Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2012 19:23

ама тях може и за 6 да не ги накажат ;) , а както ривалдо каза то ако е за 3 и се смята от декември те всеедно не са били наказвани. Дори бях чела ако получат наказание по- малко от 6 месеца и щяха да имат някаква забрана, но точно каква ще те излъжа четох го във sport1.bg
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 19:27

ralka_levskarka написа:ама тях може и за 6 да не ги накажат ;) , а както ривалдо каза то ако е за 3 и се смята от декември те всеедно не са били наказвани. Дори бях чела ако получат наказание по- малко от 6 месеца и щяха да имат някаква забрана, но точно каква ще те излъжа четох го във sport1.bg

6 или 3, каква е разликата, след като ти искаш 2 години?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2012 19:31

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:ама тях може и за 6 да не ги накажат ;) , а както ривалдо каза то ако е за 3 и се смята от декември те всеедно не са били наказвани. Дори бях чела ако получат наказание по- малко от 6 месеца и щяха да имат някаква забрана, но точно каква ще те излъжа четох го във sport1.bg

6 или 3, каква е разликата, след като ти искаш 2 години?

Да пише някъде че го искам ? Просто констатирам, че някак си не е редно, не може то преди 5ч на еди си кой вратар да му забраниш да играе цели 2 години и след 5ч на играчи да им дадеш наказание за 3 или 6 и тея три месеца им гарантират да започнат някъде средата на март а полусезона започва на 25февруари, колко мача са това 3,4 ? Че той Суарез търпи наказание от 8 заради расистки обиди :lol: С една дума .. не е честно, никъде не съм казала ама айде 2 години. Не преиначавай думите ми. Моля те!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 19:36

Е след като даваш за пример наказание от 2 години, какво да си мисля?
Дали е честно или не, няма никакво значение, а пък и ако питаха феновете, наказанията ще варират от никакво, до доживотен затвор за трафик на забранени вещества. За това приемаш това, което се реши и това е. Не забравяй, че наказанията се определят от БОК под контрола на международната антидопингова асоциация, така че ако решението е грешно ще се разбере при всички случаи.
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 яну 2012 19:39

vaskonti написа:Е след като даваш за пример наказание от 2 години, какво да си мисля?
Дали е честно или не, няма никакво значение, а пък и ако питаха феновете, наказанията ще варират от никакво, до доживотен затвор за трафик на забранени вещества. За това приемаш това, което се реши и това е. Не забравяй, че наказанията се определят от БОК под контрола на международната антидопингова асоциация, така че ако решението е грешно ще се разбере при всички случаи.

Е па може и да се разбере :roll:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 яну 2012 19:49

Току щщо казаха по новините, че наказанието е 3 месеца за футболистите и в средата на март ще се върнат в игра. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2012 19:55

fen0212 написа:Аз още в началото казвах ,че нещата не са както обикновено и момчетата са доказано невинни ,разбирате ли -доказано.Затова смятам че три месеца са напълно нормални щом като не може без наказание.

"Момчетата" са доказано "виновни",но БФС "доказано" ще ги погали!Това имаше в предвид,нали?Уж "доказано невинни",пък наказани? :o Интересно...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 20:05

blue avalanche написа:
fen0212 написа:Аз още в началото казвах ,че нещата не са както обикновено и момчетата са доказано невинни ,разбирате ли -доказано.Затова смятам че три месеца са напълно нормални щом като не може без наказание.

"Момчетата" са доказано "виновни",но БФС "доказано" ще ги погали!Това имаше в предвид,нали?Уж "доказано невинни",пък наказани? :o Интересно...

БФС? Абсолютно убеден ли си, че БФС има нещо общо в случая?
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2012 20:07

Red_Girl написа:Току щщо казаха по новините, че наказанието е 3 месеца за футболистите и в средата на март ще се върнат в игра. :)

Наказанието влиза в сила след обявяването му,като го обявят февруари,сама можеш да добавиш 3 месеца :mrgreen:
Е,НЕ! :mrgreen: Синият БОК,отнови влиза в услуга на отрочето си!Няма такава гавра!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 яну 2012 20:20

Ако,наказанието влезе от датата на обяваване то това е поредния добре "усмислен" закон .Правата им ги спряха още декември месец.Значи ако те накажат за 6 месеца реално получаваш 7.5 месеца ? Ако случайно те изкарат невинен то пак получаваш наказание.
За всичките ревльовци ,нека да обърнат внимание на предният ми пост,преди да си излеят крокодилските си сълзи.
Последна промяна от percival на 30 яну 2012 20:25, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Архив”