evgenimilenov написа:Абе смешно е ! Че и тъпо е . Вие цесекарчета няма ли да спрете да завиждате ? Първо - този форум е за феновете на Левски и Литекс. Второ - не коментирайте мачовете на Левски . Имате си отбор ..... коментирайте вашите мачове . Да сте видели някои да ви пише за Дери Сити ( да поясня ...... видях няколко глупави човека , които се изказаха че Литекс ако си били вкарали положенията са щели да бият . Е за цял мач аз не видях едно чисто положение освен удари от далече . А да не говорим че Дери Сити ако си бяха вкарали положенията накрая след като почнаха да нападат .... и си пролича че момчетата ви надиграха накрая след като нямаше вече какво да губят .. то те щяха да спечелят мача , но уви не го направиха - така де , има още един мач и нищо не се знае. ) Това го поясних понеже този форум не се отнася за евро-двубоите на нашите български отбори а за мача Левски - Литекс . Трето - видях също така , че казвате че с тази игра на Левски , те нямало да постигнат много в Европа . Е не знам за вас , но ако гледахте мача Левски с 10 човека продължиха да нападат Литекс и след контузията на Гаджев , когато Левски останаха на терена с 9 човека , е те биха били много прости ако не почнат да бавят по всякакъв начин игарта . Това е така , защото резултата ги устройва и играят тактически грамотно . Просто пазят резултата . И съдията далече не е ощетил Литекс , ами точно обратното - направи го с Левски . Ако нещо искате да ви обясня още нещо свързано с мача - просто напишете . С удоволсвтие ще ви вкарам малко истина в главата . Това е от мен . Успех на българските отбори в Европа . И само Левски !!!
Напротив,много Левскари коментираха и мача на ЦСКА с Дери.Не,че и там се е играл велик футбол,но и за това съм писал.Играта по принцип е трагична на почти всички бг отбори.Литекс играят правилно,но пък там няма душа.За това и си мисля,че Стоилов е добър тренер и слаб мотиватор.Той трябва да върви комплект със Сираков иначе е безполезен.А тактическата грамотност да се бави играта е нещо отдавна остаряло и много наказуемо по европейските терени. За това и там стадионите са им пълни,а тук идват по 200 човека.Същото бих го казал и ЦСКА като го правят,а на тях също им се случва често.Особено оная чернилка Ододжи.Тоя се въргаляше даже и да губим в резултата.Братята Миневи са същите.Иначе много съжалявам за Гаджев,много го харесвам ,но и се контузи сам.Фала дето го свири беше смешен.Въобще бг отборите и съдиите трябва да научат,че футбола не е балет и че те са едни гладиатори,които трябва да привличат публика,а не да е отблъскват с правилни тактики и обучаване на децата да не гонят топките!