ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Е руска банка за да купи каквото и да е било /в случая добре известен футболен отбор под формата на АД/ - едно че си прави отлична реклама и става известна на голям кръг хора интересуващи се от това АД, и второ осигурява си голямо поле за стъпване на тукашния пазар отново използвайки това АД и развитие на собствени схеми, въртележки, пране на пари, инвестиции и каквото още се сетите. Това е добре позната практика, и единственото което очаквам е и Ред Бул най-накрая да се усетят и да купят тукашен отбор.
Паломино в “Заре” не будет
30 Январь 2012
Похоже что эпопея с переходом венесуэльского форварда “Черно море” (Болгария) Хермеса Паломино в луганскую “Зарю” подошла к концу.
По информации “Чемпионат.com”, болгарский клуб “Черно Море”, цвета которого защищает 23-летний форвард, отказался от предложения луганчан, которые предлагали оплатить трансфер футболиста несколькими траншами, а не перевести всю сумму сразу.
Напомним что “Пантера” в январе прошёл удачно медосмотр и готов был подписать контракт с “Зарей”, но не подписав его отправился в расположение сборной Венесуэлы. Также различные источники говорят о том что интерес к Паломино проявляет донецкий “Металлург”, но определённости в этом вопросе пока нет.
http://www.zarya.lg.ua/news/483363
http://ua.championat.com/football/news- ... budet.html
30 Январь 2012
Похоже что эпопея с переходом венесуэльского форварда “Черно море” (Болгария) Хермеса Паломино в луганскую “Зарю” подошла к концу.
По информации “Чемпионат.com”, болгарский клуб “Черно Море”, цвета которого защищает 23-летний форвард, отказался от предложения луганчан, которые предлагали оплатить трансфер футболиста несколькими траншами, а не перевести всю сумму сразу.
Напомним что “Пантера” в январе прошёл удачно медосмотр и готов был подписать контракт с “Зарей”, но не подписав его отправился в расположение сборной Венесуэлы. Также различные источники говорят о том что интерес к Паломино проявляет донецкий “Металлург”, но определённости в этом вопросе пока нет.
http://www.zarya.lg.ua/news/483363
http://ua.championat.com/football/news- ... budet.html
- ralimavridov
- Контакти:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1656623297
Тук,преди време,не си спомням точно кой,беше нахранил тимаджиите,че сме били с кредити и дългове за много милиони към "Химимпорт" и не знам си кой още.Ако тези сведения на "Топспорт" са верни,значи не сме в толкова лошо финансово състояние,колкото се опитват да ни изкарат някой "фенове" на отбора.

Тук,преди време,не си спомням точно кой,беше нахранил тимаджиите,че сме били с кредити и дългове за много милиони към "Химимпорт" и не знам си кой още.Ако тези сведения на "Топспорт" са верни,значи не сме в толкова лошо финансово състояние,колкото се опитват да ни изкарат някой "фенове" на отбора.

Черно море се отказа от Пиргов, пропадна и контролата с Добруджа ... И 1вото И 2рото не е добре за Трансфера няма да коментирам (лично мое мнение за момчето) Щом са решили така значи е правилно .. Колкото до контролата до тук само 1 контрола
никак не е добре дано във турция изиграят качествени контроли 
-
4erno-more
- Контакти:
отдавна беше ясно, че тази контрола няма да се играе, при минус 20 е убийствено, буквално, така по-добре
ralimavridov написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_1656623297
Имат да плащат 7 цифрена сума кредит на месец, тези на някой друг ги обяснявай. Или на оня озеленителя дето харчи 4млн лева на година само за градината си и си бара меча за отбора. Фен съм да, и мисля само и единствено за доброто на отбора си, но да чета изкарани през призмата на журналистиката нещата са много различни от това което се тиражира.
wolf, отваряш си регистъра и при справка по ЕИК ти пада директно всичко, ако е качено разбира се
.
Журналята пак са се насрали с измишльотините.
Само на Левски задълженията към 31.12.2010г. са над 19 милиона лева, а в статията журналята са написали, че са само 3 милиона
.
От тук на татък всеки нека си прави сметка за какви свободни съчинения говорим.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
За мен, темата на деня е оставането на Паломино при нас
.
Да е здрав да ни радва с играта си.
Само на Левски задълженията към 31.12.2010г. са над 19 милиона лева, а в статията журналята са написали, че са само 3 милиона
За мен, темата на деня е оставането на Паломино при нас
greenpeak написа:
За мен, темата на деня е оставането на Паломино при нас.
+100000
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
greenpeak написа:wolf, отваряш си регистъра и при справка по ЕИК ти пада директно всичко, ако е качено разбира се.
Само на Левски задълженията към 31.12.2010г. са над 19 милиона лева, а в статията журналята са написали, че са само 3 милиона.
За мен, темата на деня е оставането на Паломино при нас.
Пич това в ЕИК го няма, няма и да го има. Казвам ти неща които не се оповестяват по регистри, не ангажирам никого с мнението си! Паломино бях против да се продава още от самото начало, нека свикне с климата, качествата е излишно да казваме че ги има.
Добра новина е за нас, че Паломино остава. Може би и за шефовете също (при една силна пролет биха могли да го продадат по-скъпо).
Мощна офанзивна четворка се заформя през пролетта, като единственото слабо звено се очертава (поне на хартия) лявото крило. Чудя се дали ще се редуват там Миро/Румбата/Капитанов или пък Дончо пак ще ни "радва". А може и Божилов да го направят флангови футболист
Мощна офанзивна четворка се заформя през пролетта, като единственото слабо звено се очертава (поне на хартия) лявото крило. Чудя се дали ще се редуват там Миро/Румбата/Капитанов или пък Дончо пак ще ни "радва". А може и Божилов да го направят флангови футболист