Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот levskarinvt » 02 авг 2009 14:32

zlatan написа:каквото и да стане ЛЕВСКИ задължително трябва да търси И ДА КУПИ ОПОРЕН ХАЛФ,някой ако може да ми каже как стоят нещата с картотеките след 3кръг да казвам след 3ти кръг защото момчетата са длъжни да го преминат.А ХАЛФА Е ЗАДЪЛЖЕН ДА СЕ ВЗЕМЕ.

Да трябва.Аз лично ще съм доволен ако вземем Ричи.Дано!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Amkar Perm 2 - 0 Kriliya Sovietov

Мнениеот pas » 02 авг 2009 14:33

Victor Apostolov написа:Amkar Perm 2 - 0 Kriliya Sovietov
Голове
Martin Kushev (дуз) - 20'
Jean Carlos Sales Bemvindo - 89'

БРАВО НА "БЪЛГАРСКИЯ" АМКАР!!! ОЩЕ МЕ Е ЯД, ЧЕ ИЗПУСНАХМЕ ЖЕАН КАРЛОС :( ДНЕС ИГРА МНОГО-ДОБРЕ! БРАВО!

Много интересна е употребата на латиница в български форум по тема за руски мач.

Изглежда ми също толкова неадекватно, колкото изписването върху фланелките имената на футболистите на латиница при някои от отборите в "Б" група, при положение, че даже е забранено да играят чужденци извън ЕС, а публиката е основно хора на средна възраст, които знаят само български.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот levskarinvt » 02 авг 2009 14:35

Колкото и да е тежка ситуацията си има и някакви добри страни.Сега поне драстично намаляват шансовете Тасевски да бъде продаден.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Как е Гаджев?

Мнениеот levskarinvt » 02 авг 2009 14:37

А най-песимистични са аут за 9 месеца,което и май ще стане за жалост :x

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Време е Батков да привика Асус или Симонович!

Мнениеот forzajuve » 02 авг 2009 14:39

За мен те са най добрия избор да заменят Владо,а и те са свободни в момента и нетрябва да се забравя,че и двамата искат с голямо желание да играят в Левски,особено Симонович.Ясно е,че сега кинти няма да се дават поне за без пари двамата биха свършили доста работа в средата на терена.Трябва да се реагира бързо,за да не стане късно,като със Ортега на пожар.А и Симонович е доста познат на Достанич и ще е лесно да се впише в неговата схема.След като кривия го изпуснахме,нетрябва да се случва и със тези двамата.И стига със оправданията,че са на възраст.Има можещи и неможещи.И двамата в случея го могат.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Достанич:-Нямам морално право....

Мнениеот rhaegar » 02 авг 2009 14:40

brossy написа:
wiseman написа:Радко Достанич не присъства на награждаването за спечелената суперкупа! Обясни че други имали заслуги за класирането за този трофей! Бих искал да го поздравя за това! Човека има чест и достойнство! Нека го подкрепим в началото на треньорския му път в Левски! Имам предчувствието че с него нещата ще се получат ! Само Левски в Шампионската лига!!! ;)

Супер от негова страна!Но можеше и Гонзо да направи същото.
Искам вси4ки да благодарим на Велев,колкото и лош да беше.Той правеше вси4ко от сърце към любимият си отбор.БЛАГОДАРЯ ТИ ЕМО ВЕЛЕВ

Гонзо да напревел същото?Ако не беше Гонзо,ние изобщо нямаше да го играем този мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
scorer5
Контакти:

Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!

Мнениеот scorer5 » 02 авг 2009 14:44

Ричи е най-добрия избор според мен.
Асус никой не го знае що за стока е, Саша си е класа но Асус би било прекалено рисково да го привличаме на тоя етап.

така че или Ричи или Саша според мен.

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Re: Amkar Perm 2 - 0 Kriliya Sovietov

Мнениеот LoVeGeRi » 02 авг 2009 14:44

В тези тежки времена за съжаление всеки очаква веднага резултати от теб , никой не те чака да се пригодиш към обстановката :roll:
All I Think About Is You

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Как е Гаджев?

Мнениеот DukeUnv » 02 авг 2009 14:44

"Халфът на Левски Владимир Гаджев ще отсъства от терена до Нова година, след като контузи коляното си.

Полузащитникът ще трябва да претърпи хирургическа интервенция в близките дни, тъй като прегледите показват сериозни съмнения за скъсана предна кръстна връзка на лявото коляно и увреден менискус. Новината бе потвърдена от официалния сайт на клуба."

Много лошо за Гаджев. Но при това положение трябва да се вземе още един на неговата позиция..
Изображение

likov
Контакти:

Re: Време е Батков да привика Асус или Симонович!

Мнениеот likov » 02 авг 2009 14:50

Трябва да се мисли нещо и то спешно.Сега е момента Гонзо и Достанич да покажат дали ги бива.

Върни се в “Архив”