vandrio написа:Къде забравяте Лъчо Балтанов, според мен в него също има много хляб и може да се справи![]()
Ако не се лъжа е контузен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vandrio написа:Къде забравяте Лъчо Балтанов, според мен в него също има много хляб и може да се справи![]()
toni petrov написа:Ръководството на сините е поканило четири атрактивни момичета с прелестни форми,които ще повдигат блузки,а формите им ще бъдат прикрити само звездички символизиращи Шампионската лига,разбра ..Именно по-този начин синьото ръководство редом до ниските цени смята да вдигне посещаемостта,адреаналина и доброто настроение по трибуните на Герена научи портала за спорт и лайф.
KingForadayy написа:Аэ мога да го эаместя , аэ съм тип футболист Балъков , само незнам дали Батков може да извади толкова пари , че да си го позволи.
toni petrov написа:Ръководството на сините е поканило четири атрактивни момичета с прелестни форми,които ще повдигат блузки,а формите им ще бъдат прикрити само звездички символизиращи Шампионската лига,разбра ..Именно по-този начин синьото ръководство редом до ниските цени смята да вдигне посещаемостта,адреаналина и доброто настроение по трибуните на Герена научи портала за спорт и лайф.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
ЕМИЛ написа:emarkon написа:по-голяма тъпня одавна не бях виждал
Няма и да видиш ,защото това е написано от Тони Петров.Човекът известен в този форум с това ,че винаги пише неистини и си рекламира сайта
ЕМИЛ написа:KingForadayy написа:Аэ мога да го эаместя , аэ съм тип футболист Балъков , само незнам дали Батков може да извади толкова пари , че да си го позволи.
Защо не се предложиш на любимият си отбор?И без това вие едва връзвате играта.След като си като Балъков си идеален за цска
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта