Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2012 23:56

Bourgas написа:Е, аз ходих в Ловея, без пари. А фрзьорката... Къде казваш е тя? :)

Ми ... как да ти кажа. В Бургас е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 31 яну 2012 00:11

Bourgas написа:
Искам си Акаунта написа:
gardimarin написа:Burgas спомена но аз пак да питам Мехди Гюзауи ли е футболиста за когото са казали че е подписал?

Не е подписал , но Херо го е харесал и са му направили оферта . Шанса да подпише е голям . За последния който дойде - камерунеца Бекаменга си говорих с Чиликов ... шанса да подпише е много малък . Каза че лятото са искали един нападател който обаче е отказал с мотива , че иска да играе в по-силно първенство . не е успял да си намери отбор в такова и има голяма вероятност сега да го привлекат .

Ми кажи какво си говорихте с Чилика, че аз слушах Херо :)

За камерунеца - че е много добър и че ако се съгласи ще е трансферен удар . Но не е оптимист - класата на играча е доста над родното първенство . В Португалия следят доста играчи , можем да си позволим заплатите им , но няма пари за трансфери . За Венци Христов - че е дръпнал много , но не му се получава като излезе на терена . Смята , че чак наесен ще си проличи , че е класен играч . За Мечо Телкийски - че са рискували с него с оглед на факта че не е играл . Но пък той ще е до лятото ... освен ако не направи някои феноменални мачове . За другия нападател писах . Лусиано почти сигурно няма да го вземат . Имат предвид няколко нападателя , тип Анисе . Друг типичен като Преслав по всяка вероятност няма да се взема . Другото беше малко , но няма да е коректно да го казвам .

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 31 яну 2012 01:07

subzero написа:
gardimarin написа:
subzero написа:Ти що толкоз рядко се появяваш? Заповядай по-редовно!А и пичовете се виждат често лайф!Аз мноооого рядко! ;)

:) Ами от известно време не съм в Бургас и все по рядко и за по кратко се прибирам и почти нямам възможност да следя редовно какво се случва разчитам изцяло на вас момчета за инфо от такива срещи като днешната ;) поздрави на всички

Ама ако си дойдеш за много,да са обадиш!!

Разбира се ще ми бъде приятно ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 08:54

Ми кажи какво си говорихте с Чилика, че аз слушах Херо

Toше, а аз понеже бях между двама ви станах разнослух. Чудех се Чиликов ли да слушам, Херо ли ? И накрая чух тук таме и от двамата.
ПС: Направи ли ви впечатление как се отпуснаха, когато Киряков си тръгна ? Не, че се бяха вцепенили с него, но определено се предразположиха за разговори относно пикантни факти с конфиденциално бъдеще.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2012 08:56

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Е, аз ходих в Ловея, без пари. А фрзьорката... Къде казваш е тя? :)

Ми ... как да ти кажа. В Бургас е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Миро...ГолЕма напаст са тия двамата. Фризьорката, та фризьорката. И залъка от устата ще ти вземат.
[offtopic]И все пак. Къде казваш е тази фризьорка ? :?[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 яну 2012 11:18

Киряков каза, че Събев е тука и се интересува от казуса с Анисе, питах го дали подкрепя ръководството да държи фронта докрай - каза да, с нас е. Каза, че ще държим докрай за наказания за ЦСКА. На въпроса имало ли е обажданки от ръководни фактори в БФС и споменавано ли е за поети ангажименти от министри, Киряков каза уклончиво: разберете, че ЦСКА има голямо лоби.........Ние нямаме тяхните купи и титли, и това е нормално да имат по-голямо лоби. Каза борба докрай и това е. Между другото казаха, че се опитват да си изразяват навсякъде тезата във всички медии, но каза че доста медиен чадър е имало и в няколко телевизии не са го излъчили. Херо говори много за подготовката, за футболистите, за лечението. Беше много интересно, аз съм доволен много. Благодаря на всички момчета от форума, някои от които болни и пропуснаха рождените дни на родители си. Мерси много, момчета. Беше ми много приятно отново с вас на форум лайв......Айде бегам, че имам работа
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 31 яну 2012 11:21

Аааа, да Херо каза, че все още гоним 3ката. Каза, че новите, ако разкрият потенциала си, може и да надминат напусналите. Каза, че няма никакво намерение да напуска клуба, каза че единствения начин е от Черноморец да го изгонят, което Киряков каза, че е невъзможно.......АМи това е, май, ама аз съм много късопаметен........А, взел съм 3 снимки, Георги Младенов е мнооооооого зает в момента, успял е да ми даде само 3 снимки, колкото да ми замаже очите, но каза, че като има повечко време, ще навакса, шефа им бил тука и ги гърчел деноношно. Чужденец, какво да го правиш. Нали сме роби тука....Трябва да мина през някой със скенер и ще ги постна тука,.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2012 12:33

Помислете, наказаха друсаните за 3 месеца до март :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Какво ли ще им бъде решението за Анисе и Платини на БФС. Оставям ви да познаете... Егати срама, честно!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 яну 2012 12:35

То е решение на БОК, но всичко е навързано...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 яну 2012 13:20

Аз ко съм треньор на отбор в А група, ще назобам яко всички за последните 3-4 кръга.След това намирам един бушон дет да обере пешкира и готово , чисти ръце :)
Така или иначе до началото на следващия шампионат ще им мине наказанието :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”