Историята на Македония - между лъжата и истината!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Историята на Македония - между лъжата и истината!
Те гърците и шиптърите ще си смачкат отвсякъде. Скоро всички ще се разбягат към истинска им родина - България.
Сафонке явно не схващаш ! Темата е за филми и коментираме какво има във филма,а не за тюрки и македонии
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Сафроне, колко пъти трябва да те попитам - ти шизофреник ли си
В едни теми пишеш от името на българин, в други - от името на македонец. Така ти косвено признаваш, че македонци всъщност няма и те също са си българи
Хубаво е, че си прогледнал най-после 
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 30 яну 2012 23:31, променено общо 1 път.

Четох някъде /може би и в този форум да беше/ едно изказване на македонец за ситуацията на Балканите и мисленето на жителите на исконната българска територия Македония, което гласеше: "Когато албанския к.р ни е дълече от г.за, българите са татари и варвари, а когато албанския к.р ни достигне, българите са братя". Мисля, че това казва много, много истини.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
saffron написа:Alexx написа:Сафоне искам да коментираш филма ! Нищо друго ! Да коментираш дейсвията на македонските власти.
вие всяка седмица правите филми за македония... а миналата седмица дори направихте 2 филма...![]()
та искам да гледаш първия дето го даваха по канал1 в рубриката "в кадър" ... в този филм цялата македонска власт не спираше да хвали позициите на България по мн въпроси... цялата македонска власт изказа благодарност на България по същите тея въпроси!!.... само ,че отсреща пак насаждане на омраза.. македонците били такива или онакива... е нема удисване... ... мн странно защо нито един македонец не се интересува от това , което се случва в България ?
Я пак? Кой насажда омразата? Нима не сте вие тези с "бугари-татари", нима не сте вие тези с "анти-бугарската мисия на Кирил и Методой", нима не бяха ваши "хулиганите" от Вардар, които нападнаха българи на поклонението на Мара Бунева и оскверниха паметника? За филма "Трето полувреме" финансиран от правителството ви да ви напомням ли? За "бугарските окупатори", които били толкова лоши, че строили училища в "окупирана" Вардарска Македония. Кой насажда омраза? И е съвсем нормално да има реакция от наша страна. Нали знаеш- "Каквото повикало, такова се обадило".
П.П. На една контрола в Скопие момчетата от ЦСКА хубаво понапляскаха "големите хулигани" от Вардар, които иначе са много велики срещу обикновени хора. Но явно ви е малко. Явно трябва да го ядете от две страни- от албанците от запад и от нас- от изток, за да ви дойде акъла.
[center]
[/center]
[/center]Re: Историята на Македония - между лъжата и истината!
Аз не знам македонците толкова ли са тъпи, че да ни наричат татари ? Остъй, че не приличаме на татари. Татарите се появяват към 10 век,а ние сме много по-стар народ от тях. Няма как да сме татари...
"Железният" довод явно им е, че в сегашната република Татарстан има хора, които твърдят, че са потомци на прабългарите. Дори и да са, това означава ли, че тези хора са татари? На една територия може да живеят много общности с различен произход.
[center]
[/center]
[/center]Re: Историята на Македония - между лъжата и истината!
Viktor4o_Rs написа:Сафроне, колко пъти трябва да те попитам - ти шизофреник ли си![]()
![]()
В едни теми пишеш от името на българин, в други - от името на македонец. Така ти косвено признаваш, че македонци всъщност няма и те също са си българи
![]()
![]()
Хубаво е, че си прогледнал най-после
тоя па до кви заключения стигнал
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Blagoy написа:
Я пак? Кой насажда омразата? Нима не сте вие тези с "бугари-татари", нима не сте вие тези с "анти-бугарската мисия на Кирил и Методой", нима не бяха ваши "хулиганите" от Вардар, които нападнаха българи на поклонението на Мара Бунева и оскверниха паметника? За филма "Трето полувреме" финансиран от правителството ви да ви напомням ли? За "бугарските окупатори", които били толкова лоши, че строили училища в "окупирана" Вардарска Македония. Кой насажда омраза? И е съвсем нормално да има реакция от наша страна. Нали знаеш- "Каквото повикало, такова се обадило".
П.П. На една контрола в Скопие момчетата от ЦСКА хубаво понапляскаха "големите хулигани" от Вардар, които иначе са много велики срещу обикновени хора. Но явно ви е малко. Явно трябва да го ядете от две страни- от албанците от запад и от нас- от изток, за да ви дойде акъла.
ти пък.. нима не сте вие тези дето казвате ,че българите идват от земите на днешен татарстан ??? ммм??????
антибугарската мисия на кирил и методии изречена то дърт лунатик и умишлено поставена в тоя смотан филм с цел да остави впечатление у повечето малоумни хора ,че всеки един македонец мисли така не ти е достатъчен аргументмент че има антибугарска пропаганда!! ... антибугарската пропаганда е във филмите на самите българи , които ги правят! отвори си малко тея очи и виж ,че това , което аз казвам е факт!
бугарите окупатори ... е и ? защо не ?? ... когато русия освобождава България .. русия дава независимост на България и се изтегля... къв е бил проблема на руснаците да построят училища.. но България да остане под тяхно командване.. ? как би се възприело това?? при все ,че руснаците след като дават свобода на българия се омитат от тея земи в България все пак доста хора са ги намразили.. за това по онова време е имало и русофоби !
единствено за мара бунева си прав.. да имаше провокация.. но тя беше в отговор на това , което се случи на гроба на Яне Сандански.. когато активисти на вмро пребиха некви дърти омовци, които съвсем културно отдаваха почести на героя !
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Е как пък всички други народи са се омесили,само македонците не са,че и на всичко отгоре били потомци на каквото им дойде на акъла
А най-смешното е как някакъв пъпчасал пубер,ръсещ пърхот из форума,роден в България,с български паспорт,с някакъв си ник твърди как бил наследник на някакво си племе от преди 1 000 години

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване