favaca8888 написа:никола саркози написа:Наистина превъзходен материал. Локомотив на локомотивците. Сега плюенето и разединението не са на дневен ред. Надявам се, че и по-крайните привърженици ще са съгласни с това.
Sarkozi,
не ми се стартира епизод от сериал/драмата.....само искам да отбележа, че плюенето и разединението никога не са и няма да бъдат приоритет на т.нар. от теб "по-крайни привърженици"
На мен не ми се стартира никаква драма, аз каквото съм имал да кажа, съм го казал. Знаеш ми мнението.
Но пак не четеш какво пиша. Казах, че не трябва да се нападаме сами себе си, независимо кой какви възгледи има. Но пак някво избиване на комплекси, наистина не знам защо.
От мен лоша дума повече няма да чуете, поне на този етап. Смятам, че с това обединение в отбора и любовта на тези момчета към Локомотив, ако ние привържениците тръгнем да се дърлим ще е най-лошото нещо за отбора, което можем да направим. Ще съсипем малкото, което в момента го крепи тоя отбор. За това стига! Всеки един от нас обича Локомотив по свой си начин.