Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот woolves » 31 яну 2012 11:23

Фен съм на Уулвс от поне 30 год, искрено се надявам да запазят елитния си статут! В същото време Ливърпул е най ВЕЛИКИЯ английски клуб и след Уулвс симпатизирам на него! Десетки, даже стотици са спомените свързане с гиганските му постижения, за съжаление по скоро от моята младост, 80 години на 20 век, е разбира се и ИСТАНБУЛ и други избухвания! Желая ви отново да застанете там където ви е публиката НА ВЪРХА!!! Питам тези от вас които искат да дадат мнение, ще оцелее ли Уулвс ?
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 31 яну 2012 11:26

woolves написа:Фен съм на Уулвс от поне 30 год, искрено се надявам да запазят елитния си статут! В същото време Ливърпул е най ВЕЛИКИЯ английски клуб и след Уулвс симпатизирам на него! Десетки, даже стотици са спомените свързане с гиганските му постижения, за съжаление по скоро от моята младост, 80 години на 20 век, е разбира се и ИСТАНБУЛ и други избухвания! Желая ви отново да застанете там където ви е публиката НА ВЪРХА!!! Питам тези от вас които искат да дадат мнение, ще оцелее ли Уулвс ?

Благодарим ;) Аз искрено се надявам да оцелеете - безкрайно симпатичен отбор са ми "Уулвс". Мисля, че имате всички шансове това да се случи. Все пак се надявам печеленето на точки от Уулвс да започне от следващия кръг ;) Имам някакво предчувствие обаче, че днес ще спечелите поне една ...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 31 яну 2012 11:45

Уулвс са от отборите, които винаги са носили в себе си някакъв особен чар. Силно стискам палци да оцелеят и догодина да са на мястото на Стоук поне. За мача - сърцето иска победа, разумът казва хикс. Прогнозата ми е 1:1. Хубавото е, че ако не се лъжа, с този мач изтича наказанието на Суарез и ще може да играе в убийствената серия, която ни предстои. Четвърти няма да станем, но дано поне сме арбитър за титлата и не позволим на гяволетата да станат шампиони.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 31 яну 2012 12:05

пак ще се надяваме някоя топка да тупне на главата на Керъл и случайно да се отклони към който трябва.... с тактиката от мача с мю не съм много обнадежден... 0-1 :roll: :?:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 яну 2012 12:11

woolves написа:Фен съм на Уулвс от поне 30 год, искрено се надявам да запазят елитния си статут! В същото време Ливърпул е най ВЕЛИКИЯ английски клуб и след Уулвс симпатизирам на него! Десетки, даже стотици са спомените свързане с гиганските му постижения, за съжаление по скоро от моята младост, 80 години на 20 век, е разбира се и ИСТАНБУЛ и други избухвания! Желая ви отново да застанете там където ви е публиката НА ВЪРХА!!! Питам тези от вас които искат да дадат мнение, ще оцелее ли Уулвс ?

Благодаря първо за милите думи по адрес на най-великия футболен клуб в Англия :) Относно Уулвс мисля, че Маккарти се е изчерпал. Даде каквото можа, но Уулвс всяка година тъпчат на едно място, да не кажа даже деградират. На една точка са от спасителния бряг, нищо фатално не се е случило, не сте били в зоната на изпадащите по време на коледно-новогодишния цикъл, така че не е станало нещо кой знае какво. Днес обаче както и аз прогнозирах победата в мача ще вземе точно Уулвс, защото Ливърпул игра за 7 дни два тежки мача и може да има умора в тях днес, а както се дъним срещу по-малките отбори, нещата натам отиват. Обаче за мен Мик Маккарти трябва да бъде уволнен. Ако това стане и случите на мениджър, ще завършите 15-ти в крайното класиране, така поне аз ги виждам нещата. Ако ли не, както миналата година ще сте замесени в битката за оцеляване с Маккарти и в последния ден ако оцелеете, ще сте 17-ти с точка повече от останалите или само с голова разлика както миналата година. Все пак и на мен Уулвс са ми безкрайно симпатичен отбор и им пожелавам да започнат да печелят точки колкото се може по-скоро. Е, днес имате реален шанс да започнете да печелите точки :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 31 яну 2012 13:02

Само болен бизнесмен би уволнил най-успешния мениджър на клуба за последните 30 г. Стив Морган не е такъв.
Маккарти си има доста кусури, но все пак съм убеден, че е точния човек.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 31 яну 2012 14:25

_95 го каза ама нека и аз да се изкажа. Маккартни даде каквото можа за Уулвс,но трябваше да бъде уволнен още след изкачването им в ВЛ. Този човек няма как да е правилният за този отбор. Футболистите им с нищо не отстъпват с осталите в долната половина на таблицата. Отбора има бъдеще,а и явно има пари щом почти всяка година се подобрява рекордната им покупка ;) Ако го махнат Макартни ще съм изключително радостен за този отбор. Искрено се надявам да оцелеят и не на 17 място а там където са Стоук в момента(може и малко по назад :) ) Дано оцелеят и започнат да печелят точки..... от следващия кръг разбира се ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 31 яну 2012 14:41

Или 1:0, или 0:0 са най-вероятните резултати от тоя мач

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 31 яну 2012 14:50

Популярно мнение сред феновете на Уулвс. Да си тръгне MM и да дойде... кой? Клубът има пари, защото харчи разумно, а голяма заслуга за това има именно Маккарти. И не, рекордната покупка все още е Флечър (неколкократно беше обявено, че за Роджър Джонсън са дадени далеч по-малко пари).

Върни се в “Ливърпул”