес обаче има много учудени, един даже плаши БОК с ФИФА...Безценно...

Господа "моралисти," ето две задачи за "домашно", има ли разлика между марихуана и кокаин, след като и двете нещица са забранени за производство и разпространение в България?
А има ли разлика между непозволени хранителни добавки и кръвен допинг?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Първо да уточня, че ме боли щепсела кой и колко е наказан, защото ме интересува предимно моя отбор. Само ако могат червени те момчета да кажат какво биха писали ако това се беше случило с играчи на Левски?