Bourgas написа:Е, аз ходих в Ловея, без пари. А фрзьорката... Къде казваш е тя?
Ми ... как да ти кажа. В Бургас е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Е, аз ходих в Ловея, без пари. А фрзьорката... Къде казваш е тя?
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:gardimarin написа:Burgas спомена но аз пак да питам Мехди Гюзауи ли е футболиста за когото са казали че е подписал?
Не е подписал , но Херо го е харесал и са му направили оферта . Шанса да подпише е голям . За последния който дойде - камерунеца Бекаменга си говорих с Чиликов ... шанса да подпише е много малък . Каза че лятото са искали един нападател който обаче е отказал с мотива , че иска да играе в по-силно първенство . не е успял да си намери отбор в такова и има голяма вероятност сега да го привлекат .
Ми кажи какво си говорихте с Чилика, че аз слушах Херо
subzero написа:gardimarin написа:subzero написа:Ти що толкоз рядко се появяваш? Заповядай по-редовно!А и пичовете се виждат често лайф!Аз мноооого рядко!Ами от известно време не съм в Бургас и все по рядко и за по кратко се прибирам и почти нямам възможност да следя редовно какво се случва разчитам изцяло на вас момчета за инфо от такива срещи като днешната
поздрави на всички
Ама ако си дойдеш за много,да са обадиш!!
Ми кажи какво си говорихте с Чилика, че аз слушах Херо
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Е, аз ходих в Ловея, без пари. А фрзьорката... Къде казваш е тя?
Ми ... как да ти кажа. В Бургас е![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта