Модератор ЛокоПД написа:Ktulu,във вашия форум има правила.Прочети ги - същите важат и тук.Както виждаш,не съм изтрил другите ти мнения.Нищо против дискусиите,но без обидни епитети.Нарекли са те "папагал"- отвърни с "буфер" и това е.Всичко останало се трие,без значение чие е мнението.В крайна сметка за това съм тук.Иначе ще има да се псуваме,да си уреждаме лични срещи на "четири очи" и т.н.Никой няма полза от простотии.Доколкото разбрах,не си пубер на 15-16 години.Около 30 годишен си т.е. трябва да имаш достатъчно ум в главата.Ако не ти харесва историята на Локо ПД,не я чети.Или ако не си съгласен, аргументирай с исторически факти.

То оставаше и другите ми мнения да триеш! Та чак го споменаваш като някаква благословия даже...Иначе интересна логика от човек, който също претендира да има ум в главата, още повече и мод - значи ако някой те обиди, отвърни и ти.....но не много грубо, а с по-лека обида. Точно това ми казваш. В крайна сметка или има, или няма правила, няма средно положение и ако си тук да ги спазваш, тогава наистина го прави, но за всички мери с еднакъв аршин.
Колкото до "историята", естествено, че искам да я знам, както и всеки от вас трябва да знае историята и на Ботев, и на другите пловдивски отбори, но ИСТИНСКАТА, а не някакви ренегатски измишльотини, характерни най-вече за селяните от западните покрайнини, които ги е срам и не искат да си признаят, че са българи и се чудят насила какви други да се изкарат.
plovdivram,
Най-накрая се надявам, че ще кажеш нещо КОНКРЕТНО по следващите неща, а не само разтягане на локуми.
Значи щом 5 човека от Спортклуб заиграват в Локото, това означава, че сте техни наследници??? Интересна логика. Ами напоследък доста хора от нашите два отбора преминаха в Левски и ЦСКА, трябва ли тогава да си препишем и техните успехи на наша сметка???
Освен това ми пробутваш, разни материали, които си ПИСАЛ ТИ и са от ваш сайт! И очакваш да го приемем като чиста монета??? Дай ми НЕЗАВИСИМИ източници, които да потвърдят теорията ти /ви/. Аз поне ти дадох такъв пример - статията за
"Митичното зачатие на Локомотив". Остави разни изкуфели дядковци какво приказват. Представяш ли си, този човечец, очевидно погнат от склерозата, да твърди, че сте наследник на бразилския Сантос напр. И Пеле всъщност е ваш кадър...

Така че дай независим източник.
За първи път през живота си чувам, че някакво спортно дружество, може да "обхваща територия" от даден град

Ама и Столипиново се споменава...Зума да не излезе прав накрая