Стая за хвалби, оплаквания и надежди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Тони Шумахер
- Контакти:
Re: Стая за хвалби, оплаквания и надежди.
Оплакване : В София е кучи студ 
Bartolomej написа:Искам си Акаунта написа:Хвалба - запознах се с Ел Греко ... не се сбихме![]()
Оплакване - нещо взехте много да ме питате за фризьорката
абе акаунт , кой дефакто беше ти на срещата , че не те видях
Конан беше до Чиликов...Дияне. Защо не се обади ? Видях Божо за момент, но в суматохата, когато всички си тръгваха останахме с Миро, Тошко, Коцето, Дечо и Владо на разбор. След това пък не усетих как и защо се озовахме всичките в пакет вън на студа. Говорихме си около 20 минути, станахме "ледени висулки" и си разотидохме...Та в тази връзка:
Оплакване: Вчера "атрибутите" ми станаха на стафиди от студ.
Оплакване 1: Трудно възвърнаха "технологичните" си размери.( не съм и точно сигурен дали въобще ги върнаха)
Хвалба: Сутринта се чувствах по-добре.
Хвалба 1: Студа вече ми е безразличен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
Конан беше до Чиликов...Дияне. Защо не се обади ? Видях Божо за момент, но в суматохата, когато всички си тръгваха останахме с Миро, Тошко, Коцето, Дечо и Владо на разбор. След това пък не усетих как и защо се озовахме всичките в пакет вън на студа. Говорихме си около 20 минути, станахме "ледени висулки" и си разотидохме...
Аха , абе много позната физиономия ми са стори Акаунта , но не знам от де . Иначе като свърши клюкарника и с Божо си тръгнахме , защото вече не ми се седеше в бара
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Оплакване: Много пошла зима се очертава. Скоро няма и да свърши.
Оплакване 1: Тези язовири, които вече убиват и хора в България са поредното безумие и безхаберие в милата ни татковина. В тази връзка съм притеснен, както от евентуалните си служебни кахъри, така също и от факта, че язовир Камчия се намира на 15 км.заплашително над семейната ни лятна къща. И с риск да всявам излишна паника ще кажа, че и той прилива, а стените му в този момент пращят , като на великденско яре кокалите. Видях го. С тази разлика, че ако се случи с Камчия същото, както с яз. Иваново чак и в "Станбула града голяма" ще ги опръска, а всичко под него ще бъде пометено, като мъхче от прахосмукачка Циклон.
Хвалба: Бях заложил, че маите не грешат.
Оплакване 1: Тези язовири, които вече убиват и хора в България са поредното безумие и безхаберие в милата ни татковина. В тази връзка съм притеснен, както от евентуалните си служебни кахъри, така също и от факта, че язовир Камчия се намира на 15 км.заплашително над семейната ни лятна къща. И с риск да всявам излишна паника ще кажа, че и той прилива, а стените му в този момент пращят , като на великденско яре кокалите. Видях го. С тази разлика, че ако се случи с Камчия същото, както с яз. Иваново чак и в "Станбула града голяма" ще ги опръска, а всичко под него ще бъде пометено, като мъхче от прахосмукачка Циклон.
Хвалба: Бях заложил, че маите не грешат.
Надежда : Нямам!
Нейчо, какво ще стане, ако Камчията прелее?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Стая за хвалби, оплаквания и надежди.
Bourgas написа:Надежда : Нямам!
Тя и сега прелива, но си има преливник, който пълни река Луда Камчия и произходните и. Част от водите се използват в скоро изградения Мини ВЕЦ там.
Преливника не е опасен Тоше. Опасно е, ако се скъса стена ( много малко вероятно е ). Огромния воден поток ( над 240 000 000 м3)ще се "впусне" неозаптен. Като се има предвид сравнително високото надморско равнище на язовира ( около 500 метра) и нашето ( на Бургас) морско равнище и всички населени места под него - Карнобат, Айтос, Бургас добиваш представа за случката при срещата ни с водата. Т.е случката ще е само наша - не на водата.
И се сещам за един виц.
Качил се неопитен пилот в пасажерски самолет да се учи от опитен ас. На ас-а му прилошало и
казал на новобранеца: "Давай синко, управлявай самолета смело".
"Но аз не мога. Не знам дали ще мога да приземя машината" - пребледнял новобранеца.
Опитния летец му отговорил в задавен стон:
"НЕма се плашиш. Смел бъди. Никога не е оставал самолет в небето"
Разказваме си вицове тука,а положението в страната е ужасно!!
Оплакване 1:Кофти време хвана пак!
Оплакване 2: Девиан беше писал за затишието в Черноморец!!Това ме тревожи!!
Хвалба : По БТВ даваха новия нападател дошъл на проби!!! Изглежда мощен!Дано го хареса Херо и да му харесат кинтите!Ше мачкаме ЦСКА-то!!!
Надежда : Дано Нейчо загуби залога за маите!!
Оплакване 1:Кофти време хвана пак!
Оплакване 2: Девиан беше писал за затишието в Черноморец!!Това ме тревожи!!
Хвалба : По БТВ даваха новия нападател дошъл на проби!!! Изглежда мощен!Дано го хареса Херо и да му харесат кинтите!Ше мачкаме ЦСКА-то!!!
Надежда : Дано Нейчо загуби залога за маите!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Разказваме си вицове тука,а положението в страната е ужасно!!
Данчо - тъй и тъй страдаме - нека бъде с усмивка. С плач ставаме трагични. Нещо, като трагични страдалци...Не ща.
ntodorov написа:Разказваме си вицове тука,а положението в страната е ужасно!!
Данчо - тъй и тъй страдаме - нека бъде с усмивка. С плач ставаме трагични. Нещо, като трагични страдалци...Не ща.
А ма естествено!!Пошегувах се просто!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
ntodorov написа:Разказваме си вицове тука,а положението в страната е ужасно!!
Шишо Бакшишо, ти ли си, че не те познах?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта