Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот tprodanov » 02 авг 2009 13:49

Не Арми, съвсем друга е причината. Причината е, че Левскарите обичат отбора си. Феновете на Левски като цяло, като произход манталитет и история са хора, които сами са заслужили щастието в живота си. Сами са се потрудили да имат дом, работа, семейство и са стигнали до някакво щастие. Оттук нататък, за Левски остава любовта. А феновете на ЦСКА още преди години бяха насила докарваните военни или хората дошли в големия град срещу един апартамент или нещо подобно. Или не знаеш как е възникнала публиката на ЦСКА? Хора, които нямат никакви собствени успехи в живота, и затова имат нужда от нещо, което им носи постоянна радост, затова и титлите на ЦСКА през онзи период са толкова много. И когато ЦСКА започва да се дъни, феновете на ЦСКА губят сламката в живота си, единствения им светъл лъч, затова и всяка загуба се приема тежко. Затова и сменяте собственик след собственик, и затова и най-богатите собственици не ви правят щастливи, затова сменяте всяка година целия отбор, треньор. Затова и все така ще бъде, затова и в условията на реален живот ви няма никакви.

Лесно е да печелиш, трудно е да губиш. Това, което ти си обясняваш с манталитета на шампион, всъщност е манталитета на лузър, който знае, че сега като загуби няма нищо друго в скапания му живот, което да му даде радост. Сещаш ли се любовта към отбора колко различно нещо е и защо има ралзика между двете агитки?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: А СЕГА СЕ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК НА ГАДЖЕВ ЗА СРЯДА!

Мнениеот tevez » 02 авг 2009 13:50

Жесток удар по Левски: Гаджев твърдо аут за ревашна с ФК Баку

Халфът извън терените минимум 20 дн

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Re: Amkar Perm 2 - 0 Kriliya Sovietov

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 13:50

gentlemanxxx написа:Ми нормално всеки футболист трябва да му се даде време да свикне с нашето подобие на футбол!И Нирен изгонихме взе го Панатинайкос има и още куп примери...Не схванаха че на чужденците трябва да се даде време да свикнат с "БГ футбол-а"

И аз съм на това мнение!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Харесвали Ви играта на Левски?

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2009 13:52

tprodanov написа:Не Арми, съвсем друга е причината. Причината е, че Левскарите обичат отбора си. Феновете на Левски като цяло, като произход манталитет и история са хора, които сами са заслужили щастието в живота си. Сами са се потрудили да имат дом, работа, семейство и са стигнали до някакво щастие. Оттук нататък, за Левски остава любовта. А феновете на ЦСКА още преди години бяха насила докарваните военни или хората дошли в големия град срещу един апартамент или нещо подобно. Или не знаеш как е възникнала публиката на ЦСКА? Хора, които нямат никакви собствени успехи в живота, и затова имат нужда от нещо, което им носи постоянна радост, затова и титлите на ЦСКА през онзи период са толкова много. И когато ЦСКА започва да се дъни, феновете на ЦСКА губят сламката в живота си, единствения им светъл лъч, затова и всяка загуба се приема тежко. Затова и сменяте собственик след собственик, и затова и най-богатите собственици не ви правят щастливи, затова сменяте всяка година целия отбор, треньор. Затова и все така ще бъде, затова и в условията на реален живот ви няма никакви.

Лесно е да печелиш, трудно е да губиш. Това, което ти си обясняваш с манталитета на шампион, всъщност е манталитета на лузър, който знае, че сега като загуби няма нищо друго в скапания му живот, което да му даде радост. Сещаш ли се любовта към отбора колко различно нещо е и защо има ралзика между двете агитки?

Мда, даже в някаква статия бях чел че и за това агитките са разделени така- едните в Б сектор, който едно време е бил откъм кварталите, населени с кореняци софиянци и Г сектор, който е бил откъм страната на новоизлюпените квартали ...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2009 13:53

tevez написа:Жесток удар по Левски: Гаджев твърдо аут за ревашна с ФК Баку

Халфът извън терените минимум 20 дн

Ако е само 20 дни ще трябва да почерпим .... но май ще е повече :cry:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 авг 2009 13:54

при вариант че и дарко е аут изглежда ми добра идеята сърмов-бардон-христов-ортега.вчера паса на гошо беше отличен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 02 авг 2009 13:57

Гаджев аут за 9 месеца!
Гаджев има скъсана кръстна връзка на левия крак и ще остане извън терените около девет месеца, което дефакто значи, че за него сезонът приключи преди да е започнал.

elektrokobe
Контакти:

Мнениеот elektrokobe » 02 авг 2009 13:59

''Абе ако трябва и Гошо Петков ще е халф ама тия индиянци че ги прекинеме като контрольор билетче.Гьоковци,Муджирита и секви покемони да не ми се появяват! '' :) :) :) хахахахахахахахах страшно ме изкефи като го прочетох...личи си левскарския дух,който би трябвало да притежават всички в отбора :) Те трябва да взаимстват от такива фенове ,тяхната настървеност към противника :) А аз смятам ,че Левски дори и със зор все пак ще отстрани Баку.Доказали сме ,че преминем ли веднъй съперниците от нашата ччерга,срещу класните отбори играем силно.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 02 авг 2009 14:00

Докато не излезе нещо в Гонг! няма коментираме контузията! А ще се молим!
Гаджев в последно време се оказа най-важният ни футболист, но уви!

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 02 авг 2009 14:00

НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СТАНАХА ТОЧНО ТЕЗИ КОНТУЗИИ НА БГ ФУТБОЛИСТИ !ИМАМ ПРЕДВИД СКЪСАНИ КОЛЕННИ ВРЪЗКИ ! САМО ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА И ПОЛОВИНА-МАРТИН ПЕТРОВ,ВАЛЕРИ БОЖИНОВ,САШО ТУНЧЕВ,ВЛАДО МАНЧЕВ,ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ,СВЕТЛЬО ТОДОРОВ СЕГА И ГАДЖЕВ !И ВСИЧКИ ТЕ СА ЗАМЕСЕНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С НАЦИОНАЛА ! НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ТРЯБВА БОБИ МИХАЙЛОВ ДА ДАДЕ КУРБАН !

Върни се в “Архив”