frostbite написа: Не мога да отрека, че в ВЛ в никой мач не можеш да кажеш със сигурност кой ще победи, дори да играят Ман Сити-Уиган. А в Примера малко са мачовете, в които не се знае победителят. ФАКТ!
Язък ти за пристрастията към испанския футбол.Нека да бъдем на ясно и като говорим за ФАКТИ да сме точни!!!
В Испания като изключим миналия сезон и до някаква степен по-миналия ( 2009-2010 и 2010-2011 ) няма "такъв филм" в който може да се говори за това че победителя от мача се знае в повече мачове от колкото във висшата лига на Англия.Винаги преди да пишете мнението си ,първо проверявайте фактите ,да не говорим пък когато си служите с думата ФАКТ!!!
В настоящото първенство първите два отбора на Испания са губили точки ( не са победили-демек говорим за непредвидим развой на мача) в 10 мача а във Англия 11 мача ,но трябва да се вземе предвид това че в Англия са изиграни с 2 мача повече ( 20 на 22 мача).
В сезон 2010-2011 ( миналото първенство ) в Испания първите два отбора са губили 19 пъти а в Англия 31.Тука трябва да кажа че това е фрапираща разлика,но става въпрос само за един сезон ( по-късно ще се убедите в това),а и в края на сезона ( а и не само) се видя разликата между двата испански отбора и английските,особено фрапираща беше разликата между първия в Испания и първия в Англия което го видя цял свят,така че нека да приемем нещата за нормални.Просто Барселона миналия сезон беше много по-силен от всички.Не само от тези в Испания!
В сезон 2009-2010 в Испания първите два отбора са губили точки в 15 мача а в Англия в 20 мача. ( явно за повечето фенове на футбола ,същият, съществува от 2 години назад).Повечето като папагали повтарящи едно и същи нещо фенове, се водят именно от тези два сезона ( САМО ДВА СЕЗОНА) и си изграждат лъжливо мнение като цяло.
В сезон 2008-2009 в Испания първите два отбора са губили точки в 24 мача а в Англия 23 мача.
В сезон 2007-2008 в Испания първите два отбора са губили точки в 25 мача а в Англия 24 мача.
В сезон 2006-2007 в Испания първите два отбора са губили точки в 31 мача а в Англия 24 мача.
Е интересно ми е,от къде извадихте логиката че в Англия никой не знае кой ще победи а в Испания едва ли не всеки изход от мачовете е предрешен след като в последните 5 години три пъти в Испания първите два отбора са губили повече пъти от първите два в Англия и два пъти е обратното.
Ако се има предвид последния сезон и до някъде предпоследния ОК,но колеги,футбола не започва от преди 2 години ,а аз тази глупост за това колко непредвидимо е първенството в Англия и колко предвидимо в Испания я слушам от поне 7-8 да не кажа и от 10-12 години.
Няма да продължавам по-назад но,в сезон 2005-2006 година в Испания първите два отбора с губили точки в 31 мача а в Англия в 22 мача ( колко непредвидими са само в Англия мачовете ,нямам думи!!!) .
Явно Боби и компания от Диема яко ви промиват мозъците и въпреки фактите говорите,пишете и мислите глупости.
За ония за които мачовете в Испания са толкова предвидими не мисля че е проблем забогатяването и ако са се възползвали от тяхната сигурност в твърденията си ,мога да ги поздравя за милионите спечелени в последните няколко години.Естествено че се шегувам след като знам че никой от този форум не е сигурен в нито един мач както от Испания така и от Англия как ще завърши.И все пак,ако някой знае нещо сигурно да се обажда.Предлагам сделка-залага си апартамента за 5 хил лева,аз му ги давам и след като спечели си го откупува като покрива само разходите за нотариуси и най-много като спечели при желание да почерпи една минерална вода.В противен случай аз си купувам апартамент за 5 хил лева.Какъв е проблема? Нали сте сигурни?