Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Нещо интересно , докат ме нямаше 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Аз съм в Боровец,запознах се с много хора,фенове на различни отбори от страната почти всички ни подкрепят по случая с онези пирати от армията.Да знаете че хората от провинцията като нас ни подкрепят много и се надяват да накажат тези футболни пирати.Хайде по лека и топла Бургаска вечер на всички от Боровец,наздраве момци.
Only god can judge me.
GONG.Bs написа:Аз съм в Боровец,запознах се с много хора,фенове на различни отбори от страната почти всички ни подкрепят по случая с онези пирати от армията.Да знаете че хората от провинцията като нас ни подкрепят много и се надяват да накажат тези футболни пирати.Хайде по лека и топла Бургаска вечер на всички от Боровец,наздраве момци.
Бате, обиждаш ни...това за Анисе - ясно
но))
първо: ние не сме провинция като останалите, ние сме Бургас!
второ: ние не сме BG - те все са последни на всичко. Това ли искаме???? да сме последни като българите
Никой не пише днес нищо за срещата, мен ли ме чакате да почна? 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Тук има момчета, които много добре боравят с думите. Но аз ще бъда много кратък. Казаха се тези неща (умишлено не пиша, че станаха ясни, защото ги знаем повечето) : Не се отказваме от случаят "Анисе", гоним ЦСКА до дупка. Киряков убеждаваше, че сме изрядни, дано! Херо съжалява за казаните неща, изпуснал си нервите и се извини. Каза, че за него и ЦСКА и Левски са крадци, цитира едни хубави думи и на Иво Тонев, но няма да ги пиша, че отиде пак тема 897328742 страници
Чакаме парите до 28 февруари за Старокин или оправен Киров, който според Херо ще бъде "излекуван" с "редовни" медицински документи. Няма пари
И всички трябва да се кланим на бог Събев
Търсят се спонсори, кмета се покрива, дал е пари само за Нефтохимик. Общината няма възможност за издържане на клуб в "А" група. Налагат се местни момчета, за сега 5 на брой. Чиликов даде знак, че следят изкъсо момчето от 17 годишните, за които Пармалат писа. Чакаме до 2 дена френската машина да каже да или не. Подписал е малкия, за когото в "бесове" писаха, че се е махнал. Съжалява, че не му е топло, някъде на юг и не може да играе срещу добри съперници. Изпросихме си информацията в сайта да е малко по-навременна. Португалците зимата не са за купуване
Всички, които са дошли на проби, с френски паспорти са докарани от приятели на Херо, мениджъри. Иска повче от всичко да изпъне шортите на ЦСКА 17 кръг, пожелаваме си го и ние. Друго... Не се сещам за сега, ако има, ще пиша.

[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Ми кво да ти кажа,Тошко!Не съм очаквал кмета да дава пари!По-важно е спонсор да намерим!Имам чувството,че нашите са дали назад с тези извинения на Херо!И между другото той каза ли нещо за здравето си???
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ще допълня: Херо иска подкрепа за мача с ЦСКА. И на 8 000 човека ще е доволен. На срещата присъства и Костадин Марков - зам. кмета. Той сподели, че Общината няма как да помага на футбола в Бургас, но призна, че има механизми Черноморец да си получи дължимото от ЦСКА. Ще се работи по привличането на нови спонсори, но всички бяха единодушни, че стагнацията е голяма, а футболните хора готови да извадят пари за отбора са малко. Все пак Херо е категоричен, че отбора ще го има. Хубав - лош. Ще го има. Сподели мъжкото поведение на ЖУЖУ, който не е поддал на чужд натиск и, когато е подписал с Турците е мислил и за Черноморец за разлика от Адрианантенайна. И нещо друго - от Левски сме имали оферта за 700 000 Е ( друг е въпроса как и кога щяха да ни ги платят ) за Анисе, който обаче е влязъл в "предварителни" преговори с ЦСКА , а изкусителната оферта за всички - пропаднала...Мадам Ба. За нея - нищо хубаво. Една изнудвачка, която е притискала клуба в качеството си на никаква за комисионни. От там нататък ви е ясно, как на клона и се озоваха Анисе, ЦСКА и Градев. И наистина Херо взима момчета по-евтини, а види се и по-качествени от Френската дубъл лига, които лично той смята да мотивира и извади най-доброто от тях. Херо заяви, че винаги е бил против продажбата на който и да е от отбора. Също така е оптимист въпреки продажбата на Жужу и липсата на Анеси, че с новите ни попълнения ще имаме по-голяма вариативност в отбора. Та те така. Бих писал и още, но не съм във форма. Явно се разболявам...Тоше, Миро, Владо, Коце - вие сте.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
subzero написа:Ми кво да ти кажа,Тошко!Не съм очаквал кмета да дава пари!По-важно е спонсор да намерим!Имам чувството,че нашите са дали назад с тези извинения на Херо!И между другото той каза ли нещо за здравето си???
Търсят, даже Киряков тръгваше за среща с кандидат спонсор. Дано стане! Каза, че му остават 2 химиотерапии, чувствал се добре между футболистите и по принцип, надяваме се, че ще се оправи.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Оздравявай Нейчо,че си таковало мамата!!
[center]
[/center]

subzero написа:Оздравявай Нейчо,че си таковало мамата!!
Абе държа се. Обаче не ми се пие, нищо не ми върви.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.